Posts
Talenco updated their cover photo.
Image may contain: text
Photos
Reviews
Talenco has no reviews yet.
Tell people what you think
Posts
Talenco updated their profile picture.
Image may contain: 1 person, smiling, sitting, phone and indoor
Elke Van Hoof (VUB) over de manier waarop negatieve stress aangepakt kan worden.
knack.be

HSP-coaching start met een laagdrempelige infosessie (3u) over wat het inhoudt om hoogsensitief te zijn. Daarna krijg je nog 5 individuele coachsessies ingepland. Uiteraard kan je ook enkel de infosessie komen volgen. Voor meer info of inschrijvingen mail naar talenco@anrummens.be
De sessies worden maandelijks herhaald.

prijs infosessie : 195€
prijs hsp-coaching (infosessie + 5 coachsessies): 435€

MAR5
Mar 5 - May 14TalencoHeverlee, Belgium
4 people interested

Talenco heeft een nieuw aanbod HSP-coaching ! Volg eerst een laagdrempelige infosessie in kleine groep, daarna krijg je nog 5 individuele coaching sessies.

Mental Health Service
Talenco's photo.
Talenco
66 Likes
17 talking about this

Wat maakt ons gelukkig? Geluk blijkt belangrijk te zijn zijn maar uitgebreid onderzoek ontbreekt in ons land. Tijd om daar verandering in te brengen.
Doe nu mee aan het onderzoek via deze link!

Dutch version: http://www.geluk.ugent.be/
French version: http://www.bonheur.ugent.be/

Wat maakt ons gelukkig? Geluk blijkt dus zeer belangrijk te zijn, maar uitgebreid onderzoek ernaar ontbreekt in ons land. Ons onderzoek aan de UGent wil daar iets aan doen. We zoeken zo veel mogelijk mensen die ons hierbij willen helpen door het invullen van een vragenlijst, wat ongeveer 40 minuten�...
geluk.ugent.be

Wat gebeurt er als 2 Straffe Madammen de handen in elkaar slaan?
En het niet laten bij een idee dat ontstaat tijdens een wandeling op #72hoursreload maar ook concreet werk maken van actie? Proficiat Isabelle Gonnissen en Greet Van Hecke met jullie campagne. Wij doen graag mee. #straffeM

Dat de zon al veel te lang niet heeft geschenen. Dat het leven toch wel duur geworden is, de trein nog maar eens vertraging had, de kassierster niet vriend...
nieuwsblad.be
Talenco shared a link.
Mensen kunnen veel stress aan, maar die stress mag niet te lang aanhouden. En na elk stressmoment moet je de tijd nemen om te herstellen. Stressexpert Elke Van Hoof legt uit hoe je dat doet.
vrt.be

Gisteren weer heel wat bijgeleerd en fijn weerzien van hsp-professionals !

No automatic alt text available.

Ontvangen, een jaar na datum en gekreukt in de post, maar daarom niet minder waard. Fijn om te ontvangen en we blijven ons inzetten voor het hoogsensitief talent rondom ons !

No automatic alt text available.
Talenco shared their event.

Themasessies rond hsp ? Die zijn er ! Ze zijn laagdrempelig, in kleine groep en duren maar 2 uur. In die 2 uur krijg je handvaten om mee aan de slag te gaan rond een bepaald thema (stress, relaties, communicatie, grenzen,....). Januari start met het thema stress !

JAN24
Wed 5:00 PM UTC+01TalencoHeverlee, Belgium
5 people interested
Talenco shared their event.

Wie heeft er kinderen tussen 7-12 jaar en wil deze laten experimenteren met jongleren, een groei-mindset stimuleren, vanuit een veilige context leren om uit je comfortzone te gaan en zich gewoon laten amuseren en leren tegelijk ? Inschrijven voor deze workshop kan nog steeds !

DEC27
Wed 1:00 PM UTC+01LEEFcoachingZoutleew, Belgium
2 people interested