Reviews
SkyNetwork has no reviews yet.
Tell people what you think
Photos
Posts

Linkek más nyelvű weboldalakról: vigyázzunk velük!

https://weboldalkeszites.org.hu/…/linkek-mas-nyelvu-webolda…

weboldalkeszites.org.hu

Hogyan töröljünk egy oldalt?
Nem gyakori, de mégis előfordul, hogy törölnünk kell egy oldalt - persze nem a teljes weboldalt, hanem egy hírt, cikket, ismertető oldalt, mondjuk azért, mert már nem aktuális, megváltoztak a benne lévő információk. Ilyen esetekben a törléskor ügyelnünk kell néhány dologra. https://weboldalkeszites.org.hu/…/hogyan-toroljunk-egy-olda…

Image may contain: text
Posts

H1 tagok: "Béláim, túltoltuk! Rátoltuk...!"

Tudja, milyen veszélyes dolog a túladagolás? Még akkor is, ha egy weboldalról van szó: jöjjön most a túladagolt H1 tag, amely alkalmazásával a Google elindíthat minket a lejtőn.

https://weboldalkeszites.org.hu/…/h1-tagok-belaim-tultoltuk…

weboldalkeszites.org.hu

https://weboldalkeszites.org.hu/…/hogy-hivjuk-vissza-latoga…

A jobb webáruházak - a vásárlási és látogatói adatok mellett- rögzítik azt is, ha egy látogató terméket helyez a kosarába. Láthatjuk tehát, hogy milyen termékeket készülnek megvásárolni, de az is kiderülhet, hogy a terméket "ott felejtették" valamilyen okból: gondolkodnak még a vásárláson, tovább keres jobb ajánlat után, de az is lehet, hogy véletlenül bezárta a böngészőt a felhasználó. Ezek a kosárba helyezett, de "elfeledett termékek" többsége nem kerülnek megvásárlásra. Hacsak nem használjuk a Cart Reminder szolgáltatást, amely emlékezteti egy bizonyos idő után a vevőt arról, hogy termékek maradtak a webáruház kosarában.

Vajon van-e bármilyen előnye, ha egy weboldal gyorsabban töltődik be a látogató böngészőjében, mint mondjuk a versenytársai? Természetesen igen, több oka is van, hogy növeljük a betöltődés gyorsaságát.

https://weboldalkeszites.org.hu/…/…/10/02/szamit-e-gyorsasag

Kereskedelmi célra készült képek mintái (stock fotók, amiket a Google képtalálatai között is megtalálhatunk) szinte kivétel nélkül tartalmaznak vízjelet. A Google kutatói olyan algoritmust fejlesztettek ki, amely másodpercek alatt teljesen eltünteti a vízjeleket a képekből - és teljesen automatikusan működik.

https://weboldalkeszites.org.hu/…/google-eltavolitja-vizjel…

Augusztus 20-ig folytatódik nyári weboldal készítési akciónk, melynek keretében most 100.000 Ft-ért lehet az Öné egy Gazdaságos weboldal, hozzá 100.000 Ft értékű ajándékok: 1 .hu domain regisztráció, 1 GB SSD tárhely, 15.000 Ft-os Google Adwords hirdetési kupon, és egy saját (céges) Mobil alkalmazás.

https://weboldalkeszites.org.hu/…/folytatodik-nyari-webolda…

Mármint a Google találati oldalain? Nem feltétlenül. A Google-nek fontosak a linkek, de ez elég apró szelet abból a tortából, ami rangsorolja a találatokat.
weboldalkeszites.org.hu
19 éves történet ért véget. Megszűnt a legismertebb weboldal-katalógus oldal, a DMOZ. Az Open Directory Project-et Rich Skrenta és Bob Truel hozta létre Gnuhoo-ként, 1998-ban- írja a Wikipedia.
weboldalkeszites.org.hu
Előfordulhat -akár egyik napról a másikra-, hogy az oldalunk eltűnik a Google találati listájáról. Nem néhány hellyel hátrébb csúszik, hanem 10-20 oldallal hátrébb jelenik meg, vagy akár nincs is a listában. Mi történhetett? Én hibáztam?
weboldalkeszites.org.hu

Egy weboldal, két domain?

weboldalkeszites.org.hu
SkyNetwork added a new photo.
March 11
Image may contain: phone and text
Mostantól bizonyos weboldalak címe mellett pirossal áthúzott lakatot, vagy "Nem biztonságos" figyelmeztetést láthatunk böngészés közben. Feltörték a weboldalam? A Google szerint adathalásznak minősülök? Mi történt?
weboldalkeszites.org.hu