Photos
Reviews
4.5
64 Reviews
Tell people what you think
Anny Karin Clausen
· September 19, 2017
Her har eg gått ut og inn har mista tellinga, også på operasjonene dei er mange. Eit behandlings tilbod eg ikkje kunne ha vore forutan, her kan dei revmatisme som er uvurderlig for oss revmatikare . D...et er kun eit spesialsjukehus som dette som kan ivareta oss både med medesinering, operasjon og rehablitering . Dette må politikarar setja seg godt inn i og forstå at her og berre her kan me få fullgod behandling og oppfølging . Viktigheta her skal og bør bestå til gåta revmatisme er løst, me har fått biologisk medesin men denne varer ikkje ut og ut, etter ei tid uteblir virkninga. Dette bør også våre folkevalgte væra obs på, me har vore på nære nippet å mista dette behandlings tilbodet meir enn ein gong. La vårt eineståande behandlings tilbod fortsettja så lenge det trengs så lenge det finnes revmatikar som treng dette tilbodet. Eit godt og trygt tilbod som ivaretar oss, gir trygghet og rett hjelp til rett tid, berre me blir sendt dit til spesialistene på vår sjukdomsgruppa. See More
Hilde Hauge
· August 23, 2017
Jeg har ligget noen dager i 3 etg på kirurgisk avd etter å ha gjennomført en opr. For en plass ! Ett fantastisk opplegg, god oppfølging både før og etter opr. Ett personal som har pasienten i fokus!
...Fine og ikke minst gullende rene omgivelser. Her jobber både renholdere, hjelpepleier, sykepleier, kirurger, anestesisykepleier, anestesilege og ikke minst fysioterapeut sammen.
Maten er god og innbydende.
Tusen takk for at dere er der for oss når vi revmatikere trenger hjelp �
See More
Anne Grethe Miljeteig
· September 19, 2017
Jeg har hatt bruk for HSR i mye over 25 år. Jeg har vært operert mange ganger der.Både avtalte operasjoner og akutt. Fantastiske leger og pleiere. Må gi en ekstra takk til overlege Herman Luhr. Han ov...erholder alle avtaler. Jeg har også vært 2 ganger på Rehabiliteringsavdelingen i 5 uker, og det var bare en fantastisk plass. Hvis ikke politikerne ser verdien av dette som de gjør for oss, burde de ikke vært med å styre. Bassengtrening har jeg gått på i alle disse årene. Takk til alle sammen See More
Anne Kristin Hendum
· March 14, 2018
Tusen takk for ett fantastisk flott 4-ukers opphold hos dere.kjekke og imøtekommende ansatte,utrolig goe mat,og ikje minst mariann på aktivitets stua der vi har laget mange kjekke ting. håper å komme ...tilbake neste år.takk for meg. See More
Frank Torgersen
· December 19, 2017
Fikk for noen uker siden kortison sprøyta inn i mine forferdelige stortåledd.
For en forandring, fantastisk . Tærne er nesten som nye igjen. Ps. Skulle vært gjort
for 25 år siden da. Min kiropraktor ...anbefalte dette,takk til deg Atle Torstensen og takk til Renata Hobor på HSSR See More
Nils Johannes Vold
· September 3, 2017
Mitt annet hjem ang trening og behandling � supre "hvite engler" som tar vare på oss�
Eva Marie Økland
· August 18, 2017
Fantastisk lege Enerstvedt jeg fikk der,,endelig en som tok meg alvorlig og fant ut hva som var galt..1000 takk👍😁👏
Aslaug Norun Håvik
· February 13, 2017
Et fantastisk flott sykehus med vennlig personell, god behandling og service!! Må også få rose den nydelige maten og utvalget i den flotte restauranten, Utsikten, i 7 etg.
Thor Sølve Tørressen
· January 15, 2017
Nok en operasjon er gjennomført. Nå har jeg stål i 5 ledd + flere andre operasjoner. Det er alltid like vellykket. Kirurgen Luhr er en mester i sitt fag. Og oppholdet holder standard som et 5 stjerners hotell.
Frode Martin Blokhus
· December 29, 2016
Flott nybygg og mange hyggelige ansatte.
Trekker bort 2 stjerner, den ene pga jeg ikke klarte å kommunisere med legen, og den andre for manglende kommunikasjon med fastlegen min.
Blir det bedring nå...r jeg skal tilbake om 6 mnd så skal jeg redigere dette. See More
Anne Ma Østerli Meling
· January 25, 2017
Jeg var på rehab.i 4 etasje . Helt fantastisk opplegg. Veldig kjekk plass .Flott trenings sal og kjekke timer med dyktige Fysioterapauter. Jeg fikk en fantastisk god oppfølging og mye hjelp. Og ikke ...minst trening i varmtvannsbasseng . Det hadde vi og tilgang til på kveldstid. Vi kunne og bruke trenings salen når vi ville.
Det eneste som trakk ned var all den "gamle restematen" som ble servert, og ofte i helgene.
Et flott nytt bygg.
See More
Ingunn Karin Larsen
· May 23, 2017
Fortsatt for lang ventetid, selv om det er ansatt flere leger. Har enda ikke fått time til ettårskontrollen som skulle ha vært i februar
Hilgot S. Gjellestad
· May 23, 2017
Må disverre gi bare 3 stjerner p g av jeg var til konsultasjon den 211216. Måtte ringe og spørre etter time i slutten av april til operasjon. kunne få i mai ,men gå hele sommeren med gips og bandasje...,hadde jeg ikke lust til.:)Så nå blir det en gang i sept. oktober.:) See More
Elin Rusdal Håland
· October 20, 2016
Etter å ha hatt leddgikt i 20 år, så var det nå min tur for å fikses litt. Tusen takk til alle som har kjempet for å få dette flott sykehuset, og tusen takk til alle dyktige og som jobber her. Her føl...es trygt og godt å være:-) See More
Heidi Wåge
· February 8, 2016
Et sted der de tar vare på oss revmatikere på en svært god måte. Flinke, hyggelig ansatte.
Sigfrid Vedø
· June 8, 2017
Flott service og stort fint enerom
Toppers���
Monica Svela Rullestad
· February 22, 2017
Som alltid er det koselig på infusjonsavdelinga. �
Marianne Andersen
· November 26, 2016
Nytt og flott. Fantastiske ansatte!
Randi Yndestad Klafstad
· February 19, 2017
Dyktige personell og kjekke medarbeidere som holder oss i gang med ulike aktiviteter �kjempe opphold ��
Anny Ringseth
· November 24, 2016
Jeg benytter badebassenget 1 time hver torsdag til opptrening av vonde ledd.Og garderobene er bare lekker!
Videos
Få med deg smakebiter fra vår Åpne dag (foto: Grethe Nygaard)
71
Posts

