Photos
Videos
ROCKnRAVE ft FOAMO, KAPUTT & CHAMPION SOUND -
1
Posts

Vanavond hebben de heren van Averechts hun kick-off in de kleine zaal van de Nobel, zorg dat je erbij bent!! https://www.facebook.com/events/608583292620903/

JAN24
Sat 11:00 PM UTC+01Gebr de NobelLeiden, Netherlands
92 people went

Op 24 januari trapt Averechts af in de kleine zaal van Gebr. de Nobel met direct een internationale grootheid, namelijk Jägerverb!
Deze Engelse dj die inmiddels in Berlijn woont timmert hard aan de weg en is al jaren van vaste waarde voor Lektroluv Records, het record label van Dr. Lektroluv.
Jägerverbs releases worden veelvuldig gedraaid door grootheden als 'de groene dokter' himself, Erol Alkan, Daniel Avery en Mumbai Science.
Saint George en Dr. Dijkman zullen die avond Jägerverb vergezellen achter de draaitafels, zorg dat je erbij bent. Like het event en zorg dat je erbij bent!
https://www.facebook.com/events/608583292620903/

JAN24
Sat 11:00 PM UTC+01Gebr de NobelLeiden, Netherlands
92 people went
Posts

Trouwe Rock'n'Ravers!

Nadat LVC haar deuren sloot, bleef het afgelopen jaar angstvallig stil rondom de electro-scene in Leiden. Tot nu! Rock'n'Rave maakt namelijk plaats voor Averechts.
Averechts is een initiatief van Dr. Dijkman samen met Saint George. Laatsgenoemde was de laatste 1,5 jaar al van vaste waarde binnen de Rock'n'Rave crew en zet deze lijn nu door maar dan bij Averechts. Om op de hoogte te blijven van alle aankomende feestjes, like de Averechts page!
https://www.facebook.com/AverechtsLeiden

Event Planner
T.B.A's photo.
T.B.A
163 Likes

Over precies een week gaat Saint George in de Splotsz in Roelofvarendsveen de boel slopen!
Samen met Dr. Dijkman zorgt hij ervoor dat de Electro house en de Elektronische Techno sound niet vergeten wordt in de regio! Entree is maar 3 euro en het dak gaat er geheid af! Be There!

https://www.facebook.com/events/301597736649538/?ref_dashboard_filter=upcoming

NOV16
Sat 10:00 PM UTC+01SplotsZ RoelofarendsveenRoelofarendsveen, Netherlands
37 people interested
Rock and Rave added 59 new photos to the album: NOBODY BEATS THE DRUM - 19 april 2013 — with Suzanne Beaufort and Matthijs van der Laan.
May 15, 2013

Mick Jacquer, St. George & Maison Dul!

Lieve mensen, bedankt voor een mooie avond afgelopen vrijdag!
De foto's komen eraan.

In de tussentijd is er nog wel een verzoekje voor jullie. Zouden jullie in deze poll even kunnen stemmen op Saint George? Hij draaide voor Nobody Beats The Drum een kneitergoede set, dus hij verdient het!

COLOR BLIND created a poll.

Voor ons nieuwe concept COLOR BLIND zijn wij opzoek naar Techno, Progressive en Minimal DJ's uit Leiden om omstreken! Ben of ken jij iemand? Meld je dan hieronder aan en zorg voor zoveel stemmen!

Time Table van vanavond:
23.00 - 00.30 Mick Jacquer
00.30 - 02.00 Saint George
02.00 - 03.00 Nobody Beats The Drum
03.00 - 04.00 Maison Dul

En de winnaars van de gastenlijstplekken zijn... Tatadaa: Floor Sleeking & Jennifer Doekhie. Gefeliciteerd, jullie staan onder deze namen +1 op de lijst en kunnen gratis naar binnen vanavond.

Vind ons morgen met flyeren tijdens de Singelloop of pak hem mee in alle bekende Leidse kroegen!

No automatic alt text available.

