Posts
Image may contain: text
Gatze Zonneveld

Hallo allemaal! Het is een nieuwe week en dus is het weer tijd voor een update met de tussenstand van de crowdfunding van Manfred - Pumpkin Bread!

Met nog een ...kleine twee weken te gaan staat de teller op 43% We zijn dus goed op weg en om ons naar de 100% te helpen, verdubbelt het VSBfonds alle donaties die deze week worden gedaan!

Dus doneer, share en like op:
cinecrowd.com/manfred

See More
Image may contain: text
Gatze Zonneveld

Happy Valentines Day everybody!

Hope everybody's having a great day this lovely, sunny valentines day! Maybe you have a romantic evening planned with that speci...al someone or maybe you've received a valentines day gift from a secret admirer. So why not spread the love and support our crowdfunding campaign for Manfred – Pumpkin Bread

Check it out at: cinecrowd.com/manfred

See More
Reviews
RocknRoll Animation has no reviews yet.
Tell people what you think
Photos
Posts
Image may contain: text
Gatze Zonneveld

Hallo allemaal! Hier even een update van de tussenstand van de crowdfunding campagne van Manfred - Pumpkin Bread

We zitten nu op dag 11 van de crowdfunding camp...agne en daarmee zijn we op ongeveer 1/3e van de looptijd. In die 11 dagen is er al € 1.925,- opgehaald en daarmee zitten we bijna op 1/3e van het streefbedrag. Hiermee liggen we mooi op schema en dat is natuurlijk geweldig!

Maar we zijn er natuurlijk nog niet en om het streefbedrag te bereiken, hebben we natuurlijk iedereens hulp hard nodig! Dus spreekt het project je aan? Steun ons dan op Cinecrowd en deel het project op social media!

Voor alle informatie over de film en de crowdfunding campagne, ga naar:

cinecrowd.com/manfred

See More
Image may contain: text
Gatze Zonneveld

Hallo allemaal!

Ik hoop dat iedereen een goed weekend heeft gehad. Ik in ieder geval wel, want de crowfunding campagne voor mijn VR poppenfilm "Manfred - Pumpk...in Bread" heeft de € 1.000,- gepasseerd en daarmee zitten we al op 16% van ons streefbedrag! Super bedankt aan iedereen die al gedoneerd heeft!

Een geweldig begin, maar we zijn er nog niet, dus vind je het een tof project - Doneer, Share & Like!!!

Ga naar: cinecrowd.com/manfred

See More
Image may contain: text
Gatze Zonneveld

Whoohoo! De crowfunding campagne voor mijn nieuwste project "Manfred Pumpkin Bread is zojuist live gegaan!

De film

Manfred – Pumpkin Bread is een korte VR poppe...nfilm over het monster Manfred, die in het bos op zoek is naar ingrediënten voor zijn pompoen brood. Op zijn zoektocht ontmoet hij verschillende andere bosbewoners, maar gaan zij hem helpen om alle ingrediënten te verzamelen?

In de film word jij midden in een sprookjesbos geplaatst en het verhaal speelt zich rond om jou af. Je hebt interactie met Manfred en wordt uitgenodigd om rond te kijken en het bos te verkennen, om zo Manfred te helpen bij zijn zoektocht.

De film is op de eerste plaats bedoeld om te beleven op tablets of smartphones. Hierbij heb je het tablet in je handen en kun je vrij rond draaien en de wereld om je heen bekijken. Het tablet is dus een venster naar de virtuele wereld. En de film werkt op praktisch elk Android of Apple tablet/smartphone.

Voor alle informatie over de film en de crowdfunding campagne, ga je naar:

https://cinecrowd.com/node/8274

See More
Image may contain: text
Gatze Zonneveld

Hallo allemaal! Ik wilde jullie alvast even laten weten dat over minder dan een week de crowdfunding campagne voor mijn nieuwste project "Manfred – Pumpkin Brea...d" van start gaat!

"Manfred – Pumpkin Bread" wordt een korte VR poppen film en is onlangs geselecteerd voor "De Ontmoeting." De crowdfunding campagne begint volgende week donderdag, 1 februari en dan krijg je alles te weten over de film!

See More

Whoohoo! My virtual reality puppet film proposal has been selected for this year's De Ontmoeting!

Image may contain: text
De Ontmoeting - MAAK JOUW KORTE FILM

🎉🎊 WORD IS OUT!!🎉🎊 Geselecteerd voor de derde editie van De Ontmoeting zijn: SO MANY THINGS van Nina Badoux (onder begeleiding van Corrino), ONGELUKJE van Davi...d Cocheret (onder begeleiding van 3LAB), HOU VAST van Bart Schrijver (onder begeleiding van NL Film), MANFRED PUMPKIN BREAD van Gatze Zonneveld (onder begeleiding van SubmarineChannel) en KOOP EEN NIEUWE van Marie-Anne Faustinelli (onder begeleiding van VPRO Dorst).

Gefeliciteerd makers en realisatiepartners! Wij kunnen niet wachten om aan de slag te gaan en kijken ontzettend uit naar het eindresultaat!

See More

Today is FSC Friday and the launch of FSC's new campaign "Kies voor hout, red het woud. "

RocknRoll Animation was asked by FSC and Everybody Likes Penguins to create this promotional animation to kick off the campaign.

I was responsible for the entire development and production, from concept, storyboard, art direction, animation to post-production and sound.

... See More
Deze animatie is onderdeel van de nieuwe campagne van FSC® Nederland. Door te kiezen voor FSC-hout strijden we tegen ontbossing en klimaatverandering. Meer i...
youtube.com

At long last, the studio website has finally been updated!!! Go check it out at www.rocknrollanimation.nl

RocknRoll Animation is a boutique animation studio based in Utrecht, the Netherlands, lead by filmmaker Gatze Zonneveld
rocknrollanimation.nl
RocknRoll Animation updated their profile picture.
No automatic alt text available.
RocknRoll Animation added a new photo.
No automatic alt text available.
RocknRoll Animation updated their cover photo.
Image may contain: indoor