Photos
Videos
We hebben weer een topavond bij restaurant Onder de linden met Keith Hancock!
11
6
Het was een prachtig concert gisteravond, wat een sfeer en super dat het uitverkocht was. Zoals gebruikelijk sloot Keith de avond af met Absent friends...
7
2
Een impressie van Real Time @Tigh Barra
7
3
Posts

Het was gisteravond in Hieslum genieten bij Na Leanai. Vanavond zijn ze nog te zien en horen bij Folkcafé De Lantaern in Zevenaar. Heb je nog geen plannen? Dan is dit zeer zeker een aanrader!!

16/02/2018 Na Leanai in Kafé DeVille in Hieslum (NL)
youtube.com

Deze week komt Na Leanaí naar Nederland, een aanrader!

Image may contain: one or more people and text
Na Leanaí

Looking forward to heading to Holland on Wednesday - anyone nearby?

Posts
Music Inn Sneek shared their event.
January 17

Prachtig!!!

FEB15
Thu 8:00 PM UTC+01Bantiliek, Zuidwend 2, Bant
6 people interested

Donderdag 15 februari treedt de Ierse folkband Na Leahnaí op in de Bantsiliek te Bant. De vijf bandleden zijn alle kinderen van de wereldberoemde band the Sands Family. Deze groep werd in 1970 opgericht en zorgde er mede voor dat folkmuziek toen een erg populair muziekgenre werd. Bandlid Tommy Sands schreef schitterende songs voor onder andere The Dubliners en Joan Baez. De kinderen van The Sands Family kregen muziek met de paplepel ingegoten en speelden in hun jeugd al mee... met hun ouders en andere bekende muzikanten. Ze besloten in 2014 om onder de naam Na Leanaí (Iers voor De Kinderen en uitgesproken als Na La-nie} samen te gaan optreden.
Met fluiten, violen, gitaren en percussie spelen ze mystieke muziek met betoverende meerstemmige zang, die je kippenvel bezorgt. Daarnaast staan vrolijke danstunes en eigen bewerkingen van bekende songs op hun repertoire. Sinds hun eerste optreden op het Fiddlers Green festival zijn ze in Ierland en Groot Brittannië regelmatig op de radio te horen. Na Leanai’s eerste album “Kindred Roots” met traditionele en eigentijdse songs met originele arrangementen werd enthousiast ontvangen. Hun tweede CD “Branching Out” is minstens zo goed, zo niet beter. Ze worden gevraagd voor grote festivals, zoals bijvoorbeeld het bekende Skagen festival in Denemarken en Dublin’s Temple Bar Tradfest.
In 2018 treden ze tijdens hun internationale tournee ook viermaal in Nederland op. Het optreden in de Bantsiliek vindt plaats in de Panaoramazaal. De akoestiek van deze zaal is zo goed dat er zonder enige versterking gespeeld kan worden, waardoor het karakter van de muziek versterkt en er een bijzondere zeer intieme sfeer ontstaat.
Kaarten voor het concert in de Bantsiliek zijn via folkbant@ziggo.nl of telefonisch op 0527 651990 te reserveren.

See More
FEB15
Thu 8:00 PM UTC+01Bantiliek, Zuidwend 2, Bant
6 people interested

Vanavond nog niets te doen? Kom dan gezellig naar het Oant moarn café in Herbaijum voor een leuke Schotse avond met Ian Bruce, Ian & Moe Walker!

Ze treden op vanaf 22:00 uur.
Oant Moarn Café
Rijksweg 22...
8807 PK
Herbaijum

PS: nieuwsgierig? Check de link onder dit bericht 😊

See More
Image may contain: 1 person, on stage and playing a musical instrument
Image may contain: one or more people and text
Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945

Op 3 november 2017 is de muzikale voorstelling ‘It’s a Long Way to Tipperary’ in het Bevrijdingsmuseum in Groesbeek te zien.

The War Show brengt tijdens deze m...uzikale voorstelling het verhaal van Maggie McFarrow. Zij moet tijdens de Eerste Wereldoorlog haar zoon Jamie uitzwaaien omdat hij voor zijn vaderland in Frankrijk moet gaan vechten. Zowel Jamie’s werving en zijn ervaringen op de slagvelden bij de Somme als de angst en hoop van zijn moeder komen aan bod. De voorstelling, met een gedeeltelijk Schotse cast, is een echte aanrader voor liefhebbers van prachtig gezongen folksongs, ballades, marsliederen en music hall songs in een universele en historische context. Een avond vol beleving en emotie!

