Photos
Videos
2018 03 23 Conferința de presă săptămânală a PNL Timiș
1.2K
57
2018 03 20 Conferința de presă săptămânală a Primăriei Timișoara
160
44
Posts

2018 03 23 Conferința de presă săptămânală a PNL Timiș

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Nicolae Robu
5,643 Views

ȚARA ALANDALA!

Am spus în repetate rânduri că sunt foarte nemulțumit de prestația unora dintre funcționarii publici din Primăria Timișoara. A unora, accentuez! Nu în sensul că s-ar cuveni să fie sancționați, ci în acela că nu merită salariul atât de mare cât îl au. Mai precis, nu merită același salariu cu colegi de-ai lor cu aceeași încadrare, care fac munci comparabile sau chiar aceeași muncă, dar la un nivel al prestației mult mai ridicat. Am vrut, prin urmare, să stabilesc... că, la aceeași încadrare, dar la prestații diferite -de exemplu: apreciate prin sistemul de evaluare cu foarte bine, respectiv bine-, salariile sunt diferite, mai mari pt cei cu calificativul foarte bine, decât pt cei cu calificativul bine. N-am putut, pt că juriștii mi-au spus că nu este legal, că este “discriminatoriu”, “inechitabil”, etc., etc. Păi ce legi avem, oameni buni? !E echitabil ca la prestații inegale -posibil unele apreciate cu foarte bine, iar altele cu satisfăcător chiar!-, doi angajați să ia salarii egale?! Este drept, este stimulativ?! Cum să însănătoșim instituțiile, cum să corectăm mentalitățile, cu astfel de legi?!

See More
Image may contain: 1 person, suit
Posts
Nicolae Robu created a poll in Împreună pentru Timişoara.

An de an, la tranziția iarnă-primăvară, în urma variațiilor mari de temperatură și a acțiunii substanțelor de deszăpezire, în drumurile orașului apar gropi. Vre...mea nu este favorabilă pt lucrări de decopertare și reparație de anvergură și care asigură viabilitate remedierilor. Este de ales doar între a lăsa gropile așa cum sunt -ceea ce ar suprasolicita mașinile și ar crea disconfort și pericol de accidente- sau a le plomba, știind că ceea ce se face nu va ține prea mult timp. Ce preferați:

See More

PRIMĂRIA TIMIȘOARA POARTĂ DE GRIJĂ ELEVILOR ORAȘULUI!

Aproape 11.000 de elevi -cu aproape 2.000 mai mulți ca anul trecut- beneficiază în acest an de burse din partea Primăriei! Peste 7.5 milioane lei sunt alocați în 2018 din bugetul local, acestui scop! Dacă adăugăm și sumele uriașe alocate pt reparații, modernizări, extinderi, construcții noi și dotări, rezultă clar că educația chiar este o prioritate pentru Primăria Timișoara! Nu în vorbe, ci în fapte!

No automatic alt text available.

2018 03 20 Conferința de presă săptămânală a Primăriei Timișoara

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Nicolae Robu
14,083 Views

ANUNȚ IMPORTANT!

Marți, 20.03.2018, de la ora 11.00, la sediul Primăriei Timișoara, de pe Bd CD Loga nr.1, în Sala de Consiliu, va avea loc conferința de presă săptămânală a Primăriei Timișoara. Din partea Primăriei, participă Primarul, Nicolae Robu.

Conferința este, ca întotdeauna cu Nicolae Robu Primar, deschisă oricărui ziarist. Nu se operează cu acreditări.

...

Conferința va fi difuzată audio-video live, pe prezenta pagină publică, Nicolae Robu.

În urmă cu o săptămână, audiența a fost de peste 8200 vizualizatori. Urmăriți-o și astăzi, în număr cât mai mare.

See More
Image may contain: 1 person

PRIMĂRIA TIMIȘOARA OFERĂ SERVICII DE ASISTENȚĂ MEDICALĂ STOMATOLOGICĂ GRATUITĂ

pentru preșcolarii, elevii și studenții Timișoarei, la următoarele centre:
• P-ța Sf. Gheorghe, nr. 4: 3 cabinete
• Str. Carusso nr. 1: 4 cabinete...
• Str. Radu Dunăreanu: 2 cabinete
• Policlinica studențească: 3 cabinete
• USAMVB: 1 cabinet
La toate, programul este de luni până vineri, între orele 7-21

See More
Image may contain: people sitting
Image may contain: people sitting and indoor
Image may contain: people sitting and indoor
Image may contain: indoor

PÂNĂ CÂND ȘI ÎN FOLOSUL CUI GÂNDIM ÎN CLIȘEE?!

Este uluitor cât de înclinați suntem să operăm cu clișee! Este suficient să arunce cineva în spațiul public o vorbă bine ticluită și hop, toată lumea o ia de bună, fără nicio judecată!

Exemplu la ordinea zilei: “ce grozăvie că între anumite instituții ale statului -DNA, SRI etc.- s-au semnat protocoale de cooperare!”

...

Păi nu e cel mai firesc lucru ca aceste instituții să coopereze în lupta împotriva corupției, într-o țară în care avuția națională a fost jefuită fără rușine și jaful continua întru sfidarea și sub neputința lor de a-l combate acționând fiecare pe cont propriu?! Am uitat, oare, ce zestre avea la Revoluție statul român, pe de o parte bogății naturale, pe de altă parte bogății rezultat al sudorii de-a lungul a jumătate de secol a poporului și al austerității în care acesta a trăit, un popor de nu mai puțin de 20 de milioane de cetățeni?! Nu a devenit, oare, corupția, problemă de securitate națională, la anvergura la care ea a ajuns să se manifeste?! Și-atunci, dacă este firesc ca aceste instituții să colaboreze, nu este logic ca acest lucru să se întâmple riguros, procedurizat, asumat, pe bază de protocoale semnate între ele și nu haotic, discreționar?!

