Photos
Videos
#djgloria Seniormässan
24
2
Torsdagen 26 oktober besöker Knut Knutson Seniormässan och samtalar om "Morgondagens antikviteter" tillsammans med Jesper Aspegren. Välkommen till stora scenen kl. 13.35 för att få veta vilka framtidens dyrgripar kan vara!
12
Posts

Tack för alla era inspirerande bidrag!

Vi har nu äran att gratulera Nils Karlsson som har vunnit en spavistelse på Vadstena Klosterhotell med sitt fantastiska rim.

Till Vadstena Nils Karlsson med sin gumma njuta ska...
Dryck, middag och avkoppling i härligt spa
Stort GRATTIS vi önskar er
Och hoppas att ni nu stort ler :

Gratulerar också Walborg Ekehed Nordström som vinner två biljetter till Seniormässan nästa vecka!

Modevisning vi detta år erbjuda kan
Till 2019 vi kanske även kan ta en annan klang

Ni som vunnit har fått ett meddelande här på FB så kolla in er inbox.

Välkomna till Seniormässan och gör påsken ännu gladare!

See More

På Seniormässan 27-29 mars på Svenska Mässan kan du göra en gratis synundersökning med tryckmätning (värde 400 kr) i Smarteyes rosa buss. Undersökningen genomförs med toppmodern utrustning av legitimerad optiker. Dessutom bjuder Smarteyes på rabatt på glasögon, spännande nyheter, goodiebags, fika och chansen att vinna kompletta glasögon.

Välkommen till Smarteyes buss i monter B05:23!

No automatic alt text available.
Posts

Är det inte dags att använda äldres överlägsna förmåga att se och hantera sammanhang och yngres förmåga att hantera nya detaljer skriver den alltid lika kloka Bodil Jönsson. Vad tycker du om hennes funderingar? Kommentera gärna och dela artikeln vidare så att vi får igång en diskussion.

https://www.e-pages.dk/hallan…/…/article/696137/4/1/render/…

Tänk om vi skulle använda en höjd pensionsålder till något förnyande? Med åren ökar förmågan att se och förstå sammanhang, man får bättre kontakt mellan tankar/kunskap och känslor och man blir mer noga med mål och mening. Det öppnar för nya möjligheter att i en prestigelös samver...
e-pages.dk

Smartphoneskola med DORO

Har du nyss blivit med smartphone? Eller är du i startgroparna inför att skaffa en? Gratulerar, nu kommer en helt ny värld att öppna sig för dig. Men det kan vara svårt att veta var man ska börja. Därför har vi på Doro skapat Smartphoneskolan. Här delar vi med oss av tips och råd till dig som vill lära dig mer om smartphonens alla möjligheter.

Under Seniormässan finns Doro på plats i monter B04:42 där vi varje heltimme demonstrerar en viss funktion i ...en Smartphone. Däremellan finns vi på plats och är behjälpliga för alla dina frågor kring mobiltelefoner.

Se filmen >> https://youtu.be/9ADUvkPwoMc

KÖP DIN BILJETT ( använd kampanjkoden "senior18" och du får 50% rabatt på biljetten ) https://secure.tickster.com/Intro.aspx?ERC=XYHF3PLXG3VP7KG

See More

Missa inte Seniormässans finalnummer på skärtorsdagen den 29:e mars kl 14:00- en rafflande show med Smokingpojkarna på Stora Scenen

Stand-up music of…

Sören & Klas bjuder på en rafflande show som innehåller det mesta inom genren underhållning....
Alltifrån femtiotals Rock ’n’ Roll till 90 talets artister.
De blandar denna show med humoristiska inslag och interaktion med publiken.
Rock soul dansband och till och med ett opera stycke.
Se till att vara på plats i god tid och luta er tillbaka här blir det åka av!

KÖP DIN BILJETT ( använd kampanjkoden "senior18" och du får 50% rabatt på biljetten ) https://secure.tickster.com/Intro.aspx?ERC=XYHF3PLXG3VP7KG

See More
Referensnumret för ditt köp är MPPH32K69N. Spara gärna detta för att underlätta vid eventuell kontakt med kundtjänst.
secure.tickster.com

Tävla! Nu har du chansen att vinna en avkopplande spadag inkl. övernattning med frukost för 2 personer på Vadstena Klosterhotell och biljetter till Seniormässan i Göteborg på Svenska Mässan.

För att delta i vår tävling, gör du så här:

1. Gilla gärna vår Facebooksida!

...

2. Svara på frågan; Om du fick önska vad som helst, vad skulle du då vilja uppleva på seniormässan?

Tagga gärna en vän som du tror skulle också vara intresserad av att tävla!

Tävlingen avslutas tisdag den 19 mars 2018 klockan 23.59. Vinnaren presenteras i ett nytt inlägg onsdag 21 mars 2018 på vår Facebooksida. Vinnaren kontaktas även i ett privat meddelande här på Facebook.

