Posts

Kijk, dat is goed nieuws! Dus noteer allemaal 26 augustus alvast in je agenda .
Nog heel even geduld, achter de schermen wordt keihard gewerkt en binnenkort zullen de eerste namen bekend gemaakt gaan worden!!

Reviews
5.0
2 Reviews
Tell people what you think
Claudia Botter
· April 1, 2018
Het festival�!!! Welke je zeker niet mag missen
Gesinus Veltink
· March 30, 2018
Hier moet je zijn !
Photos
Posts

Strawberry Fields Festival wil er net als vorig jaar Roots & Boots weer een groot feest van maken. Daarom doen wij ook mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Ben je lid van de Rabobank Vaart en Vechtstreek, en heb jij 26 augustus weer zin in een geweldig festival? Stem dan op ons! Stemmen kan nog maar tot en met morgen! (31 maart)

https://www.mijnbankversterkt.nl/…/rabobank-clubkas-c…/stem/

...

Het delen van dit bericht, wordt zeer gewaardeerd.

See More
Image may contain: one or more people

ROOTS & BOOTS WORDT STRAWBERRY FIELDS FESTIVAL

‘EEN DAG DIE BRUIST, VERBINDT, VERBAAST EN VERWONDERT.’

Dompel je onder in het park: zorgen zijn voor morgen! Neem vrienden of familie mee voor een dag in het park met geweldige muziek, heerlijk eten en op en top relaxen. Geniet van elkaar en van het leven. Laat het gebeuren en vier de zomer…!...
De tweede editie van het festival gaat plaatsvinden op zondag 26 augustus in het voormalig Gemeentepark achter de Fellowship of acoustics. We kijken terug op een zeer succesvolle 1e editie in 2017. Met meer dan 100 vrijwilligers hebben we een festival neergezet die nog lang heeft nagegonsd in Dedemsvaart en omstreken.
Roots & Boots 2017 was een groot succes, dat concept willen we in 2018 verfijnen. Dit doen we door te evalueren en vooruit te kijken, zodat we met dit festival kunnen groeien naar een regionaal event om Dedemsvaart op de kaart te zetten.
Dit gaan we doen onder de nieuwe naam: Strawberry Fields Festival.
We zijn tot de conclusie gekomen dat deze naam beter past bij de uitstraling van dit festival. Waar Roots & Boots qua naam nog wat meer in de ‘country’ hoek zat, zal Strawberry Fields een waar mogelijk nog uiteenlopender scala aan artiesten en inhoud bieden. Uiteraard blijft de unieke samenwerking met lokale ondernemers, en zullen wij met dit festival zowel een podium bieden voor lokaal talent, alsook aan landelijk bekende artiesten die ons festival allure geven.
Kortom, Strawberry Fields 2018 wordt wederom een unieke ervaring waar je bij wilt zijn. Een festival met een hoogwaardig muziekprogramma, waar top-koks de sterren van de hemel koken, een fantastisch bouwteam een unieke sfeer creëert en vrijwilligers samen de schouders er onder zetten. Een dag waarbij je aan het eind van de dag alweer uitkijkt naar volgend jaar.
Achter de schermen wordt momenteel al keihard gewerkt om er voor jullie weer een onvergetelijke dag van te maken. We hopen jullie allen te zien op 26 augustus 2018!

Strawberry fields festival.
Let me take you down, cause I am going to
Nothing to get hung about...

See More
Strawberry Fields Festival - Dedemsvaart updated their cover photo.
March 15
Image may contain: 3 people, people smiling, outdoor and text
Strawberry Fields Festival - Dedemsvaart updated their cover photo.
March 15
Image may contain: 2 people, crowd and outdoor
Strawberry Fields Festival - Dedemsvaart updated their profile picture.
March 15
Image may contain: 5 people, tree, night, sky and outdoor