Posts

- Jag får jobba med det jag brinner för samtidigt som den berömda ”söndagsångesten” är obefintlig. Genom jobbet på Pulsen har jag också träffat flera människor som jag är övertygad om kommer följa mig genom livet. Det är sammantaget ett väldigt bra betyg på en arbetsplats, säger Gustav Lundin som är supporttekniker på Pulsen Production.

Läs mer om Gustav på pulsen.se

För Gustav Lundin har arbetet som supporttekniker på Pulsen Production gett god skjuts i tillvaron, en stor variation, både på jobbet och privat.
pulsen.se

– Respekt för andra gäller fullt ut både mellan medarbetare och i relation till kunderna i alla lägen. Respekten, omtanken och engagemanget kan vara del i skillnaden i vår leverans och som gör att vi sticker ut som bolag. Det är sådant som bygger tillit och kan vara avgörande för att du skall få en långsiktig relation med både kunder och medarbetare, säger Karin Nordström som tillträder som COO på Pulsen Integration i mars.

På pulsen.se hittar du hela intervjun med Karin.

En möjliggörare med fokus på goda relationer och gemensamma värderingar. Möt Karin Nordström - ny Chief Operating Officer Pulsen Integration AB
pulsen.se
Reviews
5.0
1 Review
Tell people what you think
Photos
Posts

Markus Eliasson trivs på en arbetsplats med stora möjligheter till personlig utveckling. Varje medarbetare har stor frihet att lösa sina arbetsuppgifter på det sätt man finner mest lämpligt. Samtidigt finns alltid möjligheten att hämta kunskap och erfarenhet från kollegorna.

Möt en av våra medarbetare. Markus Eliasson är tekniker på Pulsen Production i Borås.
pulsen.se

Hanna Julkunen blev den lyckliga vinnaren från STARK-dagen i tävlingen där man kunde vinna en Apple watch. Hon var väldigt glad och förvånad över att få priset och för en stund trodde hon att någon skämtade med henne. Hanna kommer från början från Lund men flyttade till Borås för att plugga på Högskolan för ett par år sedan.

Just nu läser hon Master inom digital handel och ska snart göra sin praktik ute på ett företag. I framtiden vill hon jobba med digital utveckling av handel där e-handeln är ett komplement till den fysiska handel. Vi hoppas så klart att få se henne på Pulsen framöver.

Stort grattis till vinsten, Hanna!

Image may contain: 1 person, phone

Möt lösningsarkitekten som skriver deckare

Jonas Dandanell lockades till Pulsen när han såg en arbetsgivare med en stark och sund framtidstro och med höga ambitioner för framtiden i en snabbrörlig Retailbransch. Jonas är en av våra nyaste medarbetare på Pulsen Retail.

Jonas Dandanell är lösningsarkitekten som kom till Pulsen när han såg en arbetsgivare med en stark framtidstro och höga ambitioner i en snabbrörlig Retailbransch.
pulsen.se

Vi har bestämt oss för att bli bäst!

– När vi bestämde oss för att bli världens bästa bolag att arbeta i och vara kund till kändes Linda och Service Academy som en helt naturlig partner. Efter en väldigt inspirerande ledarkonferens är vi grymt taggade och söker nu fler drivna kollegor och kunder som vill bli bäst tillsammans med oss, säger Martin Hogmalm, vd på Pulsen Production.

Linda Hammarstrand från Service Academy hjälper Pulsen Production att utvecklas till ett ännu mer attraktivt företag, både för medarbetare och för kunder.
pulsen.se

Idag tillträder John Torgersson som ny vd på Pulsen Integration. På vår webbplats blickar han både framåt kring ett IT-område i mycket snabb förändring och pratar ledarskap och arbetsmiljö.

Varmt välkommen till Pulsen säger vi!

Behovet av effektiv systemintegration har aldrig varit större
pulsen.se

Vår nya webbplats är nu på plats på https://pulsen.se!

