Photos
Posts
Qyteti i Peshkopise updated their cover photo.
May 25, 2015
Image may contain: 2 people

VEMENDJE !
_____
Dua te shtroj nje pyetje per te gjithe dibranet .
A mund te kemi vetem nje faqe qe perfaqeson ekipin KS.Korabi ?
_____...
Nese po,si mund te behet qe te bashkojme keto faqet qe duket sikur rivalizojne njera tjetren dhe ne fund kemi grupime tifozerie qe nuk koordinojne levizjet. Jemi ne KATEGORI TE PARE ,dhe ka shume rendesi qe nese duam te jemi nje supertifozeri te kemi faqen tone zyrtare ne FB,dhe ne cdo forum tjeter social.Pra te kemi nje burim te sakte informacioni me drejtues tifozerie qe e menaxhojne faqen,dhe me njerez te brendshem nga Klubi jone.
Po ju nxjerr disa nga faqet me te medhe per Korabin,vendoseni vete si duhet te zgjidhet kjo...ky status mbetet edhe ne histori per kete egoizem te dibraneve qe duhet ta kthejme ne nje fryme grupi,dhe perfaqesim dinjitoz.
Propozoj qe te kemi bashkepunimin e vete faqeve qe te arrijne nje marreveshje ti shkrijne te gjitha ne nje ,dhe te jene admin-a tek e njejta faqe. Te gjithe dibranet behen aktive tek e njejta faqe dhe bejne share njoftime zyrtare.

See More
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
Posts