Posts

Oj, snacka om udda trafikolycka.

INSÄNDARE: Är detta ett sätt att försöka tjäna pengar på felparkering?

Videos
Hon ordande manifestation med klassen
302
36
Nu är den här: Sveriges gulligaste dokusåpa! Följ de fyra katterna i The Kattashians! Vi sänder live dygnet runt här på www.nt.se/kattashians/
140
73
TV: Följ med på en rundtur på nya akutmottagningen
113
13
Photos
Posts

Många har drabbats av RS-viruset – så pass att det just nu är överbelagt på barn- och ungdomskliniken på Vrinnevisjukhuset.

Gymjätten fortsätter att växa. Nu satsar de på en ny anläggning – och skolsamarbete.

Beach 2018 närmar sig med stormsteg (😱). Här kommer en nyhet som kanske kan få dig och kompisarna att ta tag i det där med träningen? 🏃‍♂️🏃‍♀️😀

Sugen på att flytta? Vid Hörsalsparken i Norrköping öppnade nyligen Hyresbostäders Bostudio där man kan få information om kommande nya bostäder i stan.

Vår eller inte - ett gnistrande vackert veckoslut har det varit i alla fall.
Var du ute i solskenet och tog några fina bilder - släng in dem i flödet!

"Det är så förskräckligt att något sånt skulle kunna hända här..."

En kvinna och hennes nyfödda barn försvinner spårlöst. Tills de hittas nergrävda vid sommarstugan.
Idag berättar vi historien om Smedbymorden.

Nu börjar jakten på en allsvensk plats! Åby Oilers möter Jönköping och du kan se matchen direkt här - just nu i slutminuterna på första perioden.

År 1958 finns skobutik och reparationsverkstad i fastigheten – men snart river man hela rasket, som lämnar efter sig en av Norrköpings många ödetomter.

Norrköpings Tidningar is feeling puzzled.

Völva? Recidiv? Det är ord som jag aldrig hört, och föga förvånande fick jag endast 4 av 10 rätt. Är du bättre än jag? /Lotta, webbredaktör

Socialtjänsten har inga lägenheter – småbarnsfamilj tvingas till dyrt nödboende.

De kom inflygandes i en helikopter och fyllde hela Mirum med autografsugna. Missade du rekordförsöket? Lugn, vi var givetvis där! 💃

"Det var många flyktingar som gömde sig hemma hos oss. Jag hade inget eget rum eller egen säng och gick ibland hungrig till skolan för maten hade tagit slut på kvällen. Jag kände skam och berättade inte. Ingen kan ana betydelsen av de där mackorna. I dag vill jag vara en Birgitta för andra", säger Charbel om läraren på skolan som såg den lilla hungriga pojken.

Charbel Gabro är kioskägaren som hamnade i spelmissbruk, men kom till en vändpunkt i livet. Nu är han ett föreläsningsproffs som till fullo behärskar konsten att fånga en publik.

Norrköping Charbel Gabro, 35, är kioskägaren som hamnade i spelmissbruk, men kom till en vändpunkt i livet. Nu är han ett föreläsningsproffs som till fullo behärskar konsten att fånga en publik – och inspirerar till lyckat integrationsarbete.
nt.se

"Älskade ungar – om ni bara visste hur förbehållslöst vi föräldrar kastar alla våra tidigare värderingar och idéer åt sidan för att göra allt, precis allt, för er" (till och med letar mjölktänder i bajskorvar för att tandfen inte ska missa premiärtanden).

Därför klär sig miljontals människor i grönt – och tar sig en öl (eller tio) på krogen.