Afgelopen zaterdag stond Nobody Beats The Drum overigens op Joost van Bellen's Rauw. En pas geleden ook nog op het grote SXSW-festival in Austin, Texas. Mocht je dat gemist hebben, dan kun je hier zien hoe het erbij NBTD aan toe kan gaan:

http://vimeo.com/62133050

Vimeo is the home for high-quality videos and the people who love them.
vimeo.com
Rock and Rave shared their photo.

Vrijdag is het dan zover! Dan sluiten we de eerste echte lenteweek af met Nobody Beats The Drum!

Wil jij graag twee kaartjes winnen voor het eerste toffe lentefeest? Deel dan dit bericht met onze poster en wie weet kan jij vrijdag gratis feesten!

Zie ook de eventpagina: https://www.facebook.com/events/451856428218925/

Rock and Rave added 3 new photos to the album: POSTERS.

Rocking Raves Since 2007

LVC & RocknRave presenteren: Nobody Beats The Drum. Het uit Utrecht afkomstige trio heeft zijn oorsprong gevonden in 2003 en won in datzelfde jaar direct de Grote Prijs van Nederland voor danceacts. In 2008 kwam hun eerste cd uit: Beat Focus. Vervolgens brachten ze nog twee EP’s uit voordat ze uit eigen beheer de cd Remixes we did uitbrachten. Deze sloeg in als een bom! Nog in datzelfde jaar brachten ze hun meest recente album uit, namelijk Current. Met releases Blood on my h...ands en Natural thing hebben de heren zich definitief gevestigd in de Nederlandse dancecircuit. Laatstgenoemde cd kwam uit onder het bekende Amsterdamse recordlabel Basserk waarbij onder andere ook Boemklatsch, Aux Raus en Krause getekend zijn.

NBTD heeft al zo’n beetje op alle grote festivals in Nederland gestaan zoals Lowlands, Mysteryland, Eurosonic Noorderslag, Solar en Amsterdam Dance Event. Europa en Amerika is ook geen onbekend terrein meer voor ze, want ze hebben mogen spelen op het toonaangevende South by Southwest en Ultra Festival.

Een avond met NBTD betekent een explosieve mix van electro, breakbeat en hiphop samen met ubervette visuals en een gezonde dosis spierpijn de dag erna!

Single NBTD – Natural Thing: http://www.youtube.com/watch?v=JMphPn1fOrI
Compilatie USA Tour: http://www.youtube.com/watch?v=rGq_ET2YCNc

De avond wordt begeleid door de vaste RocknRave crew.

SAINT GEORGE
het jongste lid van RnR heeft de afgelopen edities meer dan duidelijk gemaakt dat hij hoort waar hij staat. Gewapend met de allernieuwste releases en de perfecte balans tussen rauwe electro house en elektronische techno weet hij als geen ander hoe hij een publiek moet entertainen en de handen in de lucht te krijgen.
http://soundcloud.com/saint-george-nl

MAISON DUL! en MICK JACQUER mogen als RocknRaves founding fathers niet ontbreken, laat staan veel uitleg behoeven. Inmiddels rotsvast verankerd meubilair in de RnR line up bereiken ze standaard het omgekeerde bij het publiek, opwarmen, prime time afsluiten, wat nou stilstaan?!

Stay tuned via aanwezigheid bij dit event en/of door de RocknRave page te liken, meer info volgt alhier en aldaar:www.facebook.com/rocknravepage
Wie: Nobody Beats The Drum
Wanneer: 19 april 2013
Deur open: 23.00 tot ...?
Toegangsprijs: 10 euro
Zaal: LVC

See More
APR19
Fri 11:00 PM UTC+02Lvc Leiden
101 people went

Blij nieuws! Op 19 april presenteren wij in/met Lvc Leiden het fantastische Nobody Beats The Drum! Nog zo'n 6 weken aftellen voor een legendarisch feestje.

http://www.youtube.com/watch…

Er zitten weer hele mooie dingen aan te komen... Houd onze Twitter en Facebook in de gaten.

Wegens privé omstandigheden heeft Maison Dul! moeten afzeggen voor vanavond.
Time table voor vanavond:
23.00 - 00.15 Mick Jacquer
00.15 - 02.00 Saint George
02.00 - 03.00 Deafman...
03.00 - 04.00 Saint George

See More