Photos
Reviews
3.8
28 Reviews
Tell people what you think
Nur Fazira
· January 5, 2016
jawatan kosong diperlukan segera
security guard Condo Bayu Sentul Kl
*Berpengalaman ...
*Kerja ikut shift
*sihat tubuh badan
*25tahun ke atas .
gaji Rm1000 ke atas
untuk yg berminat boleh hubungi 0176431108 En Fauzi utk temuduga ..
See More
Pemborong Makanan Ringan
· July 12, 2015
Fantasy Jungle Food Ampang-Pemborong makanan ringan ❝KINI DIBUKA❞ ,dibelakang Spectrum Shopping Mall(Pasaraya GIANT Bandar Baru Ampang),TEL 03-4287 8001.
Posts

Padang permainan kanak-kanak akan berwajah baru apabila siapnya pemasangan alat permainan yang baru. Diharap semua pengguna dapat sama-sama menjaga kemudahan tersebut.

Malam ini berasak-asak dalam Masjid kerana Solat Tarawih mlm pertama bulan Ramadhan, semoga amalan kita dapat diterima oleh Allah

Posts

Malam ini dah start Qiamulail pada jam 3.30 pagi mlm 21. Marilah kita mencari pahala yg digandakan dgn penuh keberkatan.

Sambutan Majlis Nuzul Quran akan diadakan pada 21/6/2016 (Selasa), jam 6.00 ptg hingga 10.30 mlm. Berbagai acara akan diadakan termasuk berbuka puasa, Solat Maghrib & Isyak dan Tarawih & Taskirah, serta Moreh.

Malam ini dah start Tarawih, ayuh jgn leka lagi, banyakkan buat amal ibadat yg berganda ganjaranya..

Lebih kurang seminggu lagi kita akan menyambut Bulan Ramadhan untuk kita menunaikan ibadat puasa. Marilah kita berlumba-lumba utk melakukan segala amal ibadat dlm bulan yg mulia ini.

Alangkah ruginya kita tinggal disini tidak tahu apa2 perkembangan tentang masyarakat disekeliling kita, sekarang ini ramai yg buat kenduri samada utk sambut puasa, doa selamat dan sebagainya. Namun yg kita tahu bila nak jemput kenduri, bila keluarga meninggal, bila terima musibah atau sakit, barulah kita kenal Masjid/Surau yang terdekat cari Imam dan AJKnya. Sedangkan kita tak menyumbang apa pun cuma nampak kelemahan org lain. Cuba fikirkan...

Tmn Bt Muda tak mcm dulu lagi semua tak ingat drpd Sentul...skrg dah duduk banglow..nilai ratusan ribu..dah tak ingat zamn susah...masing2 dah berani tenguk langit..

Salah seorang penduduk Taman Batu Muda iaitu Saudara Omar Bin Radak telah kembali kerahmatullah pada pagi tadi. semoha rohnya dicucuri rahmat.

Lawatan Datuk Siti dan Datuk K sebentar tadi

Assalamualaikum, Marilah kita bersama-sama mengujudkan persekitaran yang sihat untuk dunia dan akhirat dalam masyarakat yang semakin hari semakin jauh terpesong dan terpesona dengan sikap yang bertentangan dengan kebenaran yang selama ini mengaku setiap kebaikan yang dilakukan menjadi suatu enikma yang meruntuhkan Ummah.

Surau An-Najah malam ini akan mengadakan Kuliah Maghrib, jam 8.00 malam ini 6/3/2015. Kuliah akan disampaikan oleh Ustaz Ghazali Ibrahim (TV-AlHijrah). Semua penduduk dijemput hadir ke Majlis tersebut.

Sambutan Maal Hijrah anjuran Surau An-Najah telah diadakan pada malam ini sangat meriah terima kasih kepada penduduk yang hadir semoga mendapat hidayah daripada Ceramah yang disampaikan oleh Tuan Sheikh Said al-Karawai.

program Gotong Royong membersihkan Surau An-Najah & kawasan keliling sempena Menyambut bulan Ramadhan al-Mubarak akan diadakan pada 4-7-2013 (khamis) jam: 10.00 pagi. sesiapa ada kelapangan dijemput hadir bersama2. Jangan lupa membawa kain pengelap, penyapu, dan sebagainya. kita juga akan dibantu dengan kerjasama Harta Maintennance Sdn Bhd. Sama2 Lah kita banyak melakukan perkara2 yg baik2. Semoga Allah memberkati orang2 yg berbuat demikina. TQ

Ucapan penghargaan Ribuan Terima kasih kepada Ahli2 Persatuan Kebajikan Penduduk Tmn Batu Muda telah hadir Mesyuarat Agung Tahunan pada petang tadi. semoga semua ahli dapat manafaat daripadanya. T.k.