Photos
Posts

Alhamdullillah. We are now opening our new cosmetics & beauty counter @ Aeon Anggun Rawang. Visit us @ ground floor, promotion lot next to Pos Malaysia, Aeon Rawang.

We are also an authorized agent for @okayamalaysia

Come and visit us now. Please call/whatsapp 0129705975 for more info.

... See More
No automatic alt text available.
Image may contain: 1 person
No automatic alt text available.
Image may contain: 1 person, smiling, closeup
By Dyanalisha added 13 new photosfeeling wonderful at AEON Anggun,Rawang.

Jom shopping tudung dengan @dyanalisha..😘😘😍 Ada banyak koleksi terbaru dan ekslusif untuk anda. Datang terus ke booth kami di :

- Aeon Mall Rawang, ground floor... promotion lot (depan Pos Malaysia) -

Call/WhatsApp 0129705975.

Hanya yang terbaik di @dyanalisha..Jom serbu..😍😉😍😉

See More
Posts

Promosi 3 pcs Bedak Arab RM100 sahaja!

Kami hanya jual yang ORIGINAL dari Kokuryu Cosmetic ye..stok kami direct dari distributor..
Jangan risau..kami tak jual yang TIRUAN dari pusat pemborong sepet pakar meniru tu ye..hehehe..

...

Apa yg best sangat 'Bedak Arab' ni:

- Ianya 3 dalam 1: moisturizer, foundation n alas bedak...jimat gilerrr!
- Coverage maksimum tanpa perlu kerap touch up..
- Boleh menyamarkan parut2 hitam diwajah..
- Kemas dan sekata membuatkan anda indah..=p
- Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda.
- Tidak menyumbat pori2 / tidak menyebabkan jerawat/acne walaupun pada kulit sensitif..
- Mengecutkan jerawat.
- Apabila berpeluh anda akan nampak lebih cantik..percayalah..
- Tahan Selama lebih 8 jam.
- Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit.
- Suci dan Halal.
- Sesuai untuk semua aktiviti. Santai2, nak pakai cepat tapi hasil mantap.

SMS/whatsapp untuk order ---> 0129705975

Bahasa Omputih plak pada yg x faham :

Powder, foundation and moisturizer in one. Covers freckles, and skin blemishes.The packaging is simple,looks antique but not bad anyhow.The cake has a fragrance cherry scent.The coverage is controllable..

Its the answer to every woman's skin problem. Kokuryu Laboratory has made a thorough study of women's skin problems, such as pimples, freckles, wrinkles
and blemishes. Wonderful Kokuryu Cosmetics, promises you that lasting beauty care
for a smoother, younger and lovelier complexion. Its components has been carefully selected and subjected to intensive laboratory tests and studies, to assure you of a healthier and smoother skin. So, for effective beauty care, trust Kokuryu Cosmetics.

Sms/whatsapp to order --> 0129705975

See More
No automatic alt text available.
Image may contain: makeup

Jom kunjungi booth promosi aksesori kami Emas Korea By Dyanalisha di Aeon Anggun Rawang & Aeon Alpha Angle Wangsa Maju.

No automatic alt text available.
No automatic alt text available.

Assalamualaikum & Selamat sejahtera..

Maaf sbb banyak pm di inbox yg belum dibalas..sekarang kami sedikit sibuk di kedai untuk persediaan ramadhan. Pada yang serius nak order boleh terus SMS/WhatsApp saya di 0129705975 ye.

Terima kasih atas sokongan anda..

Shopping MallRawang, Malaysia
53,366 people checked in here
No automatic alt text available.
Bedak Arab (Wholesale) Ready Stock

Bedak Arab @ Kokuryu Summer Cake

Powder, foundation and moisturizer in one. Covers freckles, and skin blemishes.The packaging is simple,looks antique but not b...ad anyhow.The cake has a fragrance cherry scent.The coverage is controllable..

Description

Is the answer to every woman's skin problem. Kokuryu Laboratory has made a thorough study of women's skin problems, such as pimples, freckles, wrinkles
and blemishes. Wonderful Kokuryu Cosmetics, promises you that lasting beauty care
for a smoother, younger and lovelier complexion. Its components has been carefully selected and subjected to intensive laboratory tests and studies, to assure you of a healthier and smoother skin. So, for effective beauty care, trust Kokuryu Cosmetics.

Pm untuk order atau sms/whatsapp 0129705975

See More
No automatic alt text available.
Bedak Arab (Wholesale) Ready Stock

Bedak Arab @ Kokuryu Summer Cake

Powder, foundation and moisturizer in one. Covers freckles, and skin blemishes.The packaging is simple,looks antique but not b...ad anyhow.The cake has a fragrance cherry scent.The coverage is controllable..

Description

Is the answer to every woman's skin problem. Kokuryu Laboratory has made a thorough study of women's skin problems, such as pimples, freckles, wrinkles
and blemishes. Wonderful Kokuryu Cosmetics, promises you that lasting beauty care
for a smoother, younger and lovelier complexion. Its components has been carefully selected and subjected to intensive laboratory tests and studies, to assure you of a healthier and smoother skin. So, for effective beauty care, trust Kokuryu Cosmetics.

