Reviews
3.0
2 Reviews
Tell people what you think
Danko Bilić
· October 13, 2017
Dobar FB početak !!!!
Photos
Posts

Obilježavanje Međunarodnog dana materinskog jezika prigodnim panoom učenica 2. razreda gimnazije.

No automatic alt text available.

U nedjelju, 18. veljače 2018. u našoj je školi održana edukacija na temu izrade svečanih frizura, koju je organiziralo Udruženje obrtnika Svetog Ivana Zeline. Voditeljica edukacije bila je Kristijana Pižir, majstorica frizerka iz Ivanić Grada, koja na državnim i svjetskim natjecanjima frizera postiže vrhunske rezultate.
U programu su sudjelovali majstori frizeri, članovi Udruženja obrtnika Svetog Ivana Zeline te učenice koje se u zelinskoj srednjoj školi obrazuju za zanimanje frizer i njihove nastavnice.
Kroz edukaciju i ugodno druženje učenika i majstora frizera svi su nazočni imali prigodu upoznati ljepotu i kreativnost frizerske struke. Djelić atmosfere dočarava vam priloženi video.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
80 Views
Posts

Kako bi se utjecalo na svijest građana te stradavanja na željezničkom području, kao i uništavanje željezničke imovine svelo na najmanju moguću mjeru, HŽ Infrastruktura već godinama provodi edukativno-preventivne akcije "Vlak je uvijek brži" i "Stvaraj, ne uništavaj". Kad se radi o opasnostima koje prijete od strujnog udara izrađena je brošura koja je dostupna na sljedećoj poveznici:
http://www.hzinfra.hr/…/opasnost-od-strujnog-udara-uz-prugu…

hzinfra.hr

Na županijskoj Smotri literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva LiDraNo 2018., održanoj 13. veljače u Zaprešiću, sudjelovali su, kao i obično, učenici naše škole. Mia Andričić, učenica 1. razreda gimnazije, izvela je Ferruzzijev monolog Moja „najbolja“ prijateljica. Poseban je uspjeh postigla Helena Škarec, učenica 2. razreda gimnazije, svojom izuzetnom pričom Slučaj Knjige formula, predložena je za državnu razinu.
Na županijsko Natjecanje u poznavanju hrvatskoga jezika plasirale su se naše učenice: Leona Nemčić, učenica 1. razreda gimnazije, Helena Škarec, Antonija Dužaić i Mateja Petrinjak, učenice 2. razreda, Jana Kure i Laura Belošić, učenice 4. razreda gimnazije. Mentorice su im profesorice Hrvatskoga jezika naše škole. Zaželimo im, uz čestitke, puno uspjeha.

Image may contain: one or more people and indoor
Image may contain: one or more people, people sitting, table and indoor

U Zaprešiću je 15. veljače 2018. održano Županijsko natjecanje u futsalu za djevojke. Naše su učenice s voditeljicom prof. Jasnom Kus osvojile 1. mjesto te se tako plasirale na poludržavno natjecanje.

Image may contain: 3 people, people smiling, people playing sports and basketball court
Image may contain: 1 person, basketball court and shoes
Image may contain: 11 people, people smiling, people standing

Nastavljaju se zahvati njege rajčice u plasteniku te su se pojavili prvi plodovi.

Image may contain: plant, flower, outdoor and nature

Obilježavanje Dana zaljubljenih prigodnim panoom 2.P razreda

No automatic alt text available.

Brošura za roditelje: Intervju s roditeljima - odgovori koje je dobro znati namijenjena informiranju roditelja o novim psihoaktivnim tvarima.
Zbog rastuće dostupnosti proizvoda koji sadrže nove psihoaktivne tvari te visokih rizika koji se povezuju s njihovom konzumacijom, svrha predmetne brošure je informirati roditelje o toj pojavi. U njoj će roditelji naći osnovne informacije o tome što su nove psihoaktivne tvari (nove droge), u kakvim se oblicima pojavljuju, gdje se iste m...ogu nabaviti, koji su učinci i štetne zdravstvene posljedice konzumacije novih droga te kako prepoznati trovanje novim psihoaktivnim tvarima. Također, u brošuri su navedeni savjeti za roditelje kako na vrijeme uočiti i spriječiti problem vezan uz konzumaciju novih psihoaktivnih tvari, odnosno kako razgovarati s djetetom o novim drogama i štetnim posljedicama njihove konzumacije.

