Photos
Videos
Stranddag 2013
24
2
Geniet mee van het korte filmpje van de kampen van 2014! Zie stralende SugarKids, blije ouders, geweldige medici en fantastische vrijwilligers! Word jij hier ook zo blij van :-)?
57
12
Posts
SugarKidsClub shared their event.
7 hrs

De impact van een kind met diabetes is niet niks in je gezin. Een heerlijk weekendje weg met het hele gezin is daarom ook heerlijk. Het SugarKids Familieweekend in Arnhem is dan perfect voor u en uw gezin. Jullie verblijven in een appartement in een groot vakantiehuis. In dit weekend kun je lekker ontspannen en kun je samen met nog andere gezinnen praten en informatie uitwisselen over diabetes of andere dingen natuurlijk!

Lees alle details en meld je aan via: https://www.dvn.nl/wat-is-er…/activiteit/skc-familieweekend…

https://www.facebook.com/events/106617080161089/

JUN15
Jun 15 - Jun 18Heijenoordseweg 5, Arnhem
4 people interested

Het is de week van de lentekriebels! Heb jij ook last van lentekriebels?😍💟🌼

Image may contain: text
Posts

Hou jij ook zoveel van pannenkoeken als wij? Vandaag is het Nationale Pannenkoekendag! Laat je ons weten wat voor pannenkoek jij zometeen eet?

Image may contain: dessert and food

Wil jij samen met papa, mama en je broertjes of zusjes een lekker weekend weg in een eigen appartement of een groot vakantiehuis? Tijdens het familieweekend kan je lekker genieten en daarnaast ook je ervaringen delen over diabetes!
https://www.facebook.com/events/888104378024894/

Aanmelden kan via deze link:
https://www.dvn.nl/wat-is-er…/activiteit/skc-familieweekend…

JUN8
Jun 8 - Jun 11Helomareed 2, 9244 GH Beetsterzwaag, Nederland
6 people interested

Kan jij ook geen genoeg krijgen van alle feestdagen? Dit jaar organiseren wij weer de Feestdagenparade, dus heb jij zin om nog even lekker te genieten van kerst of Pasen? Meld je dan snel aan via deze link! https://sugarkidskampen.nl/feestdagenparade/

https://www.facebook.com/events/1688457334580805/

JUL8
Jul 8 - Jul 12YMCA KampeercentraLeusden, Netherlands
1 person interested

Heb jij een leuke actie die je wil uitvoeren voor DVN? Bekijk dan snel deze afbeelding en laat ons weten wat jouw actie is!

Image may contain: text

Het is bijna zover! Heerlijk genieten van een weekendje weg en ook nog eens kunnen praten over je ervaringen met de diabetes in je gezin.
Lees alle details en meld je aan via: https://www.dvn.nl/wat-is-er…/activiteit/skc-familieweekend…

We hopen je op 6 april te zien in Valkenburg!

... See More
APR6
Apr 6 - Apr 9De Kindervallei, Valkenburg, Limburg
6 people interested

Hier is het eerste filmpje van Mario bezoekt!!
En Mario bezoekt deze eerste keer de SugarKidsClub!
Ben jij ergens benieuwd naar of heb je een leuke suggestie voor Mario om te bezoeken, onderzoeken, of uitzoeken? Laat het dan hieronder weten of mail naar sam@dvn.nl

https://www.youtube.com/watch?v=FX6isjU9a98

Wie werken er allemaal bij de SugarKidsClub om alle leuke dingen te organiseren? Mario Perton bezoekt de enige club voor kinderen met diabetes!
youtube.com

Wij zijn ongelofelijk trots op jou! Elke dag met je diabetes bezig zijn valt echt niet mee.

Het is Nationale Complimentendag, wie geef jij vandaag een complimentje?

Image may contain: text

Oussama heeft zijn rotatiekaart vol! Super stoer, kanjer. Nu krijg jij minder snel prikplekken én een kleinigheidje opgestuurd .

Image may contain: indoor
SugarKidsClub
Community

Lekker met het hele gezin een dag genieten met heeeeeeel veel korting! Ga een hele dag op avontuur in dit prachtige dierenpark.

