Photos
Videos
Stage3 start
149
7
A második szakasz
149
Stage 8 után
207
16
Posts

A januári Africa Eco Race lezárultát követően két nagyszabású kiállítás szerepelt a Qualisport Racing menetrendejében, a Nyílt Terep-rallye Országos Bajnokság április 20-22-i, Bugac térségében tartott nyitányán azonban a gárda végre megmozgatta a Scania Qualisport Torpedót. Kovács Miklós és legénysége látványos versenyzéssel rukkolt elő és diadalmaskodott a kamionok kategóriájában.

Kovács formációjának két ellenfele is akadt az évadnyitó derbin: egy DAF és egy Tatra, amelyek ...hazai színekben álltak rajthoz a viadalon, amelynek szombati napján kétszer 106, vasárnap pedig kétszer 63 kilométernyi szelektívet kellett teljesíteni. A dunaszentbenedeki Scania-alakulat minden egyes menet során a kategóriája legjobb idejét produkálta, s rendre a gyorsabb autós, SBS-járgányos mezőny nyakán loholtak, így a kamionosok győzteseként zárták a hazai nyitányt.

„Nagyon jó volt újra versenyezni, pláne itt, Bugacon, amely számunkra hazai pálya, hiszen csapatunk itt székel Bács-Kiskun megyében. A Varga Racing Team remek futamot hozott össze, kiváló szakaszokkal, az élvezeti értékhez pedig sokat hozzátett az is, hogy végre újra igazi, családias hangulat uralkodott a szervizparkban. Köszönetet kell mondanunk Szabó László úrnak, Bugac polgármesterének is, hiszen túlzás nélkül lehet példaértékűnek titulálni azt, ahogyan segítette és támogatta a verseny megrendezését és lebonyolítását. A futamon egyébként komoly kalandokban volt részünk, amiről jól árulkodtak a Scanián látható kisebb-nagyobb külsérelmi nyomok is. Ezen a versenyen újra megmutatkozott, hogy idehaza is egyre nagyobb az érdeklődés a kamionsport iránt, nagyszerű, újabb hazai járgányokat láthattunk a mezőnyben” – mondta a Qualisport Racing pilótája, Kovács Miklós.

A Nyílt Országos Terep-rallye Bajnokság május 11-12-én, Magyargencs térségében, a Riverside Bajával folytatódik.

#HajraQualisport #ScaniaTorpedo Total

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
1.3K Views

Programajánló a hétvégére: irány az Oldtimer Show Budapest, ahol közelebbről is szemügyre vehető a Scania Qualisport Torpedo !!!!

#HajraQualisport #ScaniaTorpedo Total

Image may contain: one or more people
Posts

Halló, halló! Várunk benneteket a Hungexpón jelenleg is zajló AMTS - Autó, Motor és Tuning Show Magyarország rendezvényen! Gyertek, vegyétek szemügyre a Scania Qualisport Torpedót - és a nem akármilyen körítést!

#HajraQualisport #ScaniaTorpedo Total

Aki esetleg lemaradt róla, pótolhatja! Van mit: Félelem Nélkül - Autó és Motorsport magazin a Qualisporttal az Africa Eco Race-ről!

#HajraQualisport #ScaniaTorpedo Total

5. évad Web: http://www.felelemnelkul.com FB: https://www.facebook.com/felelemnelkulmagazin Félelem Nélkül... - Autó és motorsport magazin havonta a DIGI Spo...
youtube.com
Qualisport is feeling fabulous.
February 22

Figyelem, figyelem!!! A Félelem Nélkül - Autó és Motorsport magazin stábja egy egész műsort szentelt az idei Africa Eco Race-es szereplésünknek! Premier február 24-én, azaz holnap, szombaton, 13 óra 25 perctől a DigiSport 1-en! Aki lemaradt, aznap 18 órától, vagy másnap, vasárnap 9 óra 35 perctől megtekintheti az ismétléseket a DigiSport 3 csatornán! Jó szórakozást!!

#HajraQualisport #ScaniaTorpedo

5. évad Web: http://www.felelemnelkul.com FB: https://www.facebook.com/felelemnelkulmagazin Félelem Nélkül... - Autó és motorsport magazin havonta a DIGI Spo...
youtube.com

Lassan egy hete, hogy elköszöntünk a Rózsaszín tótól, Dakartól, Szenegáltól és a 2018-as Africa Eco Race-től. Hogy milyen volt? A választ Kovács Miklós, a Qualisport Racing pilótája adja meg!

