Photos
Videos
Video Sidang Media Dato' Jamal Yunos Mahu Membanteras Mesin Judi Di Selangor. 😱 . ☞ PendekarBerkuda dot Org .
1
Oii Gila! Jangan Main Hp Bila KAT JALAN LAAAAA!!!!! Hoii Mental! Nak Mengundur tu tengok belakang la woiii!! Makian Khidmat Masyarakat dari PendekarBerkuda dot Org. .
2
WARGA NEPAL MAUT DIHUMBAN DARI TINGKAT 3 SITIAWAN - Seorang lelaki warga Nepal maut selepas terlibat dalam satu pergaduhan sebelum dia dihumban rakannya dari tingkat tiga Hostel Green Prospect yang terletak dalam sebuah kilang pembuatan sarung tangan di Kampung Acheh, di sini, semalam. Ketua Polis Daerah Manjung, Asisten Komisioner Muhammad Hanif Othman berkata, mangsa yang berumur lingkungan 30-an itu meninggal dunia ketika menerima rawatan di Hospital Seri Manjung kira-kira 10.30 pagi semalam. Beliau berkata pihaknya menerima laporan berhubung kejadian tersebut pada 2.09 awal pagi, semalam. "Mangsa yang juga pekerja di kilang tersebut difahamkan bergaduh dengan seorang lagi pekerja di kilang itu dalam keadaan mabuk sebelum mangsa diangkat dan dihumban dari koridor di tingkat tiga hostel tersebut. "Mangsa yang cedera parah kemudiannya dibawa ke hospital sebelum meninggal dunia. Bagaimanapun, suspek yang juga warga Nepal yang turut tinggal di hostel tersebut telah melarikan diri," katanya dalam kenyataan di sini malam ini. Muhammad Hanif berkata mayat mangsa telah dihantar ke Unit Forensik Hospital Raja Permaisuri Bainun (HRPB) untuk bedah siasat. Beliau berkata polis kini sedang mengesan suspek dan kes disiasat mengikut Seksyen 302 Kanun Keseksaan kerana membunuh. . #Admin : Makin Bahaya Sekarang Ni. Gaduh2 Sampai Membunuh. .
Posts

Teringin nak renovate rumah dan sedang mencari kontraktor renovate rumah yang pakar dan berpengalaman dalam bidang renovation?

Anda mungkin boleh menghubungi Irfan Said, kontraktor renovate rumah yang beroperasi di Bangi dan Kajang.

Maklumat lanjut di komen pertama.

Image may contain: night, indoor and outdoor
Image may contain: one or more people
Image may contain: indoor
Image may contain: indoor

UMUR PEMIMPIN PAKATAN HARAPAN

93 tahun - Mahathir Mohamad
Pengerusi Parti Pribumi Bersatu Malaysia - PPBM

...

77 tahun - Lim Kit Siang.
Pemimpin Defacto Parti Tindakan Demokratik - DAP

71 tahun - Anwar Ibrahim
Pemimpin Defacto Parti Keadilan Rakyat - PKR

66 tahun - Wan Azizah
Presiden Parti Keadilan Rakyat - PKR

64 tahun - Mat Sabu.
Presiden Parti Amanah Negara - PAN

56 tahun - Lim Guan Eng
Setiausaha Agung DAP

Nota : Purata Umur Pemimpin Tertinggi Pakatan Harapan adalah 72 tahun. Secara logik mereka 10 tahun lebih tua daripada pemimpin yang ada di dalam BN (Purata umur 62 tahun). Boleh dikatakan sebagai parti orang tua-tua lah kan?

Har har har

See More
Image may contain: 12 people, people smiling
Posts

Perdana Menteri Najib Razak siap buat semua list berkaitan janji-janji pilihanraya yang telah tertunai dan dalam perlaksanaan.

Khawarij, Fasiq dan Kafir dalam Pakatan Rakyat bila nak bentangkan janji2 PRU13 diorang?

Tak sampai 1 tahun pegang kuasa kat Pulau Pinang dah jahanam kampung2 melayu. Sembang serupa fasiq!

najibrazak.com

Anda mahu jadi antara 5 blogger pilihan terbaik saya tahun depan? Teruskan menulis. InsyaAllah, nama anda mungkin akan jadi antara yang menguasai muka depan Google.com pada tahun depan.

.

Jom ketahui siapakah 5 blogger pilihan terbaik saya tahun ini. Benar. Mereka semua sama ada wujud dalam friendlist saya ataupun saya sering membaca blog mereka. Anda mungkin akan jadi pilihan saya tahun hadapan. Siapa tahu?

... See More
5 Blogger Pilihan Terbaik Malaysia 2017. Satu pandangan yang saya sendiri pilih untuk terus memberikan semangat bagi mereka yang berblog. Ia bukan yang terbaik pada pandangan orang lain. Tapi yang terbaik daripada segi pandangan saya sendiri. Jom tengok siapa blogger terbaik Malaysia 2017?
pendekarberkuda.org

Anak-anak perlukan tuisyen di rumah. Sebab lebih selamat dan lebih jimat masa anda. Lebih jimat wang anda.

