Reviews
Entreprenørskab og Innovation - NORA region conference 2018 has no reviews yet.
Tell people what you think
Photos
Posts

Eysturskúlin i Tórshavn er et forbillede for hele NORA regionen. De har gennemført undervisning i innovation i mange år. De første år kun i afgangsklasserne, men nu helt ed til 4. Klasse og med ønske om ned til første klasse.

En af lærerne hedder Ingi á Smið, og han kommer til Nuuk i forbindelse med vores konference, hvor han vil fortælle om deres erfaringer.

Vi vil forsøge at sætte et møde op med interesserede grundskole lærere, hvor de kan udveksle metoder til innovationsundervisning.

Image may contain: 1 person, smiling, sitting

Præsentation af partnerorganisationerne bag...

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
49 Views
Posts

Vi er i fuld gang med at lægge programmet

Den første hovedtaler er på plads... Toke Kruse, som har startet regnskabsprogrammet Billy, og som har skrevet et dusin bøger om iværksætteri... Han er forøvrig...t aktuel med Bogen "Unfair" om hvordan man får et konkurrencemæssigt forspring i forhold til konkurrenterne...

Hør ham tale om bogen her:
https://www.youtube.com/watch?v=GJ2oaSeOQV8

See More
Få her seks unfair konkurrencefordele til din iværksættervirksomhed
youtube.com

Kære alle,

Tak fordi I synes godt om vores side... Vi glæder os til at kaste dette event ud til alle... hjælp os med at sprede ordet, så vi kan få så stor rækkevidde i Grønland, Island, Færøerne og Kystnorge...

Det ville bare være skønt!

På denne konference vil der være taler og oplæg fra virksomheder, projekter, og andre spændende mennesker om entreprenørskab og innovation i NORA regionen.

Der vil være lejlighed til at diskutere hvordan vi kommer videre med tingene, og de unge mennesker som har deltaget i idekonkurrencen dagen før vil præsentere deres ideer... og vi skal finde en vinder!

JUN2
Sat 10:00 AM UTC-02Nuuk, Greenland
21 people interested

Unge mennesker fra hele NORA regionen, som enten allerede er iværksættere eller overvejer at blive det, får mulighed for at deltage i denne idékonkurrence, hvor de i fællesskab skal komme op med forretningsidéer eller projektforslag til at løse nogle af regionens udfordringer med bæredygtig udvikling.

JUN1
Fri 9:00 AM UTC-02Nuuk, Greenland
13 people interested

Som en del af børnenes dag arrangementet i Katuaq afholdes der flere innovative aktiviteter for børn.

JUN1
Fri 2:00 PM UTC-02KatuaqNuuk, Greenland
36 people interested