Reviews
4.8
47 Reviews
Tell people what you think
Nazlynda Jamaluddin
· April 5, 2018
Highly recommended!!
Nur Widaad
· December 30, 2017
Masyaallah Alhamdulillah.
Allah bagi makin sihat dr Bell Palsy dengan ikhtiar rawatan berbekam, berurut & acupuncture oleh Anis & Ust Shamsul.
Barakallah.
Semuanya dengan izin Allah ♥
Saiba Najmiah
· April 16, 2018
Highly recommendation, sesiapa yang perlukan rawatan boleh jmp terus ust shamsul..:-)
Mohd Warith Faiz
· March 3, 2018
Ust shamsul adalah perawat terbaik pernah sy jumpe.. terbaik
Mohammad Arif
· March 5, 2018
Perawat yang berpengalaman dan banyak ilmu dalam bidang perubatan... insyaallah syor
Mohammad Solahudin
· March 3, 2018
perubatan yang terbaik,dengan perawat yang berkemahiran...
Humaira Medina
· August 8, 2017
Syukran jazilan kepada anis dan zauj krna sudi membantu sy dlm meyelesaikan masalah sy...Alhamdulillah stelah mnjalani rawatan berbekam....bdan rasa lbh ringan dan bertenaga....Alhamdulillah dgn izin ...Allah...sakit2 di badan sy pun sudah hilang...syukur sgt2.... See More
Maria Sofia
· August 14, 2017
Sblm ni dah lame sakit,dah banyak tempat berubat,tp cme berkurang sikit sj.. Alhamdulillah,selepas dpt rwtn dr ust shamsul,badan sy terase ringan,dn hilang trus rase sakit.. Kaedah pemutus yg diguneka...n terus pd ayat Alquran. Insyaallah sy syorkn pd mrk yg dah lame kene gangguan. See More
Rawatan Fasdu
· August 18, 2017
Pilihan yang terbaik,dengan pengamal perubatan yang berpengalaman.. ade mase sy nak buat rawatan lg
Rahmmat Hamid Rahamah
· August 14, 2017
Alhamdulillah.. Sgt berpuas hati dgn khidmat rawatan ustaz shamsul. Kepada yang mencari cara rawatan Islam, sye sgt syorkan Pusat Rawatan Islam Terapi Al Mujahid =]
Suhaimi Othman
· August 14, 2017
Alhamdulillah mendapat rawatan dari pakar Ust Shamsul, rawatan dan layanan yg memuaskan..terbaik Ins Sha Allah badan jadi segar.
Samsul Sudin
· August 25, 2017
Pernah juge dptkan rawatan bekam dari ust shamsul ni.. Alhamdulillah rawatan mmg terbaik..
Ezu Helmy
· April 29, 2016
Ustaz shamsul seorang yg pakar dalam bidang ini dan rawatan yang diberikan insyaAllah dapat memulihkan penyakit.. Saya sangat berpuas hati..
Biliswira Raden