Photos
Reviews
5.0
2 Reviews
Tell people what you think
Danny Danckaert
· December 29, 2015
Prachtig gebied dat zowel voor gezinnen als voor echte wandelaars veel te bieden heeft.
Videos
Posts

In de Peel starten we een pilot Biowalking, een prachtige wandeling onder begeleiding van een natuurgids en een medisch professional, dit keer speciaal voor mensen met Diabetes type 2. Meld je nu aan via https://www.ivn.nl/biowa…/activiteiten/biowalking-in-de-peel of neem contact met ons op voor meer informatie!

Heeft u diabetes type 2? Loop mee met een Biowalk in De Peel!
"Een uur wandelen heeft tot wel twee dagen een positief effect op mijn suikerwaarden" - Deelnemer Biowalking

Wat is een Biowalk?

...

Een Biowalk is een groepswandeling in de natuur en wordt begeleid door een natuurgids en een professional uit de gezondheidszorg. U ervaart zelf welke positieve invloed beweging en het buiten zijn op uw lichaam hebben. Ook ontmoet u andere mensen met suikerziekte. De natuurgids laat u op een unieke manier de natuur beleven. Biowalking is niet alleen goed voor uw gezondheid, maar vooral ook heel leuk en gezellig!

Hoe ziet een Biowalk eruit?

U begint met een half uur wandelen om conditie op te bouwen. Vervolgens laat de natuurgids u de natuur en het landschap van de Peel beleven. Met vragen over uw gezondheid kunt u terecht bij de zorgprofessional. Vóór en ná de Biowalk wordt uw bloedsuikerspiegel gemeten. Zo ziet u meteen welk effect bewegen in de natuur op uw lichaam heeft. De Biowalk wordt afgesloten met een gezellige nabespreking onder het genot van een kopje koffie of thee.

See More