FIND US
Aarup Bibliotek, Kulturhuset Industrien, Bredgade 73-75
Aarup
@MusikpaaIndustrien
Call +45 64 74 79 35
HOURS
clock
Closed Now
BUSINESS INFO
Business Details
Parking
Parking Lot parking
Created on August 11, 2011
MORE INFO
About
Lokalt fynsk kulturhus, der også er et spillested, hvor musikglæde, god musisk kvalitet og nærhed trives
STORY
Mange mennesker ser kultur som noget, hvor det handler om at underholde – og hvor succes’en måles på antallet af solgte billetter. Men kultur er meget mere end kun dét.

Vi i Musik På Industrien, der arrangerer koncerterne på Kulturhuset Industrien, ser det ikke kun som vores opgave at sælge billetter. Vi ser det som vores opgave at skabe liv i lokalområdet – og her er koncerterne både vores redsk...ab og vores passion.

Det er vores passion, fordi vi holder af at opleve god musik live. Vi kan lide at se, høre, mærke, og være i stue med den levende musik Vi kan lide, når musikken og kunstneren giver os uforglemmelige oplevelser!

Det er vores redskab til at skabe liv, for gennem koncerterne aktiverer vi hinanden med meningsfulde tiltag, hvor vi gør alt det praktiske sammen, skaber givende resultater (koncerterne) og ikke mindst opbygger gode relationer til hinanden ved at gøre noget, vi brænder for, sammen. Og netop dét, at skabe gode relationer mellem mennesker i et lokalområde som vort, er særdeles vigtigt. For når de gode relationer er der, er det lettere at finde løsninger, skabe nyt og få et netværk, vi også kan bruge i andre af livets sammenhænge. Det er gennem de gode relationer med hinanden, at vi - på trods af (eller er det i kraft af?) vor menneskelige og holdningsmæssige forskellighed – i fællesskab kan skabe liv i vores lokalområde!

De aktive frivillige og ulønnede hjælpere er spillestedets hjerteblod, og deres indsats danner – sammen med de altid hjælpsomme biblioteksmedarbejdere – det hjerteslag, der skaber Musik På Industriens liv, kraft og styrke.

Vi glæder os til at være med til at føre disse koncerter ud i livet – og til at mærke og være en del af det liv, det skaber! Vi håber at møde dig og dine til mange gode oplevelser på Industrien i Aarup!

See More