Problema este, oameni buni, nu că DNA, SRI etc. au colaborat, au avut protocoale de colaborare. Este foarte bine că au avut! Problema este că de aceste protocoale -eu sunt convins: perfect legale!-, unii -procurori, ofițeri, etc.- au profitat pt a servi alte cauze decât cea națională, decât interesul public, încălcându-le litera și spiritul. Și aceștia trebuie identificați și pedepsiți, fără îndoială. Dar nu este corect ca, pt un “Portocală” sau mai știu eu cine, oameni incorecți în natura lor, probabil, să împroșcăm cu noroi instituțiile și miile de slujitori ai lor -procurori, ofițeri, etc.- corecți, cinstiți, profesioniști adevărați, care nu fac altceva decât să-și achite conștiincioși datoria.

See More
Image may contain: 1 person, suit

DA, SUNT PRIETEN AL EVREILOR!

Cum să nu fii prietenul unei nații care a dat omenirii atât de mult, în termeni de valori, dar și de personalități, de contribuții la zestrea de cunoștințe, la zestrea de creații artistice, care a avut tăria să suporte atâta prigoană, atâta suferință și să nu se piardă, să iasă mereu învingătoare!

Vineri seara (16.03.2018), am primit din partea Federației Asociațiilor Evreiești din România, medalia “Prieten al Comunității Evreiești”. Mă simt onorat, cu atât mai mult, cu cât știu că această medalie a fost conferită unor personalități precum Regele Mihai, Președinții României, Neagu Djuvara etc.

Image may contain: 3 people, people smiling, people sitting
Image may contain: 9 people, people smiling, people sitting and indoor
Image may contain: 11 people, people smiling, people sitting and indoor
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Nicolae Robu
12,144 Views
12,144 Views
Nicolae Robu created a poll in Împreună pentru Timişoara.

SONDAJ
AȘA CUM AM ANUNȚAT, SĂPTĂMÂNA VIITOARE PREDĂM AMPLASAMENTUL PT. ÎNCEPEREA LUCRĂRILOR DE REABILITARE ȘI EXTINDERE LA PATRU BENZI PLUS LINII DE TRAMVAI PLU...S TROTUARE PLUS PISTE DE BICICLETE A PODULUI DRAGALINA.
În curând, vom face același lucru cu podul Eroilor -reabilitare și lărgire-, care va fi transformat și el în pod de 4 benzi, cu trotuare și piste de biciclete.
Pentru care din următoarele variante de abordare optați:

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Nicolae Robu
12,144 Views

ANUNȚ FOARTE IMPORTANT!

Vineri, 16.03.2018, de la ora 12.00, la sediul PNL Timiș, de pe str. Gh. Lazăr nr.1, va avea loc conferința de presă săptămânală a PNL Timiș. Din partea PNL Timiș, participă Președintele filialei, Nicolae Robu.

Conferința este, ca întotdeauna cu Nicolae Robu Președinte, deschisă oricărui ziarist. Nu se operează cu acreditări.

...

Conferința va fi difuzată audio-video live, pe prezenta pagină publică, Nicolae Robu.

În urmă cu o săptămână, audiența a fost de peste 7300 vizualizatori. Urmăriți și ediția din această săptămână, în număr cât mai mare.

See More

IATĂ O NOUĂ CLĂDIRE ISTORICĂ REABILITATĂ DE PRIMĂRIA TIMIȘOARA! ESTE SEDIUL CLINICII ORL DE PE BD. REVOLUȚIEI!

Dacă vă place, dați Like
Dacă nu vă place, postați “Dislike”
În oricare din variante, dați Share

Image may contain: tree, sky, house and outdoor

DOMNULE PREȘEDINTE CJT CĂLIN DOBRA!

Toate au o limită! Am spus răspicat și totul este înregistrat: NU VOI FI NICIODATĂ DE ACORD CA SALA POLIVALENTĂ SĂ FIE FĂCUTĂ ÎN ALTĂ PARTE DECÂT ÎN TIMIȘOARA ȘI DACĂ NU O FACE CNI ÎN TIMIȘOARA, O FACE PRIMĂRIA! Specialiștii CNI au considerat excelentă locația propusă de mine în Timișoara înainte de a ajunge Grindeanu Prim-ministru, la fel ca și elaboratorii PUG-ului Timișoarei (aceiași care au elaborat și PUG-ul Clujului) și ca și special...iștii firmei germane BAM! Cum puteți să intoxicați lumea în halul acesta?! Ocupați, totuși, o funcție publică importantă! E drept, sunteți psd-ist, dar eu am cunoscut și psd-iști buni! E adevărat, mai puțini printre lideri, mai mulți între oamenii de rând, cu care și am o relație de respect reciproc. Liderii îmi produceți, cu f puține excepții, dezamăgiri după dezamăgiri! Din păcate, dv dovediți că nu vă încadrați între aceste excepții!

See More
Image may contain: 1 person, suit

CONCLUZII PERSONALE, DE DINAINTE ȘI DE
DUPĂ DEZBATEREA DE IERI, 13.03.2018, PE TEMA STADIONULUI DAN PĂLTINIȘANU

Dacă considerați poziția corectă, dați Like
Dacă nu, postați textul “Dislike”...

Continue Reading
No automatic alt text available.