See more of Nieuwjaarsduik Almere Haven by logging into Facebook
Message this Page, learn about upcoming events and more.
See more of Nieuwjaarsduik Almere Haven by logging into Facebook
Message this Page, learn about upcoming events and more.
Not Now
Photos
Reviews
3 Reviews
Tell people what you think
Andree Troost
· October 1, 2016
Altijd een super gezellig evenement.
Posts

Ja het is weer voorbij. Het was erg leuk en gezellig en enthousiaste mensen ondanks de erge koude wind en erg koude water. Ja het duurt weer een jaar en dan op naar de 35e duik in Almere Haven. Mensen wat zagen sommige er ontzettend leuk uit, bedankt. Groet Ingrid

Nieuwjaarsduik Almere Haven updated their cover photo.
January 1
Image may contain: 1 person, smiling, standing, ocean, sky, outdoor, nature and water
Nieuwjaarsduik Almere Haven added 70 new photos to the album: Nieuwjaarsduik 2017.
January 1

Nieuwjaarsduik 2017

Nieuwjaarsduik Almere Haven updated their status.

Ja morgen om 12.00u is het zover. Er kan gedoken worden. Het is gratis. Gooimeerdijk west. Surfstrand. Kom gezellig allemaal naar Almere Haven. Snert, Gluhwein en warme chocolade. En niet te vergeten de kerstmuts van de Unox. Heb je leuke gekke kleding, doe die aan. Het water is koud.

Iedereen wens ik een hele fijne jaarwisseling en tot morgen op het strand.
Groetjes Ingrid.

Ja nog 2 dagen en dan hebben we alweer 2017. Dan op 1 januari 2017 organiseren we alweer de 34e nieuwjaarsduik. Voor diegene die mee willen doen, kom maar lekker meedoen. Het word weer leuk en ook onze Burgemeester is er weer bij. Heb je leuke kleding doe die aan met duiken. Het word weer gezellig.

Nieuwjaarsduik Almere Haven updated their status.

Ja nog 4 dagen en dan hebben we alweer 2017. Dan op 1 januari 2017 organiseren we alweer de 34e nieuwjaarsduik. Voor diegene die mee willen doen, kom maar lekker meedoen. Het word weer leuk en ook onze Burgemeester is er weer bij. Heb je leuke kleding doe die aan met duiken.

Vele foto;s van de 33e Nieuwjaarsduik 2016 staan er nu op.

Nieuwjaarsduik Almere Haven updated their cover photo.
Image may contain: 4 people, people standing, ocean, sky, outdoor, water and nature
Nieuwjaarsduik Almere Haven added 119 new photos to the album: Nieuwjaarsduik 2016.

Nieuwjaarsduik 2016

Ik wil iedereen een heel goed en sportief 2016 wensen.
Het was een fantastisch mooie Nieuwjaarsduik.
Ik zet de fotos er zo op.

Nieuwjaarsduik 2016 in Almere Haven

Nog even en het is alweer 1 januari 2016, de dag dat de Nieuwjaarsduik word gehouden in Almere Haven, voor de 31e keer. Om 12 uur wordt het start schot gegeven door Burgemeester Franc Weerwind, voor de sportievelingen die een duik willen nemen. De beste manier om een fris 2016 in te gaan !

De kantine van Windsurf Vereniging Almere Centraal staat weer open, om zich om te kleden en na afloop van de duik een heerlijke kom snert te eten, gespo...nsord voor het 5e jaar door Unox. Unox is ook dit jaar de sponsor die er voor zorgt dat de innerlijke mens weer warm word gehouden na een koude duik. Ook worden er de mooie Unox mutsen en duikdiploma's uitgedeeld.

Ook dit jaar zijn de PvdA mensen weer aanwezig, om de warme Gluhwein en warme chocolade melk in te schenken.

Naast Unox die het innerlijke verzorgd is er Andree Troost, van AndreeTroostgeluidstechniek die voor het geluid zorgt opdat iedereen het aftellen kan volgen.

De duik is een gratis jaarlijks evenement in Almere Haven, iedereen is ook van harte welkom, duikers en toeschouwers. Deze duik kan door iedereen genomen worden mits ze gezond zijn en geen hartklachten hebben. Kleine kinderen mogen mee doen onder begeleiding van een ouder en als ze een zwemdiploma hebben. De duik wordt gehouden op het Surfstrand aan het Gooimeer, voor de kantine van de Windsurf Vereniging Almere Centraal. Wij zouden het heel erg leuk vinden, als iedereen verkleed het water induikt.

Dit jaar voor het eerst op 1 Januari 2016 een Surfwedstrijd. Wil je daar aan meedoen, geef je dan op bij Peter Schluter, peter.schluter@hotmail.com

See More

32e Nieuwjaarsduik Almere Haven 2015

No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
De nieuwjaarsduik in Almere Haven trekt elk jaar weer meer deelnemers, super leuk en gezellig. Was door de wind toch wel stuk frisser dan gehoopt maar weer e...
youtube.com