Photos
Reviews
5.0
2 Reviews
Tell people what you think
Videos
Feest op het sportpark! Vandaag vierde Spaarnwoude C hun najaarskampioenschap! Gefeliciteerd spelers, trainers, begeleiders en coach! Goed gedaan! En succes vanaf volgende week in de voorjaarscompetitie!
14
1
Wat kunnen ze feesten...die kampioenen van de C!
40
Een kleine impressie van de KNVB scheidsrechters cursus avond voor jeugdscheidsrechters! Morgenochtend mogen ze allemaal het veld op en het geleerde in praktijk brengen...er zijn veel thuiswedstrijden op het sportpark, dus kom gerust kijken!
21
2
Posts

Leuk voor onze jeugd!

Image may contain: 2 people, text and outdoor
Voetbalpassie Haarlem to SV Spaarnwoude

Uitnodiging aan SV Spaarnwoude jeugdleden

Aanstaande zondag 4 februari 2018 van 09.15 u tot 10.45 uur organiseert Voetbalpassie Haarlem een KEEPERSCLINIC in het... stadion van Telstar * Leeftijd O10 t/m O15 *
Aanmelden via de mail: info@voetbalpassiehaarlem.nl

Ook de VOETBALSCHOOL voetballers vanaf O9 t/m O14 starten deze dag weer, ook zij trainen die dag in het stadion van Telstar!
Ook hiervoor: Aanmelden via mail: info@voetbalpassiehaarlem.nl
Meer informatie kun je ook vinden op onze website: www.voetbalpassiehaarlem.nl

See More
Image may contain: 2 people, text and outdoor
Voetbalpassie Haarlem to SV Spaarnwoude

Uitnodiging aan SV Spaarnwoude jeugdleden

Aanstaande zondag 4 februari 2018 van 09.15 u tot 10.45 uur organiseert Voetbalpassie Haarlem een KEEPERSCLINIC in het... stadion van Telstar * Leeftijd O10 t/m O15 *
Aanmelden via de mail: info@voetbalpassiehaarlem.nl

Ook de VOETBALSCHOOL voetballers vanaf O9 t/m O14 starten deze dag weer, ook zij trainen die dag in het stadion van Telstar!
Ook hiervoor: Aanmelden via mail: info@voetbalpassiehaarlem.nl
Meer informatie kun je ook vinden op onze website: www.voetbalpassiehaarlem.nl

See More
Posts

Gisteren heeft de traditionele bowlingochtend weer plaatsgevonden. Het was weer een groot succes! Om 9 uur werden de eerste ballen geworpen door de Guppen en JO9. Hierna was het de beurt aan de JO10 en JO12. De JO14 en JO15 volgden en er werd afgesloten met de JO17 en MO17. Het was een erg gezellige ochtend met grote opkomst! Wij willen de Zoete Inval weer enorm bedanken voor het beschikbaar stellen van de banen en de goede zorgen!

Image may contain: 3 people, people sitting, living room and indoor
Image may contain: one or more people and indoor

Beste vrijwilligers,

Het is al vaker aangegeven, onze vereniging zou niets zijn zonder de tijd en inspanningen die jullie in onze mooie club steken.
Door jullie inzet is het voor al onze jeugd- en seniorenleden mogelijk zonder zorgen en onder fantastische omstandigheden en begeleiding, het leukste spelletje ter wereld te spelen en daarna lekker in de kantine een versnapering te nemen. Wij als bestuur zijn trots en zeer dankbaar voor de inzet van onze vrijwilligers en willen d...it mede laten blijken door het organiseren van een vrijwilligersavond.

Op vrijdag 15 december zijn jullie daarom allemaal om 19 uur, met eventueel jullie partner, van harte welkom in de kantine. We beginnen rustig met een borreltje en hebben daarna een leuke voetbalquiz voor jullie in petto. Om 23 uur sluiten we de avond weer af.

Tot 15 december!

Yuri, Bas, Peter, Simon, Herman, Rik, Michael en Timo

See More

Hij staat bekend als de spits van SV Spaarnwoude en het Voetbal in Haarlem All-Star team, maar in het dagelijks leven is hij vrachtwagen chauffeur bij van Keulen. Een leuk stukje van AT5 over onze Joey!

#PaarsWitteLeeuw in #Damsko

n Amsterdam wordt flink gebouwd en gerenoveerd en daar is heel wat materiaal voor nodig. Vandaag gaan we op pad met Joey. Hij rijdt dagelijks de stad door om...
youtube.com

De kwartfinalisten zijn bekend!

No automatic alt text available.
Haarlems Dagblad Cup

Alle kwartfinalisten zijn bekend!

Helaas moest VSV zich door blessureleed terugtrekken en daarmee maakt HFC EDO "de laatste acht" compleet.

Hierbij de kwartfinales die vóór 26 januari gespeeld 2018 zullen worden gespeeld.

Beste vrijwilligers,

Het is al vaker aangegeven, onze vereniging zou niets zijn zonder de tijd en inspanningen die jullie in onze mooie club steken.
Door jullie inzet is het voor al onze jeugd- en seniorenleden mogelijk zonder zorgen en onder fantastische omstandigheden en begeleiding het leukste spelletje ter wereld te spelen en daarna lekker in de kantine een versnapering te nemen. Wij als bestuur zijn trots op en zeer dankbaar voor de inzet van onze vrijwilligers en willen... dit mede laten blijken door het organiseren van een vrijwilligersavond.

