See more of De Rockduvels by logging into Facebook
Message this Page, learn about upcoming events and more.
See more of De Rockduvels by logging into Facebook
Message this Page, learn about upcoming events and more.
Not Now
Community
Icon of invite friends to like the lage
Invite your friends to like this Page
Highlights info row image
682 people like this
Highlights info row image
641 people follow this
Photos
Videos
Studio
16
2
Teaser 1e CD
32
8
Opbouw haversack
8
Posts

Zaterdag 10 juni staan de Rockduvels in Landgraaf in D'r Sjtee Uul voor een gezellig potje koempelrock in samenwerking met Dj Danny die mede voor een rockend programma zorgt. we knallen het dak eraf rond de klok van half 10 .See You There !!! GRATIS ENTREE !!! adres : sloterstraat 86 6374 GS Landgraaf

JUN10
Sat 8:00 PM UTC+02Gemeenschapshuis Sjtee UulLandgraaf, Netherlands
10 people going

En sinds vandaag is ons album ook verkrijgbaar bij Satisfaction Records Heerlen (y) Rock en roll op zien limburgs komt steeds verder ;) een duvels album om te hebben :D dus geen zin om te bestellen via onze website maar liever direct in handen ga dan naar satisfaction records Heerlen (y) :D

Image may contain: 1 person, sitting
Image may contain: 2 people, people standing
Image may contain: bicycle and outdoor

En dan wordt onze zanger Ivo Knubben ook nog ff gevraagd voor een nummertje mee te zingen met de jongens.(y) te gek!!! Da's mooi wark ;) met onze ivo . Go Johnny b goode :D ivoootjehh!!!

Posted by De Rockduvels
546 Views
546 Views

Wat een feest gisteravond bij Mooi Wark (y) De rockduvels hebben zich reuze geamuseerd!! Vooral achteraf had de nodige humor :p. Ook kwamen we een aantal bekende tegen wat zeer gezellig was Jolanda Craenmehr en Elvera Jeurissen (y) En onze ivo heeft zelfs nog een nummer mee mogen zingen te gek!!! Filmpje zal straks gepost worden.Nu na alle bier, patat en rock en roll eerst een paracetamol!!! ;)

Het was gezellig gisteravond met repeteren .de nodige onzin was weer hoog in het gereel :p cheese up Wah!! :D

Posted by De Rockduvels
306 Views
306 Views

Voor het geval jullie het nog niet genoteerd hadden :) 11 Juni doen we mee bij "We Aar Bek" band contest voor op Parkcity Live te mogen staan (y). Samen met nog vele andere goeie bands.Dikke line up dus wordt een knallende avond om met zijn allen het dak eraf te blazen. SEE YOU THERE !!! ;)

Image may contain: text

Wisten jullie dat Bert Koops ,Jan de Vrieze en Piet Vorenholt ook bij Roel Kuipers in studio "De Koos" mee hebben gewerkt aan dit album? Dankzij hun is dit een TOP album geworden (Y) waar wij en vele anderen trots op zijn om dit als debuut-album te mogen presenteren :D En zoals jullie mee hebben gekregen zijn we nu ook op Spotify en Itunes te horen :P Maar heb je toch liever het album dan kan je die via hier of de website bestellen .More news is coming. Rock en Roll op z'n Duvels!!!

Image may contain: 4 people, text
Image may contain: text

En voor onze spotify gebruikende fans, ook hier is ons album te beluisteren!

Listen to the album De Rockduvels on Spotify
distrokid.com

Vanaf vandaag is onze EP ook te verkrijgen via Itunes!
Liever een prachtig ceedeetje in je handen :) Bestel hem gewoon via onze site of kom hem persoonlijk ophalen tijdens onze optredens.

Luister naar nummers van het album 'De Rockduvels - EP', waaronder 'Koempels in de Kolenmijn', 'Allein en Verloate', 'He Poessie Mauw' en nog veel meer. Koop het album voor € 4,95. Nummers vanaf € 0,99. Gratis bij een Apple Music-abonnement.
itunes.apple.com

en we zijn over de 666 likes heen :P het nummerke van de duvel is gepasseerd (Y) op naar de 1000 likes :) BTW vind je onze muziek ook goed? breng dan je stem uit bij de limbotop100 en geef je voorkeur via het stemformulier . Wij gaan voor : Echte vrunj bestoan neet EN allein en verloaten !!! dus duveltjes help ons mee als je wilt ;) Rock on!!!!

https://l1.nl/laat-van-je-horen-en-stem-op-de-l1mbo-top-10…/

De 100 allerbeste muzieknummers uit Limburg aller tijden. Limburgstalig, Engelstalig, Duitstalig of zelfs instrumentaal, het kan allemaal, maar gekozen door de luisteraars en kijkers van L1.
l1.nl

Dankzij Wilfried Poorthuis waren we vanmorgen op radio RTV Oost te horen in het programma ZIEZO ZATERDAG :D Wat is het toch te gek om ons terug te horen met het nummer: Allein en verloaten.Met een leuk stukje commentaar van de presentator van te voren :D Hieronder het fragment van ons (y) STEENKOLENROCK!!! Rock en Roll !!!

Posted by De Rockduvels
295 Views
295 Views

Nog 1 LIKE en we hebben het nummer van de duvel :P te gek!!! Wisten jullie trouwens dat we 11 juni meedoen aan de We Aar Bek band contest ? mocht je zin hebben kom dan kijken :D Bouwen we weer eens een olderwets rock en roll feestje ;) Ps. naast de webshop liggen er ook nog een aantal cd's bij ons thuis.Dus wil je er 1 kan je ook persoonlijk aan 1 van de duvelstjes vragen. HAVE FUN!!! Rock & Roll !!!

Image may contain: text

Zoals gezegd gisteren zullen er wat nieuwtjes komen :D Michel is terug ;) en komende weekend komen nog een aantal nieuwe updates.Maar we hebben weer wat leuks.Heb je de cd al ??? maar zou je ook graag mee willen zingen of weten wat we zingen ? :P Dat kan vanaf nu.Want we hebben op onze website onder de shop ,de songteksten van ons album geplaatst (Y) .Dus check it out!!! En als je hem na de compilatie van gisteren en de songteksten nog niet wilt dan weten we het ook niet meer haha .ROCK ON AND STAY TUNED!!! https://www.rockduvels.nl/songteksten/

Songteksten 1 koempels in de kolenmijn 2 allein en verloaten 3 poessie mauw 4 oeit sjtop ze mit bestoan 5 Echte vrunj bestoan neet
rockduvels.nl

Ben je nog niet helemaal bekend met onze muziek? En wil je eerst wat gehoord hebben voordat je de cd wilt? :D Onze slag-gitarist Michel Jagers heeft een leuke compilatie gemaakt met onze nummers, dus check hem en koop hem :P . Onze slag-gitarist? Zul je denken JAZEKERS.. Terug van weggeweest :D Onze meisterduvel michel is terug voor knallende slagpartijen weer ;) En welke ontwikkelingen er nog meer zijn zullen de komende dagen gedeeld worden (Y) Dus STAY TUNED !!!! En bekijk deze leuke compilatie en bestel de cd via de website (Y)
https://www.youtube.com/watch?v=1J1KD6HaCaM

De Rockduvels uit Limburg Eindelijk hebben ze een cd uit gebracht in 2017 met 5 nummertjes De opnames zijn gemaakt in 2016 De Nummers op de cd 1 koempels in ...
youtube.com