Pm untuk order atau sms/whatsapp 0129705975

See More

Salam pada semua pelanggan2 yg dihormati n disayangi.. Terima kasih kerana terus setia dengan kami n setia dengan produk bedak arab yg original..

Kami mohon maaf kerana ada byk message2 anda dalam inbox page ini yg tak sempat kami reply. Harap dapat bersabar n slowly kami akan reply satu persatu.

Sementara tu...pada yang serius nak order bedak arab dengan kami harap boleh terus SMS/whatsapp terus ke 0129705975 untuk respon yang lebih cepat ye..

Salam. Please visit n like our new page.. Koleksi aksesori emas sadur korea 24k. Gold plated jewelry by Dyanalisha pastinya memberikan anda pilihan yg unik dan elegan. Pandora inspired emas korea pun ada. Jgn lupa like ye..

Gold Plated Jewelries & Brooches
Aeon Alpha Angle Wangsa Maju
Aeon Anggun Rawang
0129705975

Promo Bedak Arab 3 pcs RM100 kembali lagi..!!

Harga promosi 3 bedak arab hanya RM100 sahaja + FREE poslaju ke semenanjung.

Hanya yang original dari kami!

...

**harga promosi hanya sah hingga 1 Mei 2015 sahaja & selagi stok masih ada.

Warna yang available sekarang :

- Cherry Pink
- Cherry
- Roshelle
- Orange Blush
- Russet
- Puggy Pink
- Amber Rose

Sms/whatsapp 0129705975 untuk order dan pilihan warna.

See More
Image may contain: 6 people, people smiling

Bedak Arab shades chart for your guide..

Order yours now..Pm us or sms/whatsapp 0129705975.

Pastikan yang original ye uolss.

Image may contain: 8 people, people smiling, closeup

Salam warga JB.. Jumpa kami di TOKO FEST @ Stadium Tertutup Pasir Gudang pada hari ini dan esok (31 Jan-1 Feb). Jgn lupa...bawa family n kawan2. Sudah tentunya harga istimewa dari kami dan dari himpunan peniaga2 online di sini. See u..

Image may contain: one or more people
Image may contain: one or more people, closeup and text
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
Bedak Arab (Wholesale) Ready Stock added 3 new photos from June 1, 2013 to the album: 24hr Waterproof Eyeliner.

RM19 sahaja

*Postage via PosLaju
Untuk Semenanjung : RM6
Untuk Sabah & S'wak : RM10

...

Untuk harga borong sila PM kami atau sms/whatsapp 0129705975

See More

Untuk mereka yang mempunyai masalah jerawat.. Kami ingin membantu anda..InsyaAllah.

MAGIC ANTI ACNE LOTION hanya RM30 sahaja FREE poslaju ke semenanjung.

*(harga sebenar RM45) anda jimat -RM15!!

...

Magic Anti Acne lotion dari Kokuryu Cosmetics, Japan!

- Membantu menyelesaikan masalah jerawat anda dengan cepat & berkesan
- Mengecutkan jerawat dengan cepat
- Menghilangkan parut jerawat
- Mencerahkan kulit wajah

Sms/whatsapp 0129705975 untuk order sekarang sebelum stok kehabisan!

Anda pasti berpuas hati..InsyaAllah..

See More
No automatic alt text available.
Bedak Arab (Wholesale) Ready Stock

X payah beli produk skin care mahal2!! Hasil pun belum tentu berkesan.. Selesaikan masalah jerawat anda hanya dengan Kokuryu Acnone!

Satu lagi produk miracle d...aripada Kokuryu Cosmetics, Japan

Kokuryu Acnone (Anti Acne Lotion)

- Review dari pengguna2 memang terbaik..semua berpuas hati.
- Lotion ni amat2 berkesan mengecutkan jerawat dalam masa beberapa jam sahaja!! Mmg Miracle !!
- Tidak membakar/burn kulit seperti produk2 anti jerawat yang lain.
- Membantu membersih dan mencerahkan kulit
- Hanya titis sedikit sahaja pada cotton bud dan apply pada kawasan jerawat.
- Untuk yang bermasalah jerawat pada seluruh muka..boleh tuang sedikit pada kapas muka dan gunakan sebagai toner selepas cuci muka.

* Anda PASTI akan terkejut dengan keberkesanan produk ini. Cuba dulu baru tahu..

(belian secara borong juga dialu2kan)

SMS/Whatsapp saya untuk order @ 0129705975

ATAU

PM sy utk order (click link di bawah):

Desktop:
http://www.facebook.com/messages/PemborongBedakArab

Mobile:
https://m.facebook.com/messages/thread/376119985787267/...

See More

Salam.. Alhamdulillah.. Warna 'Amber Rose' utk Bedak Arab dah restock!! Buat yang dh lama menunggu warna ni boleh la PM sy ye atau sms/whatsapp 0129705975. Cepat2...limited stock ni..