Op vrijdag 15 december zijn jullie daarom allemaal om 19 uur met partner van harte welkom in de kantine. We beginnen rustig met een borreltje en hebben daarna een leuke voetbalquiz voor jullie in petto. Om 23 uur sluiten we de avond weer af.

We hopen dat jullie allemaal naar de vrijwilligersavond zullen komen. Om e.e.a. goed te kunnen voorbereiden willen we jullie vragen om je voor 25 november per mail aan te melden via tcjeugdsvspaarnwoudevoetbal@gmail.com

Tot 15 december!

TC jeugd
Yuri en Bas

(En natuurlijk het overige bestuur bestaande uit Peter, Simon, Herman, Rik, Michael en Timo.)

See More

Onze HoofdLeeuw...

Edwin Eefting: ‘Ik maak het seizoen af in Spaarndam’.

Na 3 seizoenen houdt de hoofdtrainer het voor gezien bij Spaarnwoude. Voetbal in Haarlem sprak met hem.

Een paar weken geleden meldde Spaarnwoude-trainer Edwin Eefting zich bij een bestuurslid van zijn club. De 48-jarige oefenmeester gaf aan
voetbalinhaarlem.nl

Gestreden als Leeuwen...

Image may contain: 4 people, people playing sports, grass, outdoor and nature
Voetbal in Haarlem

Alle uitslagen en daarbij behorende standen van vandaag, zondag 5 november, zijn weer bijgewerkt.

Velsen (1A) nam de punten mee uit Hoofddorp, DSOV (2C) won thu...is van RKDEO, Alliance '22 (3C) won ruim van Spaarnwoude, Zwanenburg (4E) bleef ongeslagen na een overwinning op Waterloo en HYS (5C) won de derby tegen Geel - Wit.

1A: bit.ly/2gP00oI
2A: bit.ly/2eP938l
2C: bit.ly/2xalkLn
3C: bit.ly/2vJMzc6
4E: bit.ly/2vQ06TQ
5C: bit.ly/2xSu3Qn

Foto: Alliance '22 - Spaarnwoude (Facebook Alliance '22)

See More

Tijdens de jaarvergadering van SV Spaarnwoude, is Jan van der Aar benoemd tot lid van verdienste!

Jan is sinds de jaren 70 (sex, drugs en rock&roll...) al actief bij de vereniging en heeft de club veel gebracht. Als iemand deze ereprijs verdiend, dan is het Jan wel!

Namens iedereen bij de club dan ook van harte gefeliciteerd Jan en wij wensen je veel sportiviteit toe in je toekomst!!!

... See More
Image may contain: 3 people, people smiling, people standing

Net een maatje te groot, maar wederom goed strijd geleverd door onze #PaarsWitteLeeuwen!

Bredere selectie United-Davo maakt het verschil met Spaarnwoude.

De eerste helft kon Spaarnwoude goed meekomen en kreeg het via Don Rutte grote kansen. Na de rust was de ploeg gezien en werd het met 1-5 aan de kant gezet. Frencel Lewis scoorde twee maal.

United/DAVO heeft de eerste overwinning van dit seizoen binnen. Op een heerlijke grasmat in Spaarndam werd Spaarnwoude met ruime cijfers
voetbalinhaarlem.nl

Snel, effectief en doorslaggevend... #PaarsWitteLeeuwen

Spaarnwoude doet VVSchoten pijn.

De nieuweling in de zondag derde klasse ging door goals van Don Rutte met de drie punten terug naar Spaarndam.

Promovendus Spaarnwoude was dit weekend te gast bij Schoten en kon met 3 punten terug naar Spaarndam. De ploeg van
voetbalinhaarlem.nl

Vergeet niet je Libero Magazine even door te lezen #PaarsWitteLeeuwen!

Image may contain: 1 person, playing a sport, grass and outdoor
Libero Magazine

PROMOVEREN VIA DE ACHTERDEUR

Zowel IJVV Stormvogels als @SVSpaarnwoude promoveerden via de achterdeur: de nacompetitie. Rob Spierenburg schreef er voor Libero M...agazine een mooi artikel over, aan de hand van interviews met Marco Adema en Edwin Eefting. "Hij meldde dat er tussen de twee cruciale duels niet hoefde te worden getraind. Op hun beurt beloofden de spelers dat ze op de avond voor de wedstrijden vroeg naar bed zouden gaan. Halverwege juni is dat voor een voetballer van Spaarnwoude een knap staaltje zelfdiscipline."

De foto is gemaakt tijdens de beslissende wedstrijd tussen Stormvogels en Fc Velsenoord. Libero 24 ligt vanaf 15 september in alle voetbalkantines en clubhuizen in de regio.

See More

Onze Joey had met een hattrick een belangrijk aandeel in de 2-8 overwinning. #PaarsWitteLeeuw

Image may contain: 15 people, people smiling, people standing, outdoor and nature
Voetbal in Haarlem

De Voetbal in Haarlem All Stars (incl. hulp) hebben vanavond met 2-8 gewonnen van United-Davo! Toppers! Wil jij ook ballen tegen deze regionale selectie? Dat kan! Kijk op voetbalinhaarlem.nl voor meer info!

Supporters!

Aankomende dinsdag is er weer een mooi potje voetbal te zien op ons sportpark. De tweede wedstrijd voor de HD Cup tegen 4e klasser DSK zo 1 staat dan op het programma.

Dinsdag 29/8...
SV Spaarnwoude - DSK zo 1
Sportpark Spaarnwoude
Aanvang wedstrijd 20.00 uur

De eerste wedstrijd tegen Pancratius za 1 werd vorige week gewonnen met 1-2.

Tot morgen!

#PaarsWitteLeeuwen

See More