#HajraQualisport #ScaniaTorpedo #AER #AfricaEcoRace Total Piroska

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
3K Views

Újra Dakarban a magyar nemzeti lobogóval a Qualisport Scaniája

Dakar és a Rózsaszín tó: igazi fogalmak a tereprali vonatkozásában, ahová eljutni még akkor is komoly megtiszteltetés, ha az emberfia nem ér el jelentős eredményt, vagy rosszabb esetben feladni kényszerül az adott futamot. A Qualisport Racing egységének a nehezebb kenyér jutott a 2018-as Africa Eco Race-en, ennek ellenére a Scania-trió tagjai boldogan hajtottak át vasárnap a célkapu alatt.

Mint ismeretes, Kovács M...

Continue Reading
Image may contain: 4 people, people smiling, outdoor
Image may contain: 3 people, people smiling, sky and outdoor
Qualisport is feeling determined in St-Louis, Saint-Louis, Senegal.
January 13

A magyar Scania nélkül futott az Africa Eco Race mezőnye szombaton

Befejeződött a 2018-as Africa Eco Race érdemi része: szombaton a viadal utolsó olyan szakaszát futották, amely még beleszámított az értékelésbe, de sajnos a Qualisport Racing kamionosai nem lehettek ott a mezőnyben.

Mint ismeretes, Kovács Miklós pilóta, Czeglédi Péter navigátor és Ács László fedélzeti szerelő technikai okok miatt a mauritániai dűnék között ragadt a pénteken bonyolított tízedik szakaszon: az ad...dig a kategória-összesítésben a 3. helyen állomásozó Scania Qualisport Torpedóban a kuplung adta meg magát. A szervizcsapat a szervezők egyik járművével már az éjszakai órákban a helyszínre juttatta a kuplungcseréhez szükséges eszközöket, így a versenytrió nekiláthatott a beavatkozásnak, amellyel reggelre végeztek. Miután újra üzemképessé varázsolták a sárga montrumot, nekivágtak az előző napon megkezdett táv hátralevő részének: a célállomásig – amely a szombati napon a rajt volt – is eljutottak, ám sajnos túl későn, így már nem vághattak neki az újabb penzumnak.

„Sajnos ilyen technikai sport, megtörténik az ilyesmi. Egész éjjel dolgoztunk, bízva abban, hogy a szombati szakaszon ott lehetünk, de bármennyire igyekeztünk, nem jött össze. Hálásak vagyunk mindenkinek, aki odahaza figyelt bennünket és szorított értünk. Fájdalmas, hogy így jártunk, mert nagyon közel álltunk a jó eredményhez, amelyre évek óta várunk, és amelyért évek óta dolgozunk, de ez egy olyan műfaj, ahol mindig, mindenből lehet tanulni. Ebből is. Most nincs más hátra, mint vasárnap begördülni a Rózsaszín tó partján tartandó célceremóniára, ahol a korábbi nyolc Africa Eco Race indulásunk alkalmával jelen voltunk” – nyilatkozta a Qualisport Racing pilótája, Kovács Miklós, aki 2010-ben már megnyerte a kamionos kategóriát a leghosszabb afrikai tereprali-futamon, az évek során pedig a dobogó összes fokát megjárta már együttesével.

Az Africa Eco Race vasárnapi zárószakasza már csak demonstrációs száguldás lesz az Atlanti-óceán partján, Szenegálban, Dakar közelében: a végeredményt ez a menet már nem befolyásolja. Az autósoknál a pályafutása első nagy diadalát arató francia pilóta, Mathieu Serradori diadalmaskodott buggy-jával, a motorosoknál a KTM-es olasz Paolo Ceci az idei győztes, míg a kamionos kategóriában Gerard de Rooy diadalmaskodott: a De Rooy-Iveco kétszeres Dakar-győztes pilótája először szerepelt az Africa Eco Race-en, amelynek első, 2009 januárjában futott viadalát épp az édesapja, Jan de Rooy nyerte a monstrumok között.

