Reviews
4.3
3 Reviews
Tell people what you think
Photos
Videos
Aamulla junassa maisema herätti Toijalassa.
5
Tarinakone´s StorySheep enjoying atmosphere in Igloo Hotel at ...
1
1
Tarinalammas vierailulla Viron kirjailijatalossa
7
Posts

Viikon alkuun tarinallistamisen lämmittelyharjoitus. #Tarinallistaminen on kokonaisvaltaisen tarinakokemuksen tuottamista, myös esineet ovat yksi tarinallistamisen keino.

Deep Lead Oy hyödyntää lentokonetta, Vincit kumiankkaa, minä Tarinalampaan hahmoa, mikä voisi kuvastaa sinun yrityksesi toimintaa?

Ota kynä ja paperia. Piirrä paperille ympyrä ja jaa se sitten neljään kenttään piirtämällä sen päälle rasti.

...

1.Kirjoita vasempaan ylänurkkaan yrityksesi tai organisaatiosi historiaan liittyviä esineitä.

2. Kirjoita sitten ylös oikealle esineitä, jotka jo nyt tavalla tai toisella ovat osa yrityksesi viestiä.

3. Ja alas vasemmalle kirjaa niitä esineitä, jotka linkittyvät tarjoamiisi palveluihin tai tuotteisiin.

4. Lopuksi kirjoita alas oikealle kaikki älyttömät ideat, joita tämä prosessi on saanut päähäsi pälkähtämään.

5.Kirjota ympyrän alle itsellesi vielä näkyväksi se mitä ratkaisua sinä tarjoat omille asiakkaillesi.

6. Sitten ota punainen kynä (hätätapauksessa vihreäkin käy) ja ympyröi ne esineet, jotka parhaiten kuvastavat tuota ympyrän alle kirjoittamaasi asiaa.

7. Pohdi voisitko ottaa jonkin näistä esineistä käyttöösi asiakaskohtaamisissa ja näin havainnollistaa tarjoamaasi ratkaisua.

Ja näin olet jo matkalla kohti tarinallistamista!

See More
Image may contain: screen

Bääää! Se on nyt #Tarinavideot -koulutusta suunnitteilla Jyväskylään huhtikuun alussa, joko to 5.4. tai pe 6.4. Kumpi sinullle sopisi paremmin? Vastaa Johannan tekemään Twitter-kyselyyn! #tarinallistaminen #tarinankerronta #somevideot #somenavaimet #vloggaus

Suunnittelemme Anne Kalliomäen, Toni Nummelan kanssa Somen avaimet: Tarinavideot -koulutusta Jyväskylään huhtikuun alussa, joko to 5.4. tai pe 6.4. Kumpi sinullle sopisi paremmin? Kerro alla tai vastaa Johannan tekemään Twitter-kyselyyn.

“Mietimme @akalliom ja @toninummela'n kanssa hyvää #somenavaimet #tarinavideot -päivää #jyväskylä'ssä. Lue lisää koulutuksesta ja kerro kumpi ois sinulle parempi päivä https://t.co/Z4LEepl9he #somefi #viestintä #markkinointi #cmadfi”
twitter.com
Posts

Kerrotko tarinaasi myös teidän katossa? Näin junassa Vilppula - Tampere. #VR #tarinanäyttämö #viestintä #tarinallistaminen

Image may contain: 1 person, smiling

"Jos Tampereella haluat mennä metsään nyt, niin takuulla yllätyt – sillä Ikurissa paikallisen Virelän urheilukentän lähistölle on pystytetty vapaaehtoisvoimin upea taide-elämys.

Esimerkiksi turisteille kauniissa talvisessa luonnossa samoilu tunnelmallisten jääveistosten katveessa on ikimuistoinen elämys ja metsän siimeksessä kulkevat jääveistospolut toimisivatkin hienosti matkailuvalttina."

https://www.mtv.fi/…/tampereella-loihdittu-metsaan…/6762412…

Jos Tampereella haluat mennä metsään nyt, niin takuulla yllätyt – sillä Ikurissa paikallisen Virelän urheilukentän lähistölle on pystytetty vapaaehtoisvoimin upea taide-elämys.
mtv.fi

Vanhaa säilyttäen ja kunnioittaen, ei näin 😪

Old maintaining and respecting, not like this 😪
Translated
Ekbergin leipomo on ollut kuin keidas, tuulahdus vanhasta, hyvästä maailmasta. Se on ollut se paikka, minne olen mennyt, kun olen halunnut aistia...
gloria.fi

Tänään #tarinatpeliin hankkeen merkeissä Oulussa ❤️

Hankkeen tavoitteena on avata museoiden kulttuuriperintösisältöjä pelialan osaajien monipuoliseen käyttöön, jotta museoiden aineistoista voidaan kehittää kiinnostavia tarinoihin perustuvia pelillisiä digitaalisia sovelluksia.

Tavoite saavutetaan lisäämällä museoalan ja pelialan ammattilaisten vuoropuhelua sekä tarjoamalla koulutusta sekä verkossa että lähiopetuksena.

...

Samalla lisätään pelialan toimijoiden osaamista ja kiinnostusta rikkaan kulttuuriperintöaineiston käyttöä kohtaan.

Museotoimijat puolestaan saavat hankkeen myötä uutta tietoa ja osaamista liittyen museoympäristöjen pelillisiin ominaisuuksiin.

