Reviews
3.9
16 Reviews
Tell people what you think
Drepturile Elevilor
· March 29, 2016
Este revoltator faptul ca elevilor dumneavoastra le este interzis iesitul in pauze! Au ei vreo vina? Cu ce v-au gresit acesti copii? Nu este de ajuns faptul ca acestia trebuie sa respecte toate cerint...ele cadrelor didactice si trebuie sa stea cate 6-7 ore in banci? V-ati pus vreodata in situatia lor?! Acum au ajuns sa fie incuiati in scoala ca intr-o cusca? Cat de macabru poate fi un elev incat da ajunga sa fie tratat ca un animal?! Ce incredere sa mai avem noi parintii sa ne lasam copii pe mana dumneavoasta , profesori......, directori....?? Parerea dumneavoastra este ca astfel se face educatia? Ei bine NU ! Educatia consta in comunicarea cu acesti elevi....in a-i ajuta sa treaca peste greutatile pe care le intampina.
Prin acest mesaj nu dorim sa insinuam ca elevii sunt ingeri! Sa fim seriosi....cu totii am fost copii si am facut macar cate o data niste mici prostioare. Insa asta nu inseamna ca aveti dreptul de a recurge la gesturi de genul!
Copii au nevoie de recreatie ! Si doar pentru ca anumiti elevi din aceasta institutie de invatamant nu merita dreptul la pauza din motive compotamentale nu inseamna ca si restul copiilor nevinovati trebuie pedepsiti!
Majoritatea profesorilor mentioneaza in repetate randuri ca " La scoala venim sa invatam........." Prin faptul ca dumneavoastra nu sunteti in stare sa luati anumite masuri si drept urmare recurgeti la "solutii" de genul , ce invata acesti copii??????? Ca educatia si invatatura se face sub cheie??? La acest nivel am ajuns sa ne rezumam?
Suntem niste parinti extrem de intrigati datorita atitudinii cadrelor didactice care justifica aceasta interdictie cu privire la iesitul in pauza pe motiv ca elevii murdaresc podeaua!!!!!! Si nu este primul " conflict" de genul ....
Iarna trecuta , la fel, elevii au fost efectiv incuiati in scoala timp de 7 ore pe zi, profesorii motivand ca " parchetul sa va umfla de la apa" ....
Ei bine, stimati profesori, din cate cunoastem noi menirea femeilor de serviciu este togmai de a evita acest gen de probleme!
See More
Rodica Paraian
· February 12, 2016
O scoala frumoasa cu oameni preocupati de educarea copiilor !!!!
Anamaria Salaghe
· September 29, 2015
este foarte frumoasa si curata