Photos
Videos
Pitkästä aikaa Piip-shown hengessä.
1
2
Posts

Pitkästä aikaa Piip-shown hengessä.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
65 Views
65 Views
Musta taksi -kollektiivi added a new photo to the album: Kuvia matkan varrelta.
May 25, 2016

Niels Stoe ja Alkukantaisen hoilotuksen työpaja Vanhassa pajassa Yläkaupungin yössä 2016.

Kuva: Joona Tuhkanen

Image may contain: one or more people and indoor
Posts

Mystisistä syistä johtuen jouduimme perumaan Yläkaupungin yöhön suunnitellun näytelmän Rakkaudesta tulevaisuuteen. Sen tilalla on kuitenkin tarjolla hieno työpaja. Tule ihmeessä sinäkin!

MAY21
Sat 9:00 PM UTC+03Vanha paja - Yläkaupungin yön paikka 44.
15 people interested

Jo muinaiset suomalaiset tapasivat saunan jälkeen tai viinaa juotuaan hoilottaa omiaan sekä yksin että yhdessä. Samankaltaisia perinteitä löytyy alkuperäiskansoilta ympäri maailman. Usein hoilottamisella tai jopa laululla oli rituaalinen merkitys joka osaltaan piti yhteisöä kasassa. Nykytutkimuksen mukaan yhdessä laulaminen lisääkin muun muassa lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta ja vähentää stressiä.

Työpajassa on tarkoitus hoilottaa yhdessä. Osallistujien ei tarvitse osata lau...laa riittää, että saa itsestään äänen ulos. Työpajan vetäjänä toimii alkukantaiseen hoilotukseen perehtynyt Niels Stoe joka johdattaa osallistujat improvisoimaan ääniä ja rytmejä.

IN ENGLISH:

Workshop where people will search themselves and ”sing” in the same ways as our great great ancestors. Workshop will be led by Niels Stoe who is expert in improvising sounds & rhytms.

See More
MAY21
Sat 9:00 PM UTC+03Vanha paja - Yläkaupungin yön paikka 44.
15 people interested
Musta taksi -kollektiivi added a new photo to the album: Kuvia matkan varrelta.

Alwar Urban -tanssifestivaalin perjantai-illan järjestyksenvalvojat.

Image may contain: 2 people

Noniin, hiljaiseloa on riittänyt, mutta nyt ovat muutoksen tuulet tuivertaneet tuulilasin lähes puhtaaksi. Nimittäin tiesittekö, että Teatterikone on nielaissut Musta taksin tai ainakin osittain sulattanut. Tarjoileeko Teatterikone tulevaisuudessa pimeitä kyytejä, tuleeko teatterin tekemisestä entistä synkempää, mitä tämä kaikki oikein tarkoittaa? Salaisuuden verho heilahtaa ensimmäisen kerran ensi perjantaina Alwar Urban -tanssifestareilla. Tule katsomaan mitä siellä oikein tapahtuu.

APR22
Fri 6:30 PM UTC+03Jyväskylän kaupunginteatteriJyväskylä, Finland
30 people interested

Ykällä ja Bisneshailla on busineksiä Viimeinen kyyti -elokuvassa. Esitykset huomenna klo 21 ja 22.30 Yläkaupungin yössä Vanhassa pajassa.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
178 Views
178 Views
Ohjelma paikan mukaan KAIKKIIN TILAISUUKSIIN ON VAPAA PÄÄSY! Vinkki: Voit rakennella oman aikataulusuunnitelman tulostettavaksi tai jaettavaksi klikkailemalla tähtiä. Vinkki2: kuuntele ja katsele esiintyjiä Yläkaupungin Yön Soundcloudin ja YouTuben soittolistoilta. You can create yor own timetable b…
ylakaupunginyo.fi

Synkimmän yön elokuvat on kolmen uuden Jyväskylässä kuvatun lyhytelokuvan erikoisesitys Yläkaupungin Yötä varten. Mustan taksin Viimeinen kyyti ja Esselin Underbelow ovat ensiesityksiä. Poolen Everybody Knows Your Name puolestaan sai ensi-iltansa New Yorkissa maaliskuussa 2015.

