Sakam Popust is on Facebook.
To connect with Sakam, sign up for Facebook today.
Current City and Hometown
About Sakam
 • За нас

  Ние сме он-лајн медиум кој секојдневно Ви нуди бесплатни ваучери за попусти и промоции за најразлични производи и услуги.

  Нашата цел е Ви овозможиме атрактивни и корисни понуди, без обврски за плаќање и споделување на Вашите лични податоци.

  Вие, потрошувачите, сте најважниот елемент на нашата компанија. Токму затоа, сите попусти, понуди и промоции кои Сакам Попуст Ви ги овозможува се секогаш бесплатни.

  Се трудиме да ги реализираме Вашите барања и потреби и притоа Ви овозможуваме Вие да го побарате попустот на местото, производот или услугата. Нашот тим ќе направи се за Вашите барања да бидат овозможени.

  Отворени сме за нови сугестии, барања но и критики во врска со понудите и начинот на работење.
Favorite Quotes
 • No favorite quotes to show

Favorites