Photos
Videos
Lost a Child Concert 2017
30
2
Compilatie Lanceringsconcert Lost a Child met interviews artie...
64
16
Lostachild Paradiso - Prelude
46
19
Reviews
4.5
41 Reviews
Tell people what you think
Nynke Visser
· January 4, 2015
Great that they help parents with there grief
Astrid Van Eck Wijngaarden
· January 20, 2016
Een stichting die laagdrempelige activiteiten organiseert waar vreugde en verdriet samen gaan en waar we elkaar vaak in half woord begrijpen ... xx
Irene de Boer
March 8, 2013
Misschien een idee om tijdens de inloopmiddag deze twee dames uit te nodigen en iedereen eens laten vragen of ze iemand weten waarmee (helaas) ervaring is opgedaan. Madeleine had ook een uitvaartbege...leider die we de eerste avond nog vriendelijk hebben verzocht om weg te gaan, want die sloeg de plank voorledig mis. Daarna top ervaring met iemand die ook de uitvaart voor onze oma had gedaan, twee totaal verschillende leeftijden (Bas 14, oma 91) en dus een hele openbaring dat deze onderneming voor beide zo perfect hebben begeleid. See More
Vanja van Capel
· January 21, 2016
Erg Fijn dat deze prachtige lieve mensen dit neerzetten! Fijn dat er lotgenoten zijn, waar je je verhaal mee kan delen. Lachen, huilen,dansen, het kon allemaal!
Hart verwarmde middag gehad! Bedankt
Koert van Oosterwijk
· February 18, 2015
Een grote steun voor ons !!!
Posts

Lieve lotgenoten,
Onlangs is de Lost a Child Boom op Landgoed Monnikenberg verhuisd. De reden hiervan is dat de plek waar de boom stond binnenkort een stiltegebied gaat worden en dus niet meer toegankelijk zal zijn voor publiek. Dit vinden wij natuurlijk erg jammer omdat we weten dat de Lost a Child boom inmiddels is uitgegroeid tot een mooi monument voor de kinderen die helaas niet meer onder ons zijn.
Des te blijer zijn we dan ook dat het Goois Natuurreservaat en de Vriende...n Van Het Gooi de boom kosteloos voor ons hebben verplaatst. De nieuwe locatie is niet al te ver van de oude plek vandaan. Tevens zorgen zij ook voor een mooi nieuw hekje dus de spulletjes die eraan hingen worden ook weer netjes teruggehangen.
We hopen dat jullie ook op deze nieuwe plek op een mooie manier terug kunnen denken aan alle kinderen die zo worden gemist!

Bij de foto's een kaart van de nieuwe locatie.

See More
Image may contain: tree, outdoor and nature
Image may contain: sky, mountain and outdoor
Posts

Mooi maar zo verdrietig... 💜 Delen maar!

Image may contain: 1 person, smiling, selfie and closeup
Jim Bakkum

Dit lieve, mooie jochie is Jim. Zijn moeder stuurde mij vanochtend een bericht. Jim is 6 weken geleden op 7-jarige leeftijd door een fataal verkeersongeval met ...het gezin, omgekomen. Zijn ouders en broertje hebben het overleefd. Zijn moeder had vannacht over mij gedroomd en vond dat bijzonder, zeker omdat haar jongetje en ik naamgenoten zijn en hij zijn naam heeft doordat ik zo heet. Ze wilde dat gewoon ‘even’ kwijt... Ik stuurde uiteraard een bericht terug en toonde mijn medeleven met o.a. de tekst; ‘Ik kan jullie niet anders dan al mijn kracht en sterkte toesturen’. Het heeft me de hele dag niet losgelaten en kon zijn blije koppie niet uit mijn hoofd krijgen. En ineens dacht ik; ik kan wél meer doen dan al mijn kracht en sterkte toesturen. Ik heb met toestemming van zijn lieve moeder, besloten om Jim, mijn stoere naamgenoot, te eren. En ik hoop dat jullie dat mét mij willen doen, door deze foto te delen en zijn koppie hopelijk doorleeft in zoveel mogelijk gedachten. ❤️ #JimvanAst

See More

💜 💜 💜

Orlando Raphaël Boldewijn Loved by many from 5th November 2000 until 18th February 2018 Donate Your brightness seemed to be fading for a while, but now i look at you and see a bright star Not so far but just far enough Not to reach you without a puff I want to ask you more than how do you do But....
rememberorlando.nl

Elke 2e zondag in december wordt WereldLichtjesDag gehouden.

