Photos
Videos
How an engineer uses Tinder
73
46
Blow and behold beauty!
52
96
Chinese and their cats...
24
45
Posts

De trip naar Tenerife zit er alweer op en iedereen is terug in Newcastle. Maar de verveling slaat snel toe bij Sophie en Nathan waardoor ze in hoge erotische sferen vertoeven. Veel kijkplezier!

De trip naar Tenerife zit er alweer op en iedereen is terug in Newcastle. De verveling slaat toe bij Sophie en Nathan waardoor ze in hoge erotische sferen vertoeven. Sam is erop uit om Chloe te imponeren maar al snelt volgen tranen bij haar. Het duurt niet lang voor er scheuren in de geordiefamilie....
taanker.nl

Sam en Chloe gaan op date waarna Abbie een stomend douchemoment tussen het koppel onderbreekt door zelf mee te doen. Benieuw hoe dat zal aflopen. Veel kijkplezier met aflevering 5!

Nog steeds in Tenerife en Sam heeft plannen om op date te gaan met Chloe, maar zal ze het wel allemaal de moeite vinden? Een eetgevecht zit er ook in want alleen zo kan het huis ingewijd worden. Daarna onderbreekt Abbie een stomend douchemoment tussen Sam en Chloe door met zijn drieën te douchen.
taanker.nl
Posts

Veel kijkplezier met aflevering 4!

De radgies hebben het naar hun zin in Tenerife maar de spanning laait nog steeds hoog op tussen Abbie en Chloe. Het zal niet lang duren of een van hen vliegt de ander in de haren. Sam, die graag in de liefdesdriehoek zit, probeert alles goed te maken.
taanker.nl

Na de ruzie van vorige week hangt er nog altijd een grimmige sfeer in huis nu dat Casey, het vriendje van Marnie, wil weten hoe het eigenlijk zit tussen haar en Aaron. Later komt ‘chief’ Anna op bezoek met groot vakantienieuws maar daar hebben Chloe en Sam momenteel geen aandacht voor…

Na de ruzie van vorige week hangt er nog altijd een grimmige sfeer in huis nu dat Casey, het vriendje van Marnie, wil weten hoe het eigenlijk zit tussen haar en Aaron. Later komt ‘chief’ Anna op bezoek met groot vakantienieuws maar daar hebben Chloe en Sam momenteel geen aandacht voor…
taanker.nl

Zelfs koala's drinken in Australië momenteel water van vreemden, lees hier waarom.

Het is ongelofelijk warm momenteel in Australië. Zo warm dat koala's zelfs water drinken, iets wat ze normaal niet zomaar doen aangezien dat het moment is wann
taanker.com
TAANKER.com updated their cover photo.
January 26
Image may contain: 2 people, text

Iedereen heeft zijn plekje gevonden en is gesetteld maar daar denkt Chloe snel verandering in te brengen. Chloe gaat verhaal halen bij Abbie op haar “eigen” manier, want het geflirt met Sam loopt uit de hand…

Iedereen heeft zijn plekje gevonden en is gesetteld maar daar denkt Chloe snel verandering in te brengen. Chloe gaat verhaal halen bij Abbie op haar “eigen” manier, want het geflirt met Sam loopt uit de hand…
taanker.nl

OI OI! De radgies zijn terug en deze keer zijn ze meer dan voorbereid om alles op stelten te zetten. Geflirt, ruzie en dat allemaal onder invloed van alcohol en met een camera in hun gezicht. Anders hadden jullie het toch niet verwacht?

OI OI! De radgies zijn terug en deze keer zijn ze meer dan voorbereid om alles op stelten te zetten. Geflirt, ruzie en dat allemaal onder invloed van alcohol en met een camera in hun gezicht. Anders hadden jullie het toch niet verwacht? Dit seizoen komen er twee nieuwe leden bij, maar de groep mag e...
taanker.nl
TAANKER.com updated their cover photo.
January 4
Image may contain: one or more people and text

Seizoen 15 is alweer voorbij. Wanneer iedereen zich klaarmaakt om het Geordiehuis te verlaten, zijn Gary en Abbie dolgelukkig. Marnie moet nog een knoop doorhakken. Benieuwd of iedereen het huis samen zal verlaten. Veel kijkplezier met de laatste aflevering van seizoen 15!

