Reviews
5.0
1 Review
Tell people what you think
Photos
Videos
Regionalni dnevnik - Svečanost otvorenja tematskog puta ''Stazama lipicanca i kune''
9
Poduzetnički inkubator Pakrac – druga generacija“ svečano je otvoren 27. rujna 2013. godine, kao nastavak aktivnosti jačanja gospodarstva i regionalne konkurentnosti kroz ulaganje u poslovnu infrastrukturu. Ukupna vrijednost projekta iznosi 7.765.990 kn, pri čemu je 75% financirano sredstvima Europske unije iz predpristupnog fonda IPA IIIC. Preostali dio financiran je sredstvima Ministarstva poduzetništva i obrta, Grada Pakraca i Poduzetničkog centra Pakrac d.o.o.
3
Dan gospodarstva Grada Pakraca
2
Posts

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju danas je objavila novi Natječaj za operaciju 6.1.1. „Potpora mladim poljoprivrednicima“ iz Programa ruralnog razvoja RH.

Potpora mladim poljoprivrednicima u obliku bespovratnih financijskih sredstava dodjeljuje se na dva načina:

- 372.000,00 kuna onima kojima će poljoprivreda biti glavno zanimanje i koji će biti obveznici doprinosa za socijalno osiguranje po osnovi poljoprivrede (mirovinsko i zdravstveno osig...uranje) najmanje 5 godina nakon konačne isplate potpore.

- 148.800,00 kuna onima kojima poljoprivreda neće biti glavno zanimanje i koji neće biti obveznik doprinosa za socijalno osiguranje po osnovi poljoprivrede.

See More
Novi natječaj za mlade poljoprivrednike - 132 milijuna kuna po novim pravilima Vijesti / 11. travnja 2018. Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju danas je objavila novi Natječaj za operaciju 6.1.1. „Potpora mladim poljoprivrednicima“ iz Programa ruralnog razvoja RH...
apprrr.hr

Uskoro kreće rekonstrukcija i uređenje Trga bana Josipa Jelačića u Pakracu!

Gradu Pakracu je odobreno financiranje u iznosu od 7.488.000,00 kuna iz Europskog fonda za ruralni razvoj 😁

AGRONET - elektronička aplikacija namijenjenu za pomoć poljoprivrednim gospodarstvima i ostalim korisnicima u ostvarivanju prava na potpore u poljoprivredi
apprrr.hr
Posts