Photos
Videos
Cabut & Tampal. Semudah ABC! Hanya di Sticker Murah! 👰 STICKER KAHWIN 👰 👼 STICKER AKIKAH 👼 🎂 STICKER BIRTHDAY 🎉 📦 STICKER PRODUK 📦 . . WhatsApp / Telegram ke +60122344724 (azie) WhatsApp / Telegram ke +60122344724 (azie) . . #StickerMurahDotCom #Stickermurah #chiaseed #productlabel #StickerAqiqah #BirthdayKesyukuran #BabyShower #sticker #readymade #stickerproduk #readystock #weddingsticker #stickerkahwin #stickerakikah #stickerbirthday #akikah #label #stickermurah #paperbag #paperbox #craftpaper #doorgiftmurah #doorgift #printing #birthday #wedding #puchong #shahalam #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil [ www.StickerMurah.com| iG: @stickermurahdotcom ]
12
17
📣📣Sticker on the go📣📣 . 👰 STICKER KAHWIN 👰 👼 STICKER AKIKAH 👼 🎂 STICKER BIRTHDAY 🎉 📦 STICKER PRODUK 📦 . . WhatsApp / Telegram ke +60122344724 (azie) WhatsApp / Telegram ke +60122344724 (azie) #StickerMurahDotCom #stickerkahwin #stickerakikah #stickerbirthday #stickerproduk #summa #averydennison #sayajualmurah #jualmahalmakmarah [ www.StickerMurah.com | iG: @StickerMurahDotCom ]
5
39
📣📣Sticker on the go📣📣 . 👰 STICKER KAHWIN 👰 👼 STICKER AKIKAH 👼 🎂 STICKER BIRTHDAY 🎉 📦 STICKER PRODUK 📦 . . WhatsApp / Telegram ke +60122344724 (azie) WhatsApp / Telegram ke +60122344724 (azie) #StickerMurahDotCom #stickerkahwin #stickerakikah #stickerbirthday #stickerproduk #summa #averydennison #sayajualmurah #jualmahalmakmarah [ www.StickerMurah.com ]
6
12
Posts
Ahmat Faisc added 15 new photos.

Hai, hari ni saya nak share sikit basic teknik edit gambar yang semua orang boleh buat. Teknik ni dipanggil text-belakang-objek/orang.

Untuk yang dah tahu, sila... abaikan dan sambung scroll wall anda okay.

Setiap step 1 by 1 ada pada description setiap gambar tau. Ikut step tu semua dan fahamkan.

Bila dah siap komen la gambar yang korang dah buat tu tau. Nak tengok!! Pastu SHARE la posting ni supaya bermanfaat untuk orang lain sama.

JOM MULA!

See More
Posts

"Sesungguhnya Orang Yang Paling Dekat Denganku Pada Hari Kiamat Adalah Orang Yang Paling Banyak Berselawat Kepadaku..."
.
[[ SALAM MAULIDUR RASUL KEPADA SEMUA ]]
.

No automatic alt text available.
StickerMurah.com
Graphic Designer

Selamat menunaikan Solat Jumaat!

Image may contain: 1 person, text
StickerMurah.com
Graphic Designer

Selamat menunaikan solat zohor
.
Allah berfirman mafhumnya, “Dan janganlah engkau berjalan di bumi dengan berlagak sombong, kerana sesungguhnya engkau tidak akan dapat menembusi bumi, dan engkau tidak akan dapat menyamai setinggi gunung-ganang.” (Surah Al-Israa’ ayat 37).
.
Sejauhmana penjelajahan atau setinggi mana pendakian dengan segala teknologi yang dimiliki tiada satu pun yang membuktikan semua sudut di atas muka bumi ini telah dicapai, telah diketahui dan telah diru...ngkai segala-galanya. Menerusi kebijaksanaan Allah SWT, mendidik kita untuk melihat bumi yang didiami dan diambil manfaat darinya pun masih belum mampu diterjemah dan dikaji setiap satu pun daripada penciptaanNya. Itulah cara terbaik untuk menjaga hati dari sifat lawan bagi tawaduk iaitu takabbur.
.
Allah SWT mendidik Rasulullah SAW yang merupakan hamba yang paling tawaduk menerusi firmanNya yang bermaksud, “Rendahkan sayapmu (rendahkan martabat dan jangan sombong) kepada orang-orang yang beriman yang mengikutmu.” Manusia yang punya sifat merendah diri di dalam hatinya tidak akan menampakkan kehebatan yang pada dirinya malah sentiasa akan menampakkan orang lain yang bersamanya sangat memberi manfaat dan menambahkan keimanan buat dirinya.
.
Sumber: http://ikimfm.my/sifat-tawaduk/

See More
Koleksi Nasyid Terbaik Raihan
youtube.com

Assalamualaikum & Salam Sejahtera! Kalau awak atau rakan2 mencari Bunting untuk Majlis Kahwin, Akikah, Birthday & Produk. Boleh PM jue sekarang!! 😍😍
.
Boleh guna mana2 design di photo album untuk dijadikan design bunting anda.
.
....
Untuk pertanyaan & tempahan WhatsApp : +60122344724 (jue) atau tekan link WhatsApp http://wasap.my/60122344724/PMBunting

See More
No automatic alt text available.
StickerMurah.com
Graphic Designer