Op deze dag steken mensen om 19.00 uur over de hele wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Het maakt daarbij niet uit hoe oud het kind was of hoe lang het al geleden is. Je kind blijft immers je kind! Voor altijd in je hart en gedachten!

De wereld wordt zo even letterlijk wat lichter voor mensen die een kind verloren hebben en daarnaast is er het besef dat je niet alleen bent met je verdriet.

Image may contain: text

Lieve lotgenoten,

Devin verloor zijn broertje toen hij 5 jaar oud was.
Voor de documentaire ‘Kyan’ is Devin op zoek naar mensen die hetzelfde hebben meegemaakt als hij.
Ben jij zo iemand en sta je er voor open om hier met hem over te praten?...
Neem dan contact op met: devinstuiver@gmail.com

Alvast bedankt!

See More

Devin verloor zijn broertje toen hij 5 jaar oud was. Nu, 22 jaar later, gaat hij op zoek naar wat dit verlies voor hem, zijn familie, hun onderlinge band en zijn huidige relatie betekent.
Wij steunen dit bijzondere project graag! Vind jij net als wij dat dit project er moet komen?
Ga dan naar: www.cinecrowd.nl/kyan en help!

Wij zijn Spekkoper Films.Een jong filmproductiebedrijf van Baue van Leyden en Devin Stuiver. Nu we bijna 2 jaar bestaan vonden wij het hoog tijd om één van onze dromen in vervulling te laten gaan; het maken van een documentaire. Over het onderwerp hoefden we niet na te denken. Onze eerste documentai...
cinecrowd.com
Afgelopen zomer verloor Koen Torrekens zijn jongste zoon Victor op reis. Deze brief is geen aanklacht tegen slecht onderhouden jacuzzi's. Het is wel een ode aan het leven. En een oproep tot liefde. Want enkel de liefde zal zijn gezin er terug bovenop helpen.
radio1.be

Rust zacht Anne.
Heel veel sterkte voor familie en vrienden.

Image may contain: text
Jolanda Bruggink-Navis

Lieve allemaal.
Willen jullie me aub helpen door dit te delen.

Lieve allemaal.
Het is weer zomer....
Het weer de tijd van kinderen die verdrinken.
Ik lees t en zie de reacties van de mensen.
Altijd maar de beschuldigde vingers naar de ouders.
Ik heb ze gehoord.
Heus wel.
"Waar was die moeder?".
"Je let toch op je kind bij t water!"
"Zeker op de telefoon aan 't kijken en niet naar 't kind".

Het zal hun niet overkomen.
Nee joh.
En mijn God ik hoop t ook werkelijk niet.
Al die reacties en dan vlak nadat je kind overleed maakt t nog moeilijker(kan bijna niet).
Wat denken ze wel niet.
Dat we onszelf niet schuldig voelen.
Dat we onszelf niet voor de kop slaan dat we ons kind lieten verdrinken.
Oh mochten we t maar over doen.

Maar 't is mij overkomen.
Ik had beter moeten opletten.
Maar ik deed wat ik altijd deed.
Wat ik bij de oudste 3 ook deed.
Opletten en eventjes een fractie mijn hoofd afwenden.
En weg...
Poef weg..

Mensen please .
Wens ons sterkte en bijt je tong eraf maar zeg niks.

See More

💜💜💜

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by 3FM
3,693,354 Views
3,693,354 Views
3FM

Dag lieve Tijn. 🌹