Jika anda berada di Damansara, anda bolehlah dapatkan khidmat cikgu tuisyen di rumah untuk anak anda dari Seroja Home Tutor.

Baca lanjut di blog Pendekarberkuda.org.

...

Link artikel di komen pertama.

See More
Image may contain: one or more people, people sitting and table
Image may contain: 1 person, sitting
Image may contain: 3 people, people smiling, people sitting and child
Image may contain: text

Bila lapar. Perut perlu di isi. Teringin nak makan nasi kambing panggang pulak kali ini.

Terjumpa restoran nasi kambing panggang sedap di kuala lumpur. Di mana lokasinya? jom lawat blog Pendekarberkuda.org.

Boleh lihat di komen pertama.

Image may contain: food
Image may contain: food
Image may contain: people sitting and indoor

Berhati-hati dengan iklan dakyah kristian. Iklan ini adalah iklan yang akan mengajak anda untuk mendekatkan diri dengan paderi dan gereja-gereja Kristian.

Semoga keselamatan untuk anda dan keluarga anda dan seluruh kaum Muslimin.

Jemput share supaya lebih ramai orang tahu.

Image may contain: text

Inginkan badan yang lebih sihat dan ringan bertenaga terutama bagi yang telah berusia?

Anda boleh cuba Kurma Dhuha dari Jamu Ratu Malaya.

Dengan bahan-bahan yang di gunakan, insyaALLAH baik untuk anda.

...

Dapatkan maklumat lanjut di PendekarBerkuda.Org.
Link Artikel di Komen Pertama di bawah.

.

See More

Jarang saya menulis sesuatu yang berat seperti ini. Jika ada kesempatan untuk membaca. Bacalah.

"Watawa shoubil haq..watawaa shoubisshobr..."

Dan berpesan-pesanlah kamu dengan kebenaran..berpesan-pesanlah kamu dengan kesabaran...

...

.

See More
Apabila di beri peringatan tentang Dajjal. Duduk Diamlah. Dan Dengarkan. Satu tulisan peringatan tentang bahaya Dajjal dan dunia akhir zaman. Iqra'~!
pendekarberkuda.org

WARGA NEPAL MAUT DIHUMBAN DARI TINGKAT 3

SITIAWAN - Seorang lelaki warga Nepal maut selepas terlibat dalam satu pergaduhan sebelum dia dihumban rakannya dari tingkat tiga Hostel Green Prospect yang terletak dalam sebuah kilang pembuatan sarung tangan di Kampung Acheh, di sini, semalam.

Ketua Polis Daerah Manjung, Asisten Komisioner Muhammad Hanif Othman berkata, mangsa yang berumur lingkungan 30-an itu meninggal dunia ketika menerima rawatan di Hospital Seri Manjung kira-kira... 10.30 pagi semalam.

Beliau berkata pihaknya menerima laporan berhubung kejadian tersebut pada 2.09 awal pagi, semalam.

"Mangsa yang juga pekerja di kilang tersebut difahamkan bergaduh dengan seorang lagi pekerja di kilang itu dalam keadaan mabuk sebelum mangsa diangkat dan dihumban dari koridor di tingkat tiga hostel tersebut.

"Mangsa yang cedera parah kemudiannya dibawa ke hospital sebelum meninggal dunia. Bagaimanapun, suspek yang juga warga Nepal yang turut tinggal di hostel tersebut telah melarikan diri," katanya dalam kenyataan di sini malam ini.

Muhammad Hanif berkata mayat mangsa telah dihantar ke Unit Forensik Hospital Raja Permaisuri Bainun (HRPB) untuk bedah siasat.

Beliau berkata polis kini sedang mengesan suspek dan kes disiasat mengikut Seksyen 302 Kanun Keseksaan kerana membunuh.

.

#Admin : Makin Bahaya Sekarang Ni. Gaduh2 Sampai Membunuh.

.

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
106 Views
106 Views

Cikgu-Cikgu kena tahu ni. Gitau lebih ramai orang.

Image may contain: 2 people

Cara lipat baju untuk jimatkan ruang lagi nampak kemas. Boleh try ni.

Lenkali nak bercuti travel holiday senang jer..

.

...

Kredit : I like, hahaha~

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
216 Views
216 Views

Shid. fitnah ni taknak betulkan ke shid? benda2 yang bawak orang marah2 dan membenci kau share tak buat research.

Kau buat perangai macam syaithoon.. kekonon bijaklah.

Yang ni bila nak cuci balik?

...

Ingat shid. Neraka kirim salam. Banyak kot yang baca n share. Kau nak ajak orang join kau masuk neraka ke?

Tips : Si Rashid ni kan bang2 kak2, baca boleh percaya jangan. Pembohong pendusta penipu bagi je la kat dia. Buat Research konon. Sembang!

See More
Image may contain: 3 people, people smiling, text

Siapa tahu mana nak dapat ni? Macam sedap je.. macam haram je...

.

Jom support page admin ➡️ PendekarBerkuda dot Org. Thanks! 😍

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
39 Views
39 Views

Minah ni memang tak pernah mengecewakan dengan video dia. Korang dah tengok belum video ni?

.

Jom support page admin ➡️ PendekarBerkuda dot Org. Thanks! 😍

...

.

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
54 Views
54 Views