Photos
Posts

Здраве близо до природата предлага тази книга

Илиана Веселинова всеки месец даваше идеи и съвети за това как да сме здрави и по страниците на "Усури". Чакахме с нетърпение какво ще ни предложи в рубриката "Помислете върху това..." Почти като новогодишен подарък е сега новината, че книгата, в която Илиана споделя кога, защо и как да поддържаме здравето си, има нов тираж.

Вярваме, че Илиана Веселинова ни води в правилната посока - към нашето здраве. Новата година ще е чудесна за всички, които следват тази посока! Независимо от методите - важно е желанието!

Image may contain: candles
Здраве близо до природата

Книгата “Помислете върху това … Кога, Защо и Как да поддържаме нашето здраве” отново е при вас!

Излезе нов ограничен тираж от книгата “Помислете върху това ... ...Кога, Защо и Как да поддържаме нашето здраве”. В нея, на основата на научни изследвания и личен опит, са разгледани най-сериозните опасности пред съвременния човек, факторите, които подпомагат или рушат нашето здраве и конкретните стъпки за промяна и оптимизиране на собствения начин на живот.

Всеки би трябвало да има шанса да вземе истински информирано решение за собствения си живот. Това важи както за здравите хора, така и за хората с хронични здравословни проблеми, за които трябва да съществува и перспективата, успоредно с непрекъснатия прием на медикаменти, да потърсят възможности за възстановяване на здравето по естествен път. Противното би означавало ликвидиране на вярата в самоизцелителните способности на хилядолетния еволюирал организъм.

Основната препоръка се състои в това да започнем да се грижим за собственото си здраве без да се осланяме сляпо и да чакаме готови решения от някакъв външен фактор, пък бил той и най-големият авторитет. Много от най-популярните аксиоми за здравето днес се оказват просто митове.

Автор на книгата е Илиана Веселинова.

Книгата от 592 стр. е на цена 23 лв. В момента е валидна промоционалната цена от 18 лв. Поръчката се прави на имейли: valvess@iv-auto.com и hnn@iv-auto.com

Доставката се осъществява от фирма „Еконт“ с наложен платеж. За поръчалите три и повече книги, доставката е безплатна.

See More

3000 сърца в една мелодия - мелодията, която ще я направи щастлива...

Отделете нещо мъничко от себе си... Представете си коледната елха - без светлините от десетките, стотиците лампички, коледната звезда на върха й няма да е така впечатляваща. И с хората е същото... Просто бъдете светлинки. Помогнете с мъничко. Ще изгрее звезда...

Image may contain: 1 person, eyeglasses and text
Tony Marinova

Нека помогнем на Наталия да диша нормално отново!

Ако 3000 познати и непознати хора с добри сърца се обединят и дарят по 20 лева, нищожна сума за тях и много ва...жна за Наталия, то това ще са най-добре похарчените пари. Така ще съберем 60 000 лева необходими, за да бъде включена в австрийската листа на чакащи за белодробна трансплантация.

Тези, които нямат възможност, моля, да споделят този статус, с един клик можете да помогнете.

Всеки, който иска да помогне или иска допълнителна информация, може да пише на е-майл: helpnatalia@abv.bg

Дарителската сметка е следната:
Уникредит Булбанк АД
BGN - BG97UNCR7000 1522 0893 44
BIC(SWIFT) – UNCRBGSF
Титуляр: Наталия Стефанова Маева

See More
Posts