Photos
Videos
Radio Guerrilla si pe 89,9 fm!
3
Radio AS retransmite Radio Guerrilla
30
Zilele Filmului Romanesc
6
Posts

De luni pana duminica scoatem AS-ul din maneca!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
4.3K Views

Impact violent intre doua masini pe E 85. În urma accidentului au rezultat trei victime dintre care două încarcerate. Din păcate, rănile suferite de unul dintre șoferii implicați în incident, au dus la moartea acestuia.

http://radioas.ro/…/impact-violent-intre-doua-masini-pe-e-…/

Image may contain: one or more people and outdoor
Posts

PeyongChang 2018 pas cu pas - În fiecare zi, de luni până vineri, analizăm de la ora 12:20 tot ce se întâmplă la Olimpiada de iarnă alături de profesor Mihai Androhovici.

http://radioas.ro/2018/02/19/peyongchang-2018-pas-cu-pas-2/

Image may contain: one or more people, sky, outdoor and nature

"Bazar cultural" cu Gina Puică - O invitație la reflecție pe teme culturale, locale, naționale și internaționale de actualitate. În fiecare zi de luni, de la ora 11:15, pe frecvența de 89,9 FM numai la Radio AS.

http://radioas.ro/2018/…/19/bazar-cultural-cu-gina-puica-26/

Image may contain: 2 people, people smiling, people sitting

Intervenţie dificilă pentru salvatorii militari suceveni, ieri dimineaţă, după ce o maşină a fost scăpată de sub control şi s-a înfipt într-un cap de pod pe raza localităţii Stroieşti. Evenimentul rutier s-a înregistrat în jurul orei 07:00.

http://radioas.ro/…/in-stare-grava-la-spital-dupa-ce-s-a-i…/

Image may contain: one or more people and outdoor

Biroul Francez organizează miercuri, 21 februarie, ora 18:00, o nouă activitate dedicată francofonilor și francofililor suceveni. Invitații serii sunt membrii Cvartetului Royal.

http://radioas.ro/…/daca-e-miercuri-se-merge-la-casa-priet…/

Image may contain: 2 people, people smiling, text

Începând cu data de 19 februarie 2018, la Şcoala Gimnazială Mitocu Dragomirnei va putea fi vizionată expoziţia temporară „150 de ani de arheologie. Descoperiri, personalităţi, situri din Bucovina şi judeţul Suceava”.

http://radioas.ro/…/150-de-arhitectura-isi-dezvaluie-secre…/

Image may contain: outdoor

AS la Radio AS cu Maria Reut - Invitatul emisiunii de astăzi a fost viceprimarul municipiului Suceava, Marian Andronache.

http://radioas.ro/2018/02/16/as-la-radio-as-cu-maria-reut-6/

Image may contain: 3 people, people sitting and table

Trei persoane aflate într-un autovehicul marca VW au scăpat ca prin minune cu viață chiar dacă autoturismul lor a fost implicat într-un accident rutier terifiant.

http://radioas.ro/…/au-scapat-cu-viata-dupa-un-accident-ru…/

Image may contain: outdoor

Țigări de contrabandă în valoare de sute de mii de lei au ajuns în mâinile polițiștilor de frontieră, la granița de nord a țării, în doar câteva ore, pe parcursul nopții de miercuri spre joi.

http://radioas.ro/…/tigari-de-contrabanda-in-valoare-de-su…/

Image may contain: snow and outdoor

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava anunță intrarea în producție a spectacolului “Sub Apă”, de Ella Carmen Greenhill, în regia lui Sebastian Marina, a cărui premieră va avea loc pe data de 3 martie.

http://radioas.ro/…/premiera-absoluta-pentru-teatrul-munic…/

Image may contain: text

Bucatele lui Creanga - O rubrică de-ți vine să te lingi pe degete! Rețetele propuse de chef Tudorel Creangă le puteți afla de luni până vineri, începând cu ora 15:15, doar pe frecvența de 89,9 FM la Radio AS.

http://radioas.ro/2018/02/16/bucatele-lui-creanga-54/

Image may contain: food

Istoria altfel la Radio AS - O provocare inedită lansată de Adrian Popovici, pe frecvența de 89,9 FM pentru a descoperi mici secrete din istoria lumii și nu numai.

http://radioas.ro/2018/02/16/istoria-altfel-la-radio-as-70/

Image may contain: sky, cloud, outdoor and nature

Duminică, 18 februarie, Muzeul de Artă “Ion Irimescu” și Primăria Municipiului Fălticeni organizează evenimentul omagial IRIMESCU 115.

http://radioas.ro/…/eveniment-omagial-irimescu-115-la-falt…/

No automatic alt text available.

Tangoul Argentinian revine la Muzeul de Istorie din Suceava. Sâmbătă, 17 februarie, la orele 19.00, avem onoarea să-l asistăm pe Campionul nostru European de Tango Argentinian – Csongor Kicsi, într-o scurtă prezentare urmată de un show care cu siguranță ne va ține cu sufletul la gură.

http://radioas.ro/…/tango-argentinian-%E2%80%A8din-nou-%E2…/

Image may contain: 6 people, people dancing and text

PeyongChang 2018 - În fiecare zi, de luni până vineri, analizăm de la ora 12:20 tot ce se întâmplă la Olimpiada de iarnă “PeyongChang 2018” alături de profesor Mihai Androhovici, vicepreședinte al Federației Române “Sportul pentru toți”. Doar la Radio AS pe 89,9 FM.

http://radioas.ro/2018/02/15/peyongchang-2018-pas-cu-pas/

Image may contain: 1 person, smiling, outdoor

După ce a fost adoptat un model unitar pentru toate paginile web ale instituțiilor prefectului din țară, Prefectura Suceava și-a modificat adresa și formatul paginii de internet.

http://radioas.ro/…/prefectura-suceava-si-a-schimbat-site-…/

Image may contain: sky, cloud and outdoor