Clemens Poole: Everybody Knows Your Name
Everybody Knows Your Name on tuotettu osaksi Recess-taidetilaan luotua Movie in a Bar Mirror -installaatiota, jonka tarkoituksena oli tutkia elokuvan keinoin su...rullisen baarin henkeä. Everybody Knows Your Name kurottaa kohti tuota tunnelmaa talvisen Keski-Suomen maisemista.
Rooleissa Tuomas Talvitie, Sami Keinänen ja Olli Helenius.

Musta taksi: Viimeinen kyyti
Viimeinen kyyti on Musta taksi -performanssiryhmän Macigal Mystery Tour -hengessä luoma elokuvallinen kertomus siitä, mitä yön synkimpinä hetkinä voi tapahtua.
Rooleissa mm. Matti Kortet, Heikki Takala, Johanna Kinanen, Tiina Jutila ja Hannu Kröger.

Toni Essel: Underbelow
Underbelow yhdistelee Esselin kokeellista musiikkia sekä videokuvaa jonka projisointi on suunniteltu Vanhaan pajaan. Se on audiovisuaalin installaatio joka liikkuu unen ja valveen rajalla.

Esitykset klo 21 ja 22.30, paikkoja noin 30.


IN ENGLISH:

Movies from the darkest nights is a premiere show of three short movies. Movies are shot in Jyväskylä region.

“Everybody knows your name” is part of “Movie in a Bar Mirror”-installation, that has a meaning to investigate the atmosphere of a sad bar.

Black Cab: The last ride is a story of what can happen in the darkest hours of the night.

Underbelow is a conbination of Essel’s experimental music and film. It’s an audiovisual installation that moves between states of dreaming and being awake.

See More
MAY16
Sat 9:00 PM UTC+03Yläkaupungin Yö - Paikka: 44, Vanha paja
25 people went

Ja taas...

And again...
Translated
la 16.5. klo 21:00 Synkimmän yön elokuvat (esitykset klo 21 ja 22.30) Paikka: 44. Vanha Paja Kategoriat: Elokuva ja video Kuva: Toni Essel Synkimmän yön elokuvat on kolmen uuden Jyväskylässä kuvatun lyhytelokuvan erikoisesitys Yläkaupungin Yötä varten. Mustan taksin Viimeinen kyyti ja Esselin Unde…
ylakaupunginyo.fi

Musta taksi mainittu...

JAN1
Thu 6:00 PM UTC+02Baari VakiopaineJyväskylä, Finland
33 people went

Höstfest...

Musta taksi eteisessä klo 22.
soundcloud.com

Mitäs hittoo tää on, etitäänkö meitä?

Image may contain: 3 people, outdoor
Höstfest

Paviljonki on pystyssä, tule piipahtamaan & etkoilemaan!

Musta taksi esittää kappaleen "I could have danced all night" musikaalista My fair lady Alwar Urban tanssifestivaalien tanssijameissa 24.5.2014. Musta taksi ...
youtube.com

Mustan taksin Piip-show näyttää kaiken!
Ja vielä enemmän!!

17.5.2014 Yläkaupungin yö, Vanha paja, kohde 49.
http://www.ylakaupunginyo.fi/ohjelma/paikat/#vanha-paja

...

Liput 0-5€ / käteismaksu
K18
_______________________________________

Piip-show on sarja lyhyitä esityksiä kahden tunnin ajan. Verho raottuu kerralla enintään viiden minuutin ajaksi.

Piip-show on intiimi tapahtuma, joten pääset seuraamaan esitystä vain yksin. Shown ensimmäinen minuutti on ilmainen. Kaksi minuuttia maksaa kaksi euroa, minkä jälkeen hinta kasvaa eurolla per minuutti. Viiden minuutin esitys on näin hinnaltaan viisi euroa.

Piip-shown aikana ei tule puhua, eikä muutoin häiritä esiintyjiä. Häiritsevä käyttäytyminen johtaa esityksen keskeytymiseen.

Piip-show näyttää kaiken. Tämän johdosta esitys ei sovellu alle 18-vuotiaille.

See More
MAY17
Sat 9:00 PM UTC+03
17 people interested