#HajraQualisport #ScaniaTorpedo #AER #AfricaEcoRace

See More
Image may contain: car and outdoor
Qualisport is feeling determined in Akjoujt.
January 12

Foglyul ejtette a Szahara a Qualisport Racing Scaniáját

Nem a reményeknek megfelelően alakult az Africa Eco Race tízedik szelektív szakasza a Qualisport Racing kamionosai számára: Kovács Miklós pilóta, Czeglédi Péter navigátor és Ács László fedélzeti szerelő műszaki okok miatt nem tudta teljesíteni a napi távot. A magyar kamionos trió tagjai a Szahara dűnéi között ragadtak.

A gárda a kamionos kategória 3. helyéről, a 4. helyezetthez képest több mint 50 percnyi előnnyel vágott...

Continue Reading
No automatic alt text available.

Egy újabb visszapillantó videó az Africa Eco Race korábbi részére: ilyen volt a hatodik szelektív, miután átléptük Marokkó és Mauritánia határát. Így repesztett a mezőny Chami felé!

#HajraQualisport #ScaniaTorpedo
#AER #AfricaEcoRace

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Qualisport
1,275 Views
1.2K Views

Miközben a srácok az Africa Eco Race tizedik szakaszán döngetnek Mauritániában, folytatjuk visszatekintésünket a verseny korábbi részére: ilyen volt az ötödik szelektív, akkor még Marokkóban, Fort Chacal és a nyugat-szaharai Dakhla között!

#HajraQualisport #ScaniaTorpedo
#AER #AfricaEcoRace

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Qualisport
1,064 Views
1K Views

Mozgalmas napon erősítette meg 3. helyezését a kamionos kategóriában a Qualisport Racing együttese. Arról, hogy mi történt az Africa Eco Race kilencedik versenynapján, kiváló navigátorunk, Czeglédi Péter számol be, egyenesen a mauritániai Atarból!

#HajraQualisport #ScaniaTorpedo
#AER #AfricaEcoRace

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
2.4K Views
Qualisport added 2 new photosfeeling cozy in Atâr.
January 11

Begőzölt az ellenfél a magyar Scania sikeres taktikájától

Ön látott már idegesen, dühösen járkáló holland DAF-pilótát? Az Africa Eco Race kilencedik versenynapja után a Qualisport Racing legénysége igen! Ez annak volt köszönhető, hogy a kamionos összesítésben a 3. helyen álló Scania-trió tökéletesen végrehajtotta a tervezett stratégiát, így a németalföldi üldözőknek nemhogy nem sikerült faragniuk a hátrányukból, hanem még veszítettek is a magyarokhoz képest.

Hogyan csináljuk?...

Continue Reading
Image may contain: outdoor
Image may contain: outdoor
Qualisport is feeling crazy in Atâr.
January 10

Száguldás és dűnék ide vagy oda, egy integetésre mindig van idő: Czeglédi Péter, a Qualisport Racing navigátora a nyolcadik szakaszon így üdvözölte a kiváló fotóst, Alain Rossignolt, amikor kiszúrta a szervezők helikopterében

#HajraQualisport #ScaniaTorpedo #AER #AfricaEcoRace

Image may contain: one or more people
Qualisport added 2 new photosfeeling fabulous in Mauritania.
January 10

Maraton kipipálva, továbbra is 3. helyen a magyar Scania

Megküzdött a 2018-as Africa Eco Race maratoni szakaszának második felvonásával a Qualisport Racing együttese, Kovács Miklóst és gárdáját jócskán megdolgoztatta a Chami és Amodjar közötti 438 sivatagi kilométer. A Scania-trió a napi eredménnyel nem elégedett, azzal viszont igen, hogy a legfontosabb tervet sikerült végrehajtani: a futam legdurvább fázisa után is őrzik a kategória 3. helyét.

Mint ismeretes, az Africa Eco R...

Continue Reading
Image may contain: car
Image may contain: one or more people, sky and outdoor

Megküzdött a 2018-as Africa Eco Race maratoni szakaszának második felvonásával a Qualisport Racing együttese, Kovács Miklóst és gárdáját jócskán megdolgoztatta a Chami és Amodjar közötti 438 sivatagi kilométer. A Scania-trió a napi eredménnyel nem elégedett, azzal viszont igen, hogy a legfontosabb tervet sikerült végrehajtani: a futam legdurvább fázisa után is őrzik a kategória 3. helyét.

#HajraQualisport #ScaniaTorpedo
#AER #AfricaEcoRace

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Qualisport
2,081 Views
2K Views