Photos
Videos
Uuden matkan alussa taas, tällä kertaa vain piipahdus, eli kokeiluloimi Johanneksen tarkistettuun essukankaaseen. Sunnuntaina on suomalaisen käsityön päivä! #niisintä #kangaspuut #kudonta #kansallispuku #loimi #Johanneksenkansallispuku #johannesseura #käsityökortteli #suomestakäsin #Johannes #handmadeinfinland_kk #skp2310
29
6
Seuraava vaihe on #pirtaanpistely #pirta #kangaspuut #johanneksennaisenkansallispukutarkistus #loimi #kansallispuku #Johannes #käsityökortteli #suomestakäsin #handmadeinfinland_kk #skp2310
38
5
Vähän hokkuspokkusta alkusolmujen ja polkusten sidonnan kanssa ja sitten kudotaan 󾌧 #kudonta #sukkula #loimi #kansallispuku #johanneksennaisenkansallispukutarkistus #Johannes #kansallispuku #käsityökortteli #suomestakäsin #handmadeinfinland_kk #skp2310
22
Posts

Hirmuisen kiva leikkiä noilla Facebookin livejutuilla. Ehkä olet huomannutkin pari tekemääni live-videota työskentelystäni. Aion tehdä niitä jatkossakin.
Mie en siinä samalla oikein pysty reagoimaan kunnolla kommentteihin, vaikka juuri se olisi hauskaa! Kokeillaanpa siis sellaista, että sie voit kysyä miulta mitä vaan liittyen kansallispukuihin tai sarafaaneihin tai Kansallispukuraitoihin tai minuun tai mitä nyt mieleen juolahtaa.
KYSYMYKSET TÄMÄN KUVAN ALLE KOMMENTTEIHIN, KIITOS
Jos niitä kysymyksiä tulee, niin mie tässä joku päivä sitten vastailen niihin. Myös livevideon aikana voi kysyä kysymyksiä, jos en saa niitä pyydystettyä siinä hetkessä, niin seuraavassa sitten.
Eikä hätää, jos et satu olemaan Facebookissa juuri videon ilmestymishetkellä, tallennan sen katsottavaksi sitten kuin siulle sopii.

Image may contain: 1 person, smiling, text

Hoi Kansallispukuraitojen ystävät!
Variaatioita on kertynyt jo melkoinen määrä. Varastotilanne on nyt sellainen, että Vini-trikoo on tyystin loppu ja paksuista puuvilloista Pepeä on enää pari metriä ja Pirreä reilut 6 m.
Vieläkö näitä teille uppoaa, vai pudotanko nämä valikoimista pois?
https://kansallispukuraidat.mycashflow.fi/

No automatic alt text available.
Image may contain: outdoor
Image may contain: stripes
Posts