Image may contain: makeup
No automatic alt text available.
Bedak Arab (Wholesale) Ready Stock

Bedak Arab @ Kokuryu Summer Cake

Powder, foundation and moisturizer in one. Covers freckles, and skin blemishes.The packaging is simple,looks antique but not b...ad anyhow.The cake has a fragrance cherry scent.The coverage is controllable..

Description

Is the answer to every woman's skin problem. Kokuryu Laboratory has made a thorough study of women's skin problems, such as pimples, freckles, wrinkles
and blemishes. Wonderful Kokuryu Cosmetics, promises you that lasting beauty care
for a smoother, younger and lovelier complexion. Its components has been carefully selected and subjected to intensive laboratory tests and studies, to assure you of a healthier and smoother skin. So, for effective beauty care, trust Kokuryu Cosmetics.

Pm untuk order atau sms/whatsapp 0129705975

See More
Bedak Arab (Wholesale) Ready Stock added 20 new photos to the album: Egyptian Magic Cream -Imported from USA-.

Memperkenalkan All in One Cream..a must have items..Boleh guna dari hujung rambut sampai hujung kaki..Terbaik untuk eczema dan rawatan utk parut di seluruh bada...n..Juga sebagai makeup enhanced effect.

Disyorkan :

-Guna sebelum tidur sbg krim malam, bangun pagi rasa fresh sangat..merawat parut dan melembutkan kulit, sapu skali ke bibir skali utk merawat bibir pecah dan kering

-Boleh digunakan sebelum foundation atau BB cream..make up akan jadi lebih smooth dan kemas.

Egyptian Magic Cream diperbuat dari bahan semulajadi iaitu Olive Oil, Bees wax, Honey, Bee Pollen, Royal Jelly dan Bee Propolis

Kegunaan Egyptian Magic Cream(EMC) :


1)KRIM PELEMBAB DAN KECANTIKAN

-Kebanyakan pengguna bermula menggunakan EMC utk merawat masalah kulit seperti ruam, kesan terbakar dan parut. Dan seterusnya melanjutkan penggunaan sebagai krim pelembab kulit dan sebg krim anti-penuaan. Kami mendapati bahawa dgn menggunakan EMC 2 kali sehari dapat melembutkan dan melicinkan kulit. Faktor inilah yang menjadikan EMC sebagai krim rawatan dan kecantikan yg popular di kalangan make up artis dan selebriti popular Hollywood.

2)MERAWAT KESAN TERBAKAR

-Sesetengah pengguna menyimpan EMC di dalam peti pertolongan cemas ekslusif sbg rawatan utk luka terbakar. luka, kerengsangan kulit dan sebagainya.

3)PENYEMBUHAN PARUT

-Respon pengguna juga hebat tentang keajaiban dan kemampuan EMC menyembuhkan bekas luka/parut. Meskipun tidak disyorkan utk luka lama, byk pengguna percaya EMC mmg boleh bekerja dgn keajaiban utk meminimumkan bekas luka baru dan memudarkan warna parut. EMC sgt popular di kalangan ahli bedah plastik yg mengesyorkan kepada pesakit utk mempercepatkan penyembuhan luka pembedahan plastik.

4)PELEMBAB RAMBUT SEMULAJADI

-Salah satu penemuan paling berguna adalah bagaimana EMC berfungsi sebagai pelembab rambut. Bahan semulajadi di dalam EMC melembapkan disamping memberikan kilauan terhadap rambut anda.

5)RAWATAN ECZEMA & PSORIASIS

-EMC adalah alternatif terbaik utk merawat eczema selain dari krim komersil di pasaran. Dengan aplikasi dua kali sehari, anda akan lihat perubahan yang ketara.

6)KRIM RUAM KULIT

-EMC berfungsi dengan baik dalam mengubati segala macam ruam. termasuk alergi terhadap ubat, bhn kimia, kerangsangan persekitaran dan gigitan serangga, ruam lampin, ruam ketika kehamilan dan sebagainya.

Lain-lain kegunaan Eghyptian Miracle Cream ini ::

Make up remover
Menghilangkan parut
Menghaluskan dan melembutkan kulit
muka supaya menjadi licin dan mulus
Boleh dipakai sebelum make up
supaya make up anda tahan lebih lama
Stetchmark
Mengecilkan pori-pori
Memanjangkan bulu mata
Untuk kulit melecur
Chickenpox
Ruam
Bibir kering n pecah
After shave cream
Gatal kulit(alergi)
Menghilang garisan halus di muka
Menghilang ruam lampin
Menghilangkan bekas jerawat
Rambut Putus n Rosak
Menghaluskan kulit lutut
Tumit kaki pecah
Menghilangkan bau kaki

Semuanya All in One!! Miracle!!

Produk ini diimport dari USA dan dijamin keasliannya

Size 4oz / 118ml : RM100 sahaja termasuk pos ke semenanjung / RM105 untuk Sabah S'wak
@
Size 15ml tester pack : RM30 sahaja termasuk pos ke semenanjung.
_______________________________________________

PM kami utk order atau info harga borong @ (click link di bawah):

Desktop:
http://www.facebook.com/messages/PemborongBedakArab

Mobile:
https://m.facebook.com/messages/thread/376119985787267/...

atau SMS/whatsapp 0129705975.

See More