Posts

Recitim Kurani në gjuhën arabe dhe në gjuhën shqipe.
Ky aplikacion ju mundëson dëgjimin dhe leximin e Kuranit në gjuhën arabe dhe atë shqipe. Dëgjimi i sureve mundësohet në dy mënyra:
Online - duhet të keni qasje në internet sa herë që dëshironi ti dëgjoni.
Offline - së pari duke i shkarkuar suret në pajisjen tuaj dhe më pas mund ti dëgjoni të njejtat sa herë që dëshironi, pa pasur nevojë të keni qasje në internet.

...

Leximi i Kuranit në gjuhën arabe dhe në gjuhën shqipe mundësohet në versionin Offline, në të cilin përveç leximit mund edhe të kërkoni ndonjë fjalë apo fjali brenda një sureje apo brenda përmbajtjes së gjithë Kuranit, në të dy gjuhët.
Të njejtat sure që janë shkarkuar mund edhe të fshihen nga pajisja.

Të drejtat autoriale për përkthimin dhe inçizimin e Kuranit në gjuhën shqipe i takojnë "Studio Firdeus".

Përkthimi i Kuranit në gjuhën shqipe, në versionin me zë është nga përkthyesi: Prof. Hasan I. Nahi, ndërsa në versionin me shkrim, nga përkthyesi: Sherif Ahmeti."

See More
Reviews
3.7
3 Reviews
Tell people what you think
Lirika Mbroci
· September 12, 2017
do jete nje ndihme e madhe ta degjojne ne shqip vetem kurhanin jo me interpretime te disave qe ngjajne me indulgjencave te vatikkanit qe shiteshin ne mesjete kurani esht e liber shume parashikues sh...ume shkencor See More
Posts
Recitim Kurani updated their cover photo.
Image may contain: phone
Recitim Kurani updated their profile picture.
No automatic alt text available.