HSR ønsker revmatikere i hele landet lykke til med markeringer og aktiviteter på revmatikerdagen 15. mars. Vi gleder oss til å få Revmatikerforbundet i Rogaland på besøk førstkommende lørdag i forbindelse med deres årsmøte i Haugesund.
(Bilde fra Revmatikerforbundets stand under vår åpningsfest i 2016)

Hsr wishes revmatikere throughout the country good luck with markings and activities on revmatikerdagen 15. March. We look forward to getting revmatikerforbundet in the municipality visiting this Saturday in connection with their summit in haugesund. (image from revmatikerforbundets condition during our opening in 2016)
Translated
Image may contain: 6 people, people smiling, people sitting

Haugesund i 90,-! Hver dag kl 14:30-16:00 kan du spise en sunn og god middag i Restaurant Utsikten

Haugesund in 90,-! every day at 14:30-16:00 you can eat a healthy and good dinner in restaurant the view
Translated
Posts

Revmatikernes Forskningsfond - Marit Hanssens Minnefond, har som formål å fremme klinisk forskning som kan øke kunnskapen om leddgikt og andre revmatiske sykdommer. Les mer og søk her om dette er relevant for deg.

Revmatikernes Forskningsfond - Marit Hanssens Memorial, has as purpose to promote clinical research that can increase the knowledge of arthritis and other revmatiske diseases. Read more and apply here if this is relevant to you.
Translated
Revmatikernes Forskningsfond - Marit Hanssens Minnefond, har som formål å fremme klinisk forskning som kan øke kunnskapen om leddgikt og andre revmatiske sykdommer.
hsr.as

Frem til fastelavnssøndag 11. februar kan du kjøpe fastelavnsris: VIPPS 75,- til Haugesund Sanitetsforening (VIPPS 137580) og ta med deg et fastelavnsris fra vårt Servicetorg.

Until Fastelavnssøndag 11. February you can buy fastelavnsris: Vipps 75,- to haugesund sanitetsforening (Vipps 137580) and bring you a fastelavnsris from our servicetorg.
Translated
Image may contain: plant, flower, outdoor and nature

Kjære Synnøve,
Tusen takk for mange års innsats og erfaringsoverføring til deltakerne på våre pasientkurs!

Dear Synnøve, Thank you for many years of effort and erfaringsoverføring to the participants on our pasientkurs!
Translated
Gjennom 17 år har Synnøve Gudmundsen vært en viktig og aktiv støttespiller for både revmatikere og HSR. I går ble hun takket av.
hsr.as

Følg oppfordringen fra vår spesialist. Drop inn hos testivest.no hver tirsdag 1200-1400

Legens anbefaling er tydelig. Og mange velger å teste seg gratis.
h-avis.no

HSR er regionens mest moderne sykehus. Nå søker vi dyktige leger innen flere områder!

Hsr is region's most modern hospital. Now we seek skilled doctors within several areas!
Translated

LIS-lege og søker spesialisering? Lyst til å ble en del av teamet på Norges mest moderne revmatismesykehus? Se her!

Lis Doctor and seek specialisation? Want to became part of the team at Norway's most modern revmatismesykehus? Look at this!
Translated
Vi har ledig 1 år og 10 måneders vikariat som lege i spesialisering, REVMATOLOGI - id.nr: 4540, 100 % stilling fra 1. mars 2018 til og med 31. desember 2019, med mulighet for forlengelse.

Våre pasientkurs gir deg veiledning og råd som kan bidra til et godt liv også med revmatiske diagnoser

Our pasientkurs give you guidance and advice that can contribute to a good life also with revmatiske diagnoses
Translated
HSR tilbyr spesialiserte pasientkurs for pasienter med psoriasisartritt, revmatoid artritt og spondylitt (Bekhtrev).
hsr.as

Ung revmatiker?
Her er et spesialtilpasset tilbud for unge med barneleddgikt

Young Arthritic? Here's a custom offer for young with barneleddgikt
Translated
16.-18 mars 2018 arrangerer Nasjonalt Kompetansesenter for Barne- og Ungdomsrevmatologi (NAKBUR) ungdomshelg for deg mellom 14-18 år med barneleddgikt. Snakk med din lege eller HSR om deltagelse.
hsr.as

Erfaring innen HR, og har lyst til å se fremover med oss andre på byens mest moderne sykehus? Da må du sjekke ut denne!

Experience within hr, and would like to look forward with the rest of us in the city's most modern hospital? Then you have to check this out!
Translated
Vil du være med å bygge en moderne HR-avdeling på et helt nytt sykehus? Vi søker ny HR-medarbeider med allsidig erfaring til 100 % stilling.