Photos
Videos
Monalisa
34
5
Minggu ni apa pulak tugasan peserta-peserta GenF sampai ada yang tak puas hati ni? • • Saksikan GenF Ahad ini jam 9 malam di Astro Ria & Ria HD #GenF #GenerasiFesyen
18
Jom layan FB Live di sekitar kes penceraian suami kepada Izreen Azminda, Muhammad Radzi Abd Wahid atau Ude dengan isteri pertamanya, Intan Liana Saleh di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur.
1.7K
2.9K
Posts

#GempakNews : Dalam drama bersiri #SyurgaYangKedua, Elizad memainkan watak wanita yang rela suaminya berkahwin dengan rakan baik sendiri. Tapi dalam dunia nyata, Elizad kata dia tak sanggup... Kenapa tu?

Memainkan watak wanita yang berkongsi kasih dalam drama bersiri Syurga Yang Kedua, aktres Siri Elizad mempunyai pendapat sendiri mengenai poligami.
gempak.com

#GempakNews: Nampaknya ramai juga yang menantikan berita terbaharu daripada Kim Tae Hee. Kemana sebenarnya Kim Tae Hee pergi sejak 5 bulan menghilangkan diri..

Selepas hampir lima bulan menyepi di media sosial, peminat Kim Tae Hee akhirnya lega apabila pelakon itu mula memuat naik status terbaharu di Instagram (IG).
gempak.com