Let op: de entree is €15,00 per persoon. Museumkaarthouders betalen €9,00 per persoon. Reserveren is noodzakelijk.

Kijk voor meer informatie op http://www.bevrijdingsmuseum.nl/Basis.aspx…

See More

❤️

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
11,174 Views
BBC Look North (North East & Cumbria)

Music lovers gather to pay respects to Vin Garbutt

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze lieve vriend en fantastische singer/songwriter Vin Garbutt.
We zullen zijn markante persoonlijkheid missen en zijn bijzondere muziek koesteren.

Onze gedachten gaan uit naar zijn lieve vrouw Pat en zijn kinderen en kleinkinderen.

Image may contain: 1 person, smiling, eyeglasses and beard

Prachtig!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
1,003 Views

Is jouw John Wright-collectie nog niet compleet? Sla dan nu je slag!

John Wright

Special offer! All remaining albums only £5 each!! Email barbarawright22@live.com for details.

Jarenlang waren The McCalmans vaste gasten bij Music Inn Sneek. Helaas bestaat deze fantastische band niet meer, maar gelukkig treedt Stephen Quigg nog wel steeds op. Op 21 april is Stephen samen met zijn vrouw Pernille te zien en horen in een duo concert met Guns 'n Poppies (de Friese cast van The War Show).
Reserveren kan via 0515-419302 of www.warshow.nl

APR21
Fri 9:00 PM UTC+02Stadscafé De SmidteWorkum, Netherlands
6 people went

Ian Bruce was vorige week te gast bij Noardewyn!

Hier is de samenvatting van Ian Bruce bij Noardewyn!

Ian Bruce yn Noardewyn Live #omropfryslan
youtube.com
The War Show is een avondvullend muziekprogramma dat in het teken staat van het thema oorlog.
De groep bestaat uit 11 zangers/zangeressen en 4 muzikanten.

Hebben jullie Ian Bruce vandaag wel gehoord en gezien bij Omrop Fryslân? En niet te vergeten het leuke Friese praatje van Dave?

Komt u dit weekend ook kijken?

Image may contain: text
The War Show

The War Show geeft weer twee voorstellingen van It’s A Long Way To Tipperary. Op vrijdagavond 17 maart in ’t Haske te Joure en op zondagmiddag 19 maart in de De... 2 Gemeenten in Irnsum speelt het muziektheater collectief The War Show hun voorstelling It’s a Long Way to Tipperary. Afgelopen herfst is de show door het toevoegen van enkele extra theater elementen enigszins gewijzigd.
De voorstelling vrijdagavond in Joure begint om 20.15 uur en de deuren gaan om 19.45 uur open. De toegangprijs is € 12,50.
Zondagmiddag begint de voorstelling om 15.00 uur en de zaal gaat dan om 14.30 uur open. De toegang is ook dan € 12,50. Na afloop is er een buffet. De prijs voor dit buffet inclusief het concert is € 27,50.
U kunt reserveren via de website www.warshow.nl en telefonisch op 0515 41 93 02 of aan de zalen. Wilt u beide voorstellingen bijwonen dan kunt voor € 20,00 een combikaart kaart kopen, inclusief het buffet wordt de prijs dan € 35,00.

See More
Image may contain: 3 people, people on stage
Muziekcafé De Lantaern

Trio Ian Bruce en Ian& Mo Walker in De Lantaern

Op zaterdag 18 maart staan de Schotse Ian Bruce en Ian & Mo Walker nu als trio op het podium van Muziekcafé De L...antaern. Aanvang: 21.00 uur. Entree: € 13,00.

De beide Ian’s verzorgden al eerder een optreden voor de Lantaern , ook toen werden ze al bijgestaan door Mo Walker. Inmiddels vormen ze een trio met Mo, de vrouw van Ian Walker. Ian Bruce en Ian Walker zijn twee Schotse ‘balladeers’ van de goede oude stempel, die al verschillende muziekprijzen hebben gewonnen. De beide Ian’s spelen naast gitaar ook op andere instrumenten zoals de five string banjo, mandoline en autoharp. Moe versterkt het ritme met kleine percussie instrumenten. Met zijn drieën zingen ze prachtige harmonieën. Op de setlist prijken naast prachtige ballades ook swingende up-tempo songs.

See More