See More

Postani student Pomorskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci!
Pomorski fakultet u Rijeci najstarija je visokoškolska i znanstveno-istraživačka ustanova u pomorstvu kako na Sveučilištu u Rijeci, tako i u Republici Hrvatskoj.
Osnovne informacije o Fakultetu pogledajte ovdje, a sve dodatne informacije na web stranici Fakulteta:
http://www.pfri.uniri.hr/web/hr/index.php
Promotivni video :...
https://www.youtube.com/tv…

See More

Nakon što su učenici posadili presadnice rajčice u plasteniku, slijedi njega istih. Svaki tjedan zalamaju se zaperci kako bi rajčica što bolje napredovala te se otapaju soli koje su neophodne za njihov rast i razvoj. Već su se pojavili i prvi cvjetovi!

Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu poziva sve zainteresirane učenike na Dan otvorenih vrata u petak, 16. veljače 2018.
Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije međunarodno je prepoznatljiva nastavna i znanstveno-istraživačka ustanova s gotovo stogodišnjom (od 1919.) tradicijom izvrsnosti. Uz mnogobrojne znanstvene projekte, Fakultet ostvaruje i istraživačko-razvojne te stručne suradnje, ne samo s kemijskom i farmaceutskom industrijom, već i elektroničkom i elektrotehničkom, metalskom i raznim prerađivačkim industrijama (Pliva, INA, Končar, Siemens, Janaf, Tehnix...).
Tijekom Dana otvorenih vrata mogu se posjetiti svi Zavodi, a također se nude i razne zanimljive radionice.
Više o Fakultetu: https://www.fkit.unizg.hr/

Image may contain: text
Image may contain: text
Image may contain: text
Image may contain: text

Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu poziva sve zainteresirane maturante na Dane otvorenih vrata 23. i 24. veljače 2018. Više detalja na web stranici:

Dođite na naše Dane otvorenih vrata Dani otvorenih vrata Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu prvenstveno su namijenjeni maturantima, a dobrodošli su i njihovi roditelji i prijatelji te svi oni kojima je studiranje na našem Faksu primamljivo! Održat će se u dva dijela: SLUŽBENI PROGR...
dov.ffzg.unizg.hr
Srednja škola Dragutina Stražimira added 63 new photos from January 31 to the album: Projektni dan-Dan prevencije — at Srednja škola Dragutina Stražimira.
January 31

U petak, 22.12.2017. u našoj školi održan je Projektni dan-Dan prevencije. Umjesto nastave održane su različite radionice i predavanja. U organizaciji i provedbi projekta sudjelovali su svi učenici, nastavnici te njihovi gosti predavači.

26.1.2018. učenici 3. i 4. razreda poljoprivrednog usmjerenja pod vodstvom svojih nastavnika posadili su 460 presadnica sorti Edamso, Clarabella, Barteza i Belle. Ovo je treća godina kako se u plasteniku s hidroponskim uzgojem proizvodi rajčica te nastavnici i njihovi učenici s nestrpljenjem čekaju plodove koji su sad već prepoznatljivi i u užoj lokalnoj zajednici Svetog Ivana Zeline. Nadamo se dobroj i plodnoj godini!

“Igračku izradi, sebe izgradi”

Udruga Srce kreirala je izazov na platformi Čini pravu stvar kojom želi prikupiti novčana sredstva za pokretanje vlastitog društvenog poduzeća.
Da bi mogli izrađivati drvene edukativne igračke koje su prošle godine izrađivali u sklopu projekta Zaklade Zamah, trebaju prilagoditi prostor na katu Kuće. Za to im je potreban lift kako bi članovi u kolicima mogli aktivno sudjelovati i raditi na ovom projektu.

...

Novčana sredstva prikupljaju kroz platformu (https://cinipravustvar.hr/…/igracku-izradi-sebe-izgra…/19953), a možete ih i kontaktirati kad skupite starog papira koji će dati na otkup te na taj način prikupljena sredstva uložiti u ovaj projekt.

Molimo Vas da proširite ovo u krugu svojih prijatelja i poznanika, da osvijestimo mogućnosti osoba s invaliditetom te važnost zajedništva i zajedničkog djelovanja u zajednici, ali i da podržimo projekt udruge Srce koja već 12 godina aktivno djeluje u Svetom Ivanu Zelini.

See More
Možete nas podržati uplatom na naš žiro račun...ili još bolje...skupljanjem i donacijom starog papira kojeg ćemo prodati te na taj način brinuti o okolišu i zaraditi novce za ovaj izazov!
cinipravustvar.hr

Dana 15.1.2018. učenici 3. i 4. razreda poljoprivrednog smjera sudjelovali su na predstavljanju VIP projekta Hrvatskog centra za poljoprivredu, hranu i selo. Predstavljanje se održalo u Gradskoj vijećnici. Učenici su imali prilike degustirati i ocijeniti jabučni sok i osušene jabuke pojedinih sorti.