Posts

Galleria Näsin kartanossa aloitti artesaani työskentelyn korjatakseen ikkunoita. Myös kuisti saa uuden maalipinnan ennen kesänäyttelyn alkua! Kesänäyttely alkaa 30.5.2018. Jälleen luvassa hurmaava taidekattaus, jonka kattavat Tero Annanolli, Elina Kujansuu, Satu Laurel, Kaj Lindgård, Johanna Lumme, Inge Löök, David Popa, Tiina Suikkanen, Netta Tiitinen ja Niclas Warius. Nyt kartanon fasaani hoitaa vartiointia.

Image may contain: 1 person, outdoor

Hurmaava PUHDAS ITÄMERI -teemainen näyttelymme päättyy sunnuntaina 15.4. 2018. Tapaa taiteilija. Viimeisenä näyttelypäivänä sunnuntaina iltapäivälllä ovat taiteiijat Satu Laurel, Liisa Malmio,Terttu Schroderus-Gustafsson ja Netta Tiitinen paikalla kertomassa teoksistaan, Näyttelyn aihe on inspiroinut taiteilijoita ja jokainen heistä on maalannut upeita teoksia ollen uskollinen omalle kuvakielelleen. Lopputuloksena on raikas, värikäs ja monipuolinen kokonaisuus. Maalauksia on kuvataiteilijoilta Satu Laurel, Johanna Lumme, Liisa Malmio, Netta Tiitinen, Terttu Schroderus-Gustafsson ja Christer Åberg. Nina Hackmanin valokuvia sekä Petteri Saarion luontoaiheinen installaatio “Merenkulkija”.
.

Image may contain: outdoor and water
Reviews
4.9
26 Reviews
Tell people what you think
Maarit Issakainen
· October 23, 2017
Ihana vanha miljöö upealla sijainnilla. David Popan näyttely oli vaikuttava ja huikea. Aivan varmasti seuraaviinkin näyttelyihin tulee tutustuttua
Lotta Fagerberg
· November 16, 2017
Rintalan näyttely on upea!
Ari Forsberg
· November 15, 2017
Mainio paikka, hyvät näyttelyt ja miellyttävä palvelu :) PS. sisältäkin upeat näkymät joen toiselle puolelle vanhaan kaupunkiin!
Liisa Voima
· September 9, 2017
NäsinKartanon Galleria on tervetullut uusi tulokas kulttuurikaupunkiin! Hienoja näyttelyitä on tulossa. Hyvin mielenkiintoista.
Eira Halttunen
· November 19, 2017
Ihastuttava ja viehättävä paikka/miljöö... rauhoittava tunnelma ja hienoa, kun nyt meillä Porvoossakin oma galleria �
Kukka Ahlfors
· October 23, 2017
David Popan näyttely oli huikea kokemus!
Riitta Saarinen
· July 8, 2017
Näsin kartanon näyttely oli varsin mielenkiintoinen. Paikka on hieno, ja esillä olevat teokset koskettavia, teknisesti hyviä ja värimaailmaltaan upeita. Tulen kyllä uudestaan myöhemminkin.
Pontus Palmqvist
· June 30, 2017
Näsin kartano on nyt juuri oikeassa käytössä. Sillä voi olla suuri tulevaisuus hyvien näyttelyiden kautta. Vrt. Salmela Mäntyharju.
Riitta Arvis Arvilommi
· June 17, 2017
Näsin kartano on saanut hienon uuden elämän. Mahdollisuuksia on vaikka mihin myös tulevaisuutta ajatellen. Mahtava ja helposti saavutettava paikka erilaisille tapahtumille, konserteille jne.
Toivottav...asti jossain vaiheessa saadaan nauttia myös vaikkapa kahvilan tarjoomuksista.
Oodi Suomelle on käymisen arvoinen näyttely ja jatkuu lähes koko kesän.
Suosittelen.
See More
Maarit Suhonen
· July 16, 2017
Kaunis kartano hiljaa virtaavan joen rannalla. Historia narisee nurkissa ja seinät suojaavat aisteja stimuloivia taide-elämyksiä. Vierailen varmasti uudestaan. Lämmin vastaanotto ja vierailija kohdata...an arvostavasti. See More
Kristiina Salminen
· June 16, 2017
Hieno miljöö ja hieno näyttely, ehdottomasti näkemisen arvoinen!
Birgitta Jern
· June 15, 2017
Miljön gjort för galleri!
Videos
Tämän päivän kuorma purettu! Kohta päästään ripustamaan☺️!
18
1
Photos
Posts