Vi tycker själva att det har blivit riktigt bra, inte minst i mobilen Titta gärna in där både idag och många gånger framöver för intressant information från oss på Pulsen och kring våra kunders IT-lösningar.

(Här kan du läsa mer om lanseringen om du vill: https://www.mynewsdesk.com/…/pulsen-lanserar-ny-webbplats-2…)

Pulsen kan erbjuda IT-tjänster och produkter för en mängd olika behov. Våra lösningar hjälper dig effektivisera din verksamhet - oavsett vilka mål du har.
pulsen.se

Igår kunde man träffa Pulsen Retail i Chalmers Kårhus i Göteborg. Vi genomförde en case-övning tillsammans med studenterna och bland de många bidragen var det ett som särskilt stack ut. John-Michael fångade essansen i en bra vision och kammade hem vinsten på tio tusen kronor och en framtida praktikplats på Pulsen Retail.

Såhär lyder hela motiveringen:

”För att på ett innovativt sätt se framtidens Retail med fokus på supply chain samt energibesparing så har John-Michael fångat... essensen i att en vision ej bör vara för specifik men ändå tydlig nog att göra avtryck hos mottagaren.”

Stort och välförtjänt grattis från Pulsen!

See More
Image may contain: 2 people, people standing

Pulsen Production söker en IT-tekniker till sitt IT-arbetsplatsteam. Pulsen befinner sig just nu i en av företagets största förändringsprocesser där vi satsar stort inom området IT-drift. Vi söker därför kompetenta och erfarna medarbetare för att förstärka vårt team. Huvudfokus för tjänsten kommer vara att ingå i det team som hanterar våra kunders IT-arbetsplatser med tillhörande klientinfrastruktur.

Läs mer om jobbet på vår webbplats.

Nu söker vi en IT-tekniker som kommer ingå i vårt IT-arbetsplatsteam, med fokus att hantera våra kunders IT-arbetsplatser med tillhörande klientinfrastruktur.
pulsen.se

Bli en i gänget av experter på något av våra kontor i Stockholm, Göteborg, Borås eller Malmö.

Pulsen Integration söker dig som har expertis eller ser dig själv som mycket snabblärd inom API Management, Java/Mule, Identitetshantering eller Informationssäkerhet.

I din roll kommer du att arbeta tillsammans med någon eller några av våra nuvarande konsulter som har en gedigen erfarenhet och kompetens inom ditt område. De hjälper dig att komma igång genom ett bra teamwork och ment...orskap.

Läs mer om tjänsten på vår webbplats: https://buff.ly/2DLuKO1

See More
Pulsen har legat i framkant sedan 1964. Vi tänker fortsätta befinna oss där. Det kräver både energi och nyskapande idéer. Vi kraftsamlar därför för att bli framtidens mest spännande tjänsteleverantör inom svensk IT. Vi söker fler kompetenta och erfarna medarbetare som kan kombinera aff....
pulsen.se

Hjälp oss bli en bättre arbetsgivare och ha chans att vinna en Apple Watch!

Vi vill alltid utvecklas som arbetsgivare och för det behöver vi din hjälp. Svara på vår enkät på https://pulsen.se/stark och gilla vår Facebook-sida på fb.me/PulsenIT är du med och tävlar om en Apple Watch Series 3.

Tävlingen anordnas i samband med STARK-dagen 25/1 och är öppen för studenter på Högskolan i Borås. Mer info och tävlingsregler finns på vår webb.

Image may contain: text

Vill du jobba tillsammans med oss på Pulsen? På vår webbplats hittar du lediga tjänster på Pulsens IT-bolag.

Pulsen har legat i framkant sedan 1964. Vi tänker fortsätta befinna oss där. Det kräver både energi och nyskapande idéer. Vi kraftsamlar därför för att bli framtidens mest spännande tjänsteleverantör inom svensk IT. Vi söker fler kompetenta och erfarna medarbetare som kan kombinera aff�...
pulsen.se