Vinnaren utses av en jury och kan inte överklagas. Denna tävling är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook.

https://www.youtube.com/watch?v=KBwFOrnHKJI

See More
Vadstena Klosterhotel erbjuder spa, weekendpaket & konferenser samt bröllop- och festarrangemang i en unik medeltida miljö vid vätterns strand. Läs mer om os...
youtube.com

Två dagar kvar till den kortaste månaden på året. Vad har du för planer i februari?

Two days left to the shortest month of the year. What are your plans in February?
Translated
No automatic alt text available.

Alla hjärtans dag närmar sig och varför inte bjuda med din partner eller vän till Seniormässan i Göteborg 27-29 mars på Svenska Mässan. Glöm inte att använda rabattkoden "senior2018" så får du 50% rabatt på biljettpriset! Köp biljetten här https://secure.tickster.com/Intro.aspx?ERC=XYHF3PLXG3VP7KG

Image may contain: food

Hur gick det med nyårslöftet? Kommer du att hålla det?

På Seniormässan håller vi vårt löfte och kommer till din Storstad och levererar en fantastisk mässa!

Vår nästa Seniormässa kommer till Göteborg 27-29 mars på Svenska Mässan.

...

Välkomna!

See More
Image may contain: 3 people, people smiling, outdoor

God Jul & Gott Nytt år!

Missa inte kommande mässor 27-29 mars i Göteborg, 24-26 april Malmö och 2-4 oktober Stockholm.

Merry Christmas & happy new year! Do not miss upcoming fairs 27-29 March in Gothenburg, 24-26 April Malmö and 2-4 October Stockholm.
Translated
Image may contain: text
Seniormässan added a new photo.
Image may contain: candles

Seniormässan Stockholm 2017
Vinnaren till Arubatävlingen!

Vi vill rikta ett stort tack till alla som köpte förköp till Seniormässan i Stockholm den 24-26 oktober 2017. Genom att ha köpt förköp till mässan var ni automatiskt med och tävlade om en drömresa till Aruba! Läs mer om vinsten på vår hemsida och läs gärna om Aruba på deras hemsida!

...

Dragningen är nu slutförd och vi vill hjärtligt gratulera…

Ellinor Björkeheim som har vunnit allt detta-
7 nätter på Aruba – med boende på Amsterdam Manor Beach Resort Aruba. Flygbiljetter för 2 personer med KLM från Stockholm, Göteborg, Linköping eller Köpenhamn (Avresa den 9 maj 2018, eventuell vinstskatt betalas av vinnaren).

Välkommen till mässan nästa år 2-4 oktober!

See More
Image may contain: 1 person, smiling, outdoor
Image may contain: ocean, sky, text and outdoor
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Seniormässan
588 Views
588 Views
Seniormässan shared their post.

Smygtitta gärna i vår mässtidning!

Varmt välkomna i morgon kl 10.00 och köp gärna biljett i förväg. Glöm inte att använda rabattkoden "Nyhet" så får du 50% rabatt på biljettpriset!

https://issuu.com/adfaktor/docs/seniormassan_2017_issue

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s millions of monthly readers. Title: Seniormässan Stockholmsmässan 24-26 oktober 2017, Author: Adfaktor, Name...
issuu.com
Seniormässan shared their post.

Missa inte alla våra aktiviteter på Älvsjömässan i Stockholm 24-26 oktober. Läs mer här: http://seniormassan.se/…/st…/besokare-stockholm-aktiviteter/

Fri värder...ing av konst på Seniormässan! Har ni konst hemma som Ni funderat över vad det kan vara värt? Vad skulle i så fall den tavlan kosta ute på marknaden om Ni skulle bestämma Er för att sälja den? Carlson Art erbjuder fri värdering till alla de som besöker deras monter A12:06. Vänligen ta med ett foto av konstverket!

Är Ni osäker på vad Er konst är värd passa på att få den gratis värderad av konstexpert på Seniormässan 24-26/10!

See More
- Vi kommer att ha med konstnärer som Isaac Grünewald, Karin Parrow, Peter Dahl, Lennart Jirlow, Hilding Linnqvist, C Göran Karlsson, Kjartan Slettemark, Jan Håfström, Christer Strömholm, Mats Burman, Henrik von Gerber, Marita Killian-Engelcrona och Marcus Eek. Se mer under fliken "Exhibition & Even...
carlsonart.se

Torsdagen 26 oktober besöker Knut Knutson Seniormässan och samtalar om "Morgondagens antikviteter" tillsammans med Jesper Aspegren. Välkommen till stora scenen kl. 13.35 för att få veta vilka framtidens dyrgripar kan vara!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Seniormässan
2,005 Views
2K Views