Posts

Haastatteluni Åbo Underrättelser -lehteen.

Image may contain: 1 person
Nathan Letwory updated their status.

Kiitos kaikille, jotka uskotte minuun. Olen äärimmäisen kiitollinen jokaisesta saamastani äänestä - teidän äänistänne. Neljälläkymmenelläseitsemällä en päässyt itse valtuustoon, mutta KD pystyy teidän ansiostanne jatkossakin vaikuttamaan. Ja vaikken itse istu siellä voin kuitenkin olla edelleen aktiivisesti mukana tukemassa Ville Auvinen - valtuustoon 2017 saamaan Turkuun inhimillisemmän otteen - meidän kaikkien puolesta.

Näissä vaaleissa olen oppinut paljon, toivottavasti voin tulevaisuudessakin yrittää uudestaan.

Kiitos!

Photos
Posts
Nathan Letwory updated their profile picture.
Image may contain: 1 person, standing and suit

Tänään vuoden 2017 kuntavaalien varsinaisena vaalipäivänä voi äänestää aamuyhdeksän ja iltakahdeksan välisenä aikana. Ilmoituskortissa on mainittu paikka, jossa voi äänestää. Otattehan tuon kortin mukaan. Muistattehan myös kuvallisen henkilöllisyystodistuksenne.

Käyttehän sankoin joukkoin turkulaiset. Vähän päällä 113000 meistä vielä äänestyskopille, niin olisi vaalilautakuntalaisillekin vähän tekemistä.

Tarkat tiedot ja ohjeet täältä: http://vaalit.fi/…/aanestajal…/aanestaminenvaalipaivana.html

Vaalihuoneistot avautuvat vaalipäivänä aamuyhdeksältä ja äänestys jatkuu kello kahdeksaan illalla. Mikäli äänestyspaikalla on jonoa kello 20, saavat kaikki siihen mennessä paikalle saapuneet äänestää rauhassa ennen äänestystoimituksen lopettamista
vaalit.fi

Kirjoitin.

Asia ei ole ollut paljon esillä, mutta mielestämme kulttuurilla on erittäin tärkeä rooli. Jo pelkästään sen takia kulttuuri kuuluu samaan sarjaan varhaiskasvatuksen ja opetuksen kanssa: säästö tässä kohtaa nyt kostautuu myöhemmin.

Kuntavaaliohjelmassamme puhumme paljon ihmisten hyvinvoinnista, nimenomaan sosiaali- ja terveyspalveluina, ja ennaltaehkäisevästä toiminnasta. Tässä yhteydessä on kuitenkin hyvin tärkeä todeta, että kulttuurilla ja kulttuurituottajilla on tässä iso rooli.
kdturku.fi

Vielä yksi kiva mainos näin ennen sunnuntaita. Käyttehän kaikki äänestämässä?

Turun 645 kiittää ja kummartaa.

Mukana tässä myös Johan Savola - Turun Kristillisdemokraatit, Jari Viherlampi poliitikko, Soili Norro KD ja Helena Mannervo. Hyviä tyyppejä kaikki.

Image may contain: 5 people, people smiling, text

Eilisiä tunnelmia

Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Sari Essayah kävi kirittämässä Turun Kristillisdemokraattien kunnallisvaalihuumaa perjantaina. Hattaraa oli jaettu kolmesta lähtien ja Sarikin sai siitä osansa. Myös hattaraa jakanut Janina tiesi, mitä oli viimeiset pari tuntia tehnyt.
kdturku.fi

Loppusuoran rutistus varsinaista vaalipäivää kohti. Eilen perjantaina 7.4. Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Sari Essayah mukana vaalikadulla Turussa.

Image may contain: 4 people, people smiling, people standing, beard and outdoor

Sunnuntaina 9.4. on kuntavaalien varsinainen äänestyspäivä. Ole mukana päättämässä Turun tulevaisuudesta äänestämällä!

Keväisin terveisin,

Numero 645.

Image may contain: 1 person, standing and shoes

Tulkaa huomenna juttelemaan. Minäkin olen siellä, saa kysyä mitä vain!

Image may contain: 1 person, smiling, eyeglasses and text

Olin tänään kuuntelemassa ja keskustelemassa tässä mielenkiintoisessa paneelissa. Oli hyvä kuulla asukkaiden huolia ja ajatuksia, kuten myös saada osviittaa muiden ehdokkaiden ja puolueiden näkemyksistä.

Pitäisin itse malttia korkeuksiin rakentamisessa, varsinkin kun Turussa ja Suomessa muutenkin, tilaa on. Kohtuullisen korkuinen asuinrakentaminen ydinkeskustan ulkopuolella sopii usein paremmin olemassaolevaan ympäristöön, varsinkin täydennysrakentamisessa. Lisäksi matalampi ...rakennuskanta tekee alueesta viihtyisämmän, valoisamman, turvallisemman ja edistää naapuruusyhteisöllisyyttä. Tärkeää on kaupunkialueellakin jättää myös viheralueita virkistyskäyttöön.