Praktische informatie:
Begin vanaf 10 uur met een fotoshoot met Sam en Isis. Ontmoet andere SugarKids en hun families bij een drankje in het Theater Restaurant en ga vervolgens met een leuk kadootje het park in. Tussen de middag lunchen we samen met alle SugarKids. En daarna? Dan ga je gewoon weer verder het park in met je eigen gezin of lekker spele...n in een van de vele speeltuinen. Dat kan tot 18.00 uur want dan sluit het park. Bekijk op de website van Wildlands alvast wat je allemaal kunt doen.
https://www.wildlands.nl/

Lees alles over het programma van deze dag:
https://www.dvn.nl/…/Sug…/SKC%20WildLife%20Flyer%202018.pdf…

Wat zijn de kosten?
De SugarKids heeft geregeld dat je deze dag met heel veel korting naar binnen mag!
Als lid van de SugarKidsclub/DVN betaal je maar €5,-. Dat is een korting van maar liefst €31,75 per persoon!
Ouders, broertjes en zusjes betalen €20,00. Een korting van €26,- per persoon!
Dit bedrag is inclusief entree, onbeperkt limonade voor de kinderen, koffie voor de ouders bij de ontvangst, lunchbuffet en een verrassing voor de SugarKids.

Dat is nog eens een leuk en betaalbaar dagje uit en de hoofdsponsor van deze activiteit is Slimpie!

Voor het aanmelden ga naar: https://www.dvn.nl/wat-is-e…/activiteit/ga-los-in-wildlands…

See More
JUN2
Sat 10:00 AM UTC+02WildlandsEmmen, Netherlands
38 people interested

Ervaar je ook dat je kind met diabetes veel invloed heeft op je gezinsleven? Daarin sta je niet alleen. Ga mee met een SKC Familieweekend. Een fijne combinatie van delen van ervaringen en genieten met je gezin!

Dat is precies waarom we in samenwerking met de vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds dit SugarKids familieweekend aanbieden. Een lekker weekend weg met je gezin in een eigen appartement in een groot vakantiehuis. Naast jouw gezin zijn er in totaal 3 tot 8 andere gezinnen met een kind met diabetes ook een weekendje weg. Een deel van het programma is ingevuld met een informatieve clinic en activiteiten voor kinderen. En natuurlijk is er volop ruimte voor eigen tijd voor het gezin.

Lees alle details en meld je aan via: https://www.dvn.nl/wat-is-er…/activiteit/skc-familieweekend…

SEP21
Sep 21 - Sep 24Heijenoordseweg 5, Arnhem

Ervaar je ook dat je kind met diabetes veel invloed heeft op je gezinsleven? Daarin sta je niet alleen. Ga mee met een SKC Familieweekend. Een fijne combinatie van delen van ervaringen en genieten met je gezin!

Lees alle details en meld je aan via: https://www.dvn.nl/wat-is-er…/activiteit/skc-familieweekend…

NOV23
Nov 23 - Nov 26De Kindervallei, Valkenburg, Limburg

De impact van een kind met diabetes op je gezinsleven is niet niks. Met die ervaring sta je bij de SugarKidsClub niet alleen. Wij zien dagelijks hoe belangrijk, fijn en helpend het is dat je als ouders ervaringen kunt delen over het dagelijks leven met diabetes. Even loskomen van je thuissituatie. Samen praten én genieten.

Dat is precies waarom we in samenwerking met de vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds dit SugarKids familieweekend aanbieden. Een lekker weeke...nd weg met je gezin in een eigen appartement in een groot vakantiehuis. Naast jouw gezin zijn er in totaal 3 tot 8 andere gezinnen met een kind met diabetes ook een weekendje weg. Een deel van het programma is ingevuld met een informatieve clinic en activiteiten voor kinderen. En natuurlijk is er volop ruimte voor eigen tijd voor het gezin.

Meer informatie en aanmelden doe je hier: https://www.dvn.nl/wat-is-er…/activiteit/skc-familieweekend…

See More
NOV2
Nov 2 - Nov 5Helomareed 2, 9244 GH Beetsterzwaag, Nederland
1 person interested

Vandaag in een extra lieve bui? Word vandaag nog lid van de enige patiëntenvereniging voor mensen met diabetes of doneer een klein bedrag: https://www.dvn.nl/Help-mee

Image may contain: text
SugarKidsClub
Community
SugarKidsClub updated their cover photo.
February 12
Image may contain: 1 person, smiling, outdoor