See more of TAANKER.com by logging into Facebook
Message this Page, learn about upcoming events and more. If you don't have a Facebook account, you can create one to see more of this Page.
See more of TAANKER.com by logging into Facebook
Message this Page, learn about upcoming events and more. If you don't have a Facebook account, you can create one to see more of this Page.
Not Now
TAANKER.com bevordert studie ontwijkend gedrag sinds 2010! http://www.taanker.com
Op zoek naar series? Check http://taanker.nl!
Visitor Posts
Photos
Videos
How an engineer uses Tinder
73
46
Blow and behold beauty!
52
97
Drunk guy vs. punching machine=FAIL
54
33
Posts

Sniff sniff... Het is voor onze Geordies tijd om afscheid te nemen van een te gek seizoen. Niet getreurd, want in 2017 staan ze er opnieuw in seizoen 14!

De Geordies bereiken hun kookpunt. In een omgekeerde wereld probeert Marty het goed te maken met Chloe, maar ziet ze dit wel zitten? En na de zoveelste ruzie en brake up tussen Marnie en Aaron is het weer afwachten hoe het verder tussen hen gaat verlopen...

Posts

Holly is jarig en dat viert ze uiteraard met iedereen, maar eerst moet de grootste verassing nog komen, voel je hem al? Kyle komt terug...

Marty eindigt in het ziekenhuis na een te gek strandfeestje. Baas Anna heeft opnieuw groot nieuws maar daar is Holly niet mee opgezet. En dan zijn er opnieuw problemen met Aaron en Marnie... Gezellig is anders!

Chantelle is andere oorden gaan opzoeken. Niet getreurd want Aaron is terug en maakt het dan ook lekker bond. Marty blijft de bloemetjes buiten zetten en Chloe heeft het daar nog altijd even moeilijk mee. Een normale aflevering dus... Veel kijkplezier!

Chantelle wil weg uit Geordie Shore, Marty gaat aan de haal met een blondine en Gaz heeft weer hevige ruzie met een huisgenoot. De sfeer zit er weer goed in vanavond!

De Geordies zijn nu in Kavos en daar gaat alles weer zijn normale gangetje. Chloe die straalbezopen is en door het lint gaat omdat Holly iets te lang met Marty staat te praten. En Nathan die in de weg staat met als gevolg letterlijk dat hij een oorveeg krijgt van Chloe... Welcome back!

Het geheim van Marnie en haar geaardheid krijgt een staartje en daar is Aaron niet erg blij mee.

Twee afleveringen geleden vertelde Marnie aan de vriendinnen dat ze niet alleen voor de jongens is maar ook voor de meisjes. Niemand deed daar moeilijk over en het minst van al Chloe uiteraard. De twee konden het na een avondje uit altijd extreem goed met elkaar vinden. Wie het nieuws niet zo goed k...
taanker.nl

Gaz is wie hij is en begaat daarom in aflevering 2 opnieuw een stommiteit. Benieuwd hoe ze het hem dit keer gaan vergeven...

Vorige week hebben ging het er al redelijk hevig aan toe in huis en dat was nog maar in aflevering 1. Maar dit keer staat er opnieuw wat te gebeuren, hoe kan het ook anders. Wanneer we de namen Gaz Beadle, Holly Hagan en Charlotte Crosby laten vallen, krijgen de meesten onder jullie een warm gevoel…
taanker.nl
TAANKER.com updated their cover photo.
Image may contain: 3 people

Hier is de laatste aflevering. Niet getreurd, binnenkort beginnen we weer met Geordie Shore!

Gary is weer enige tijd "probleemvrij" en zal daar wel blij om zijn. Bear daarentegen heeft zichzelf lekker in de nesten gewerkt bij Lilly. Dat komt ervan als je van beiden wil snoepen. Veel kijkplezier met aflevering 9!

Vrijdagavond en nog een aflevering van Ex On The Beach. Life is good!

Het wereldwijde web heeft ons in de steek gelaten vorige week! Aflevering 7 van Ex On The Beach kwam maar niet online, we lopen dus achter... Beter laat dan nooit uiteraard maar toch jammer. Of dit ook het geval is met aflevering 8 die deze week moet verschijnen blijft nog een raadsel. Hopelijk niet! Alvast veel plezier met de aflevering van vorige week.

Dit is duidelijk niet voor watjes...

Dames en heren, jongens en meisjes, Ken Block is terug van weggeweest. De meester in het verslinden van banden keert terug en doet wat hij als geen ander kan.
taanker.com