Silmäänpistävää oli keskustelussa se, että monesti liikenteestä puhuttaessa tuntui siltä, että jo valmiiksi autoilu oli päällimmäisenä ajatuksissa. Toki Naantalin pikatie siinä vieressä vaikuttaa siihen omalta osaltaan, mutta näkisin, että kokonaisvaltaisella liikenteen suunnittelulla saamme viihtyisän ja toimivan infrastruktuurin, jossa pääpaino asetetaan joukkoliikenteelle ja kevytliikenteelle. Pitkämäen sijainti lähellä keskustaa mahdollistaa liikkumisen helposti ja nopeasti myös esimerkiksi pyöräillen.

Kuten jo aiemmin sanoin tilaa on. Näkisin, että Turun pitäisi laajentua maltillisesti siten, että asuinalueita kehitettäisiin keskustasta ulospäin. Ei siis niin, että isketään asuinalue kauas kaikesta - palveluista, kouluista, työpaikkoista, ja että sitten vasta kehitetään sitä aluetta.Vaan maltillisesti, kasvavana kokonaisuutena, jossa infrastruktuuri pääsee luontevasti kehittymään sovussa kasvun kanssa. Lähipalvelut myös vähentävät tarvetta yksityisautoiluun.

Raitiovaunulinja otettiin lopussa vielä esille joukkoliikenteen runkona, mutta en pidä sitä kustannustehokkaana tapana parantaa joukkoliikenteen kuljetuskapasiteettia. Suurimpana ongelmana on raiteiden rakentaminen sinne, minne olisi järkevämpää kohdistaa parannusinvestointeja olemassa olevaan tiestöön, jotta saadaan joustavampaa joukkoliikennettä. Olemassa olevien raiteiden käyttöönotto joukkoliikennettä ajatellen oli minusta oiva idea.

Näillä eväillä ja ideoilla eteenpäin, hyvä Turkumme voi näin kehittyä entistä paremmaksi ja ihanammaksi.

Muista käydä äänestämässä, 645 kiittää.

See More

Jälleen hyviä kohtaamisia vaalimökillämme. Ihmisestä kun on näissäkin vaaleissa kyse on suora kontakti paras

Selvästikin ajamamme asiat kolahtavat hyvin, inhimillisempaa otetta halutaan.

Kahden ja puolen neljän välisenä aikana taas kävelykadulla Turun KD:n vaalimökillä

Juuri nyt tavattavissa Turun kävelykadun KD-vaalimökillä

Image may contain: 5 people, people smiling, indoor

Hei! Huomasithan, että ennakkoäänestys on jo toista päivää käynnissä. Näissä vaaleissa jokainen ääni on tärkeä. Myös sinun!

Nyt jos koskaan tarvitaan Kristillisdemokraattien ajamaa politiikkaa puolustamaan perheitä, peruspalveluita, kestäviä arvoja.

Ennakkoäänestyspaikkoja löytyy oheisesta linkistä helposti. Muistathan ottaa mukaan kuvallisen henkilöllisyystodistuksen.

...

Saa äänestää myös numeroa 645

See More
tulospalvelu.vaalit.fi

Tässä vielä meidän Turun Kristillisdemokraattien vaaliohjelmamme. Kokonaan erinomainen ohjelma, jossa jokainen mainittu kohta on tärkeä. Näistä itselleni erityisen läheiset asiat ovat koulujen ja päiväkotien ryhmäkokojen pienentäminen, Turun perheystävällisyyden parantaminen, sekä kaupungin viihtyisyyden lisääminen panostamalla kevyen ja joukkoliikenteen puitteisiin.

Ennaltaehkäisemällä ajoissa apua lapsille ja perheille, ja säästöä kuntataloudelle. Tästä on hyviä kokemuksia ympäri Suomea. Kannatan lämpimästi.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
23,587 Views
SOS-Lapsikylä

Mitä maksaa lapsen ongelmiin reagoiminen nopeasti verrattuna moniin korjaaviin toimenpiteisiin? Lapsiin ja perheisiin investoiminen ajoissa on kannattavaa paits...i inhimillisesti myös taloudellisesti. Lasten hyvinvoinnista huolehtiminen nyt on paras keino pienentää kustannuksia tulevaisuudessa.

Äänestä lapsiystävällistä ehdokasta kuntavaaleissa. Ennakkoäänestys ke 29.3.–ti 4.4. Varsinainen vaalipäivä on su 9.4.
#äänilapselle #kuntavaalit #lapsibudjetointi

See More

Tässä suora linkki minun profiiliini Turun Sanomat-sivuilta löytyvästä vaalikoneesta