#storification #gamification #tarinallistaminen #pelillistäminen
https://www.youtube.com/watch?v=EHnPoLGKb9Y

See More
Full paper presentation: ISCONTOUR 2017 www.tourism-student-conference.com
youtube.com

"Te suomalaset olette hölmöjä" sanoo italialainen.Terveysmatkailu on vahvassa nousussa Suomessa. Italialaisryhmä on ääriesimerkki matkailijasta, joka haluaa paeta suurkaupungin hälinää ja pois teollisesti valmistetun ruoan ääreltä. #matkailu #visitfinland #hyvinvointimatkailu #elämykset #tarinallistaminen #ruoka #luonto

Tutkijalääkäri ja epidemologi Franco Berrino on vakuuttunut luonnon tuotteiden muun muassa alentavan elimistön kroonisia tulehdustiloja.
yle.fi

Bäää päästiin Annen kanssa eilen kuvaan aivan mahtavien tyyppien kanssa 😀 #tytöt 😍 #maajoukkue 😍 #salibandy 😍 #eerikkilä😍 #tammela #ruokayrittäjäntalvipäivät #tarinallistaminen kuvassa mukana myös mää eli #tarinakone firman erittäin pehmeä ja hyvin fiktiivinen pomo #tarinalammas 🐑 pirteää viikonloppua! ❤️

Image may contain: 3 people, people smiling, selfie, child, closeup and indoor

Rohkea loikkaa korkeammalle! Onnea Pete ja Lumiukot! 😍☃️☃️❄️Asiakkaamme Snowmanworldin Pete teki ison investoinnin, että uudet lasihuoneistot saatiin Pajakylään. Pete puhuu tuossa jutussa hyvin myös hinnoittelusta. Lue lisää Lumiukkomaailman tarinasta täällä: http://bit.ly/2nARXeO

Riskejä on otettava, jos haluaa kasvaa, tietää matkailuyrittäjä Petri Palkinen. Hän teki 1,3 miljoonan euron investoinnin ja rakennutti lasihuoneistoja. Palkisen mukaan Lapin matkailubuumi on niin kova, että jos nyt ei tohdi investoida, ei sitten koskaan.

Lumimatkailukohdetta Rovaniemellä pyörittävä Petri Palkinen ei kaihda riskinottoa. Opettajan virka vaihtui yrittäjyyteen.
y-studio.fi

2010 kirjoiteltiin Yrittäjäsanomissa näin. Tämä on ruokatuoteyrittäjälle entistä enemmän totta tänä päivänä."Kuluttajat etsivät uniikkeja elämyksiä."
#ruokayrittäjäntalvipäivät #tarinallistaminen #yritystarinat #elämykset #markkinointi #ruoka #ahlman #hamk #kasvuaHameessa

Image may contain: food

Bää! Tänään hyvän ja maistuvan asian äärellä 😍 Tuleeko mieleen esimerkkejä ruokatuotteista, joiden markkinoinnissa olisi hyödynnetty tarinaa? 🙄

#ruokayrittäjäntalvipäivät #tarinallistaminen #markkinointi #ruoka #ahlman #hamk #kasvuaHameessa

http://kasvuahameessa.fi/…/1-2-2-2018-elintarvikeyrittajie…/

Ruokayrittäjän Talvipäivät Tammelassa 1.–2.2.2018 Eerikkilä Sport & Outdoor Resortissa, Kanta-Hämeessä! Tervetuloa mukaan ruoka-alan yrittäjien omaan erikoistapahtumaan, joka järjestetään ensimmäistä kertaa viihtyisässä ja luonnonkauniissa Tammelassa huippuasiantuntijoiden ja mielen...
kasvuahameessa.fi

Bäää! Tänään matka suuntautuu kohti #Pori a. #tarinallistaminen #brändi #palvelumuotoilu #asiakaskokemus #tarinakokemus

”Tarinallistamisessa brändi nähdään tarinana, jota kasvatetaan kerronnan eri keinoin. Brändi syntyy siitä, miten yritys toimii ja millaisia merkityksiä yrityksen toiminta saa aikaan asiakkaiden keskuudessa. Brändi syntyy siis tarinatekojen kautta.”

Image may contain: 1 person

Bäää! Täällä olennolla on oikeus vaeltaa vapaana 😍 joskus laitumen ulkopuolellakin. Matkailuyrittäjä! Oletko muistanut hyödyntää tätä oman yrityksesi markkinoinnissa ja palveluissa?

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
4,421,717 Views
Brut nature

In Finland, Sweden and Norway, anyone has the "right to enjoy nature". And this right even has a name.

Kuinka liikelahjalla voidaan tukea yrityksen tarinaa: http://bit.ly/2E6lAwE #tarinallistaminen #liikelahjat #palvelumuotoilu

Mieti esim.
kenelle lahja annetaan?
miksi lahja annetaan?...
yrityksen ja lahjan saajan välinen suhde?
lahjan konteksti?
yhteinen matka?
mikä tekee lahjasta erityisen?

See More
Tarinallistaminen muuttaa asiakaskokemuksen tarinakokemukseksi. Tarinat ja tarinankerronta ovat olleet ihmiskunnalle tärkeitä kautta aikojen. Maailman päämäärähakuinen muuttaminen vaatii tunteisiin vetoavan tarinan. Tarinallistamisen edut kannattaa hyödyntää myös liiketoiminnassa. Tarinal...
highpeak.fi

Hienoja menneisyyden haamuja näin perjantain kunniaksi 😍#suomenkäsityönmuseo #äänipolut #tarinankerronta #tarinallistaminen projekti vuosimallia, 2009 tai 2010 ehkä 😊 kuuntele esimerkiksi tuo missä villanka kasvaa? 😃
http://www.craftmuseum.fi/astutarinaan/