Reviews
4.9
8 Reviews
Tell people what you think
Leo Groeneweg
· October 29, 2017
volgende week hopelijk een perfecte presentatie m.b.t. de gehandicapte sport.
Posts
Prolathic is feeling grateful.

De eerste #Bladedag2018 zit er alweer op en wat was het een succes! Veel nieuwe gezichten, veel blije gezichten en aan het einde veel moeie gezichten, maar wat hebben we genoten!

In de loop van de week zullen de foto's cq. Filmpjes online komen. Nu eerst bijkomen en alvast het een en ander op de computer overzetten.

Nogmaals willen wij alle aanwezigen bedanken voor hun enthousiasme en hulp. Zonder jullie was deze dag niet mogelijk!

... See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Prolathic
574 Views
574 Views
Prolathic added 395 new photos from April 22 to the album: Bladedag 2018 - Utrecht.
April 22

In dit album zijn de meeste foto's van de #Bladedag2018 te vinden. Veel dank aan R Jong Je en Terry van Egten voor het maken van deze foto's. Inmiddels zijn ook de meeste video's door de eerste verwerking heen en deze zullen hoogstwaarschijnlijk later deze week volgen in een compilatie video.

Mocht je zelf nog foto's of video's hebben van deze dag en deze ook met iedereen willen delen? Stuur dan even een PB'tje of mail naar info@prolathic.com

Photos
Videos
De eerste #Bladedag2018 zit er alweer op en wat was het een succes! Veel nieuwe gezichten, veel blije gezichten en aan het einde veel moeie gezichten, maar wat hebben we genoten! In de loop van de week zullen de foto's cq. Filmpjes online komen. Nu eerst bijkomen en alvast het een en ander op de computer overzetten. Nogmaals willen wij alle aanwezigen bedanken voor hun enthousiasme en hulp. Zonder jullie was deze dag niet mogelijk! De Hoogstraat Orthopedietechniek, De Hoogstraat Revalidatie, Hellas Utrecht, Atletiekvereniging U-Track, Atletiekvereniging Phoenix en uiteraard Össur
23
5
Ook vandaag waren wij weer te vinden op het strand van Hargen aan Zee. Ideale omstandigheden en lekker hard werken. Volgende maand alweer de laatste strand/duintraining van dit winterseizoen. Wil je volgende keer zelf meedoen , stuur dan vooral een berichtje!
16
Warming up in the dunes
10
2