Reviews
5.0
1 Review
Tell people what you think
Photos
Videos
Foto"pinklec" s nekoliko naših aktivnosti posljednjih par školskih godina
69
1
Nastavnici stručnog vijeća Hrvatskog i stranih jezika opet su bili aktivni. Kako bi nastava Engleskog jezika bila zanimljivija i zabavnija, nastavnica Aleksandra Aleksa je zajedno s učenicima organizirala izbor za najstrašnije jelo povodom Halloweena. U prilogu je filmić s fotografijama, a vi pogodite koje je jelo na izboru pobijedilo:
44
5
Učenici Srednje škole "Ivan Seljanec" Križevci, u srijedu 7.12.2016. demonstrirali su svoje vještine učenicima Osnovne škole Ljudevita Modeca obilježivši tako Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom školstvu. Kuhari su ispekli fine palačinke, strojobravari su u nekoliko minuta izradili žarač i vilicu za armiranje, automehaničara su pokazali kako radi pneumatika na edukativnoj ploči, zidari su u nekoliko minuta sastavili i rastavili skelu. Osim toga mogli smo i uživati u modnoj reviji učenica koje su nosile kolekciju naših krojačica, te u zdravim frapeima koje su izradili i svima poslužili konobari.
41
Posts

NASTAVA SE SUTRA NORMALNO ODRŽAVA PO RASPOREDU.

Zbog iznimnih vremenskih nepogoda i velikih problema u prometu prema informacijama javnih prijevoznika, a s obzirom na velik postotak učenika putnika čiji nas roditelji obavještavaju o nemogućnosti sigurnog dolaska djece u školu, obavještavamo učenike Srednje škole „Ivan Seljanec“ Križe...
ss-iseljanec-kc.skole.hr
Posts