Posts

Yksityinen vaalivalvojaishuone. Kiitos kaikille äänestäjille!

Image may contain: indoor

Hyvää äänestyspäivää!

Photos
Posts

Katsos, olen Tampereen talousoikeistolaisin vihreä ehdokas.

http://yle.fi/uutiset/3-9548517

Ylen kuntavaalikoneen datasta tehty analyysi osoittaa, että poliittisia näkemyksiä voi tarkastella myös muilla tavoilla kuin perinteisellä vasemmisto-oikeisto-jaottelulla.
yle.fi

Tampereelta ei ole galluppia, mutta kaikki merkit viittaavat siihen, että tulos on saman suuntainen.

http://yle.fi/uutiset/3-9380353

Vasemmistopuolueiden ja keskustan kannatus on kasvanut hieman viime kuntavaaleista, perussuomalaisten kannatus on pudonnut selvästi. Kuntakohtaisten mittausten tulokset ovat tosin epävarmempia kuin valtakunnallisissa kyselyissä.
yle.fi
Yksi kansanryhmä on aliedustettuna tulevissa kuntavaaleissa. Rikolliset. HS:n mukaan kuntavaaliehdokkaiden keskuudessa rikossyytteen vuosina 2012 – 2017 on saanut pahaiset 4 % ehdokkaista, ku…
blogit.image.fi

Vaalikampanjan loppusuora ei lähtenyt kovin tehokkaalla tavalla käyntiin. Olen ollut viikon sairaalassa ja suonen sisäinen antibioottihoito jatkuu täällä vielä ainakin viikon eteenpäin. Viime viikolla en pystynyt juuri mitään kirjoittamaan, mutta yritän tämän viikon aikana vähän osallistua vaalikeskusteluun somessa.

Image may contain: 1 person, beard

Miksi jotkut ovat näin ilkeitä?

KERAVA | ”Vai vielä näitä saatanan karvaranteita pitäis äänestää kyllä on suomi alas vajonnut.” ”suksi musu vittuun täältä,mee kotiis kouluttamaan omias.”
keski-uusimaa.fi
Tutkijoiden mukaan julkisuuteen on välittynyt väärä kuva siitä, mitä puupohjaisen bioenergian voimakas lisääminen tarkoittaa päästöille ja luonnon monimuotoisuudelle.
hs.fi

Ääripäät

Reilusti suurin osa kunnallisvaaliehdokkaista ei allekirjoita väitettä, että ympäristöarvot voivat väistyä työpaikkojen tieltä.
yle.fi
Tampereen historian suurinta investointia rakentaa pian 400 henkeä.
kauppalehti.fi
Sami Kallio Valtuustoon 2017 updated their profile picture.
March 16
Image may contain: 1 person, smiling, closeup
Sami Kallio Valtuustoon 2017 updated their profile picture.
March 16
Image may contain: 1 person, smiling, closeup

Miltä tuntuisi nousta köysiratavaunuun Santalahden ratikkapysäkiltä, nousta Pyynikin harjulle, jäädä pois Pulterin asemalla Pispalan valtatien ratikkapysäkillä tai jatkaa matkaa korkealla Pispalan yläpuolella, katsella mahtavia näköaloja maailman suurimman soraharjun yli kahdelle suurelle järvelle ja päättää matka Pyynikin uimarannalle?

http://www.samikallio.net/…/tampereelle-teleferico-raitiot…/

Image may contain: one or more people and text
Tampereen Vihreät
March 14

Tuetaan yrittäjyyttä yhteistyöllä yritysten kanssa ja varmistamalla nopea päätöksenteko yrittäjyyteen liittyvissä asioissa. Lisäksi panostetaan kaupungin hankin...taosaamisen lisäämiseen, sopivien tonttien tarjontaan ja toimiviin liikenne- ja tietoliikenneyhteyksiin.
Lue lisää: http://www.tampereenvihreat.fi/kunnallisvaali…/vaaliohjelma/

See More
Raitiotieallianssi suunnittelee ja rakentaa Tampereelle modernia raitiotietä.No niin, numero on sitten 209

Näsinkallion etl vai Härmälän ratikka? Ota kantaa.

Kaupunginhallituksen suunnittelukokous päättää maanantaina Näsinkallion eritasoliittymän jatkosuunnittelusta. Aiemmin hanketta on ajateltu edistettävän yhtä aikaa Kunkun parkin kanssa, mutta ilmeisesti hankkeen epävarmuus, vaalien läheisyys ja Rantaväylän tunnelin avaamiseen liittyvät väliaikaiset r...
jaakkostenhall.fi