Op Aarons verjaardagsfeestje hebben Gary en Abbie hun ogen beide op iemand anders gericht. Marnie geeft Aaron een verjaardagscadeau die hij nooit vergeten zal, en later die avond, volgend de 3 kleine woorden: “Ik hou van jou”.

Op Aarons verjaardagsfeestje hebben Gary en Abbie hun ogen beide op iemand anders. Marnie geeft Aaron een cadeau die hij nooit vergeten zal, en later die avond, volgend de 3 kleine woorden: “Ik hou van jou”.
taanker.nl

Terwijl Nathan en Chloe het opnieuw met elkaar bijleggen, gaat de rest van de groep op stap. Abbie heeft momenteel de touwtjes in handen bij Gaz, het enige waar hij momenteel interesse in heeft is dus haar. Marnie en Aarons relatie was even op goeie weg maar daar komt ook snel weer verandering in nadat er een enorme ruzie ontstaat tussen beide.

Terwijl Nathan en Chloe het opnieuw met elkaar bijleggen, gaat de rest van de groep laser tag spelen. Abbie heeft momenteel de touwtjes in handen bij Gaz, het enige waar hij oog voor heeft is haar. Marnie en Aaron waren even goed bezig maar daar komt ook weer snel verandering in nadat er een enorme…
taanker.nl

De Radgies zijn nog steeds in Rome en baas Anna heeft werk klaarstaan voor de groep. Nathan ergert zich opnieuw aan Chloe’s gedrag, Gaz en Abbie vinden elkaar opnieuw terwijl Aaron zijn relatie met Marnie graag nog eens een kans wil geven.

De Radgies zijn nog steeds in Rome en baas Anna heeft werk klaarstaan voor de groep. Nathan is opnieuw geïrriteerd door Chloe’s gedrag, Gaz en Abbie vinden elkaar opnieuw terwijl Aaron zijn relatie met Marnie graag nog eens een kans wil geven.
taanker.nl

Anna kondigt aan dat Scotty T en Marty niet zullen terugkeren naar het Geordiehuis. Het goede nieuws: Iedereen het vliegtuig op richting Italië. Gaz is opnieuw single en gaat voor Abbie al steekt een oude Italiaanse vriendin daar snel een stokje voor.

Anna kondigt aan dat Scotty T en Marty niet zullen terugkeren naar het Geordiehuis. Iedereen droevig, al duurde het ongeveer een vijftal minuten. Want wanneer Anna vertelt dat er een vliegtuig klaarstaat richting Italië, dan is iedereen het slechte nieuws meteen vergeten. Gaz en Abbie hebben het wel...
taanker.nl

Vandaag gaat Aaron zijn eerste gevecht tegemoet en de Geordies kunnen hun enthousiasme niet wegsteken. Tijdens het gevecht kan Marnie haar emoties niet verbergen daarom uit ze later haar hart bij Sophie. Scotty en Marty die feesten 's avonds iets te hard, benieuwd hoe dat zal aflopen.

Vandaag gaat Aaron zijn eerste gevecht tegemoet en de Geordies kunnen hun enthousiasme niet wegsteken. Tijdens het gevecht kan Marnie haar emoties niet verbergen daarom uit ze later haar hart bij Sophie. Scotty en Marty die feesten ’s avonds iets te hard, benieuwd hoe dat zal aflopen.
taanker.nl

Marnie en Aaron zijn opnieuw beste maatjes, dat zal niet lang duren vooraleer zij weer een koppel vormen. Marty wil het terug goedmaken tussen hem en Chloe en de Geordiefamilie is door het dolle heen wanneer Gaz “single and ready to mingle” terugkeert.

Marnie en Aaron zijn opnieuw beste maatjes, benieuwd hoelang het duurt vooraleer zij weer een koppel vormen. Marty wil het terug goedmaken tussen hem en Chloe en de Geordiefamilie is door het dolle heen wanneer Gaz “single and ready to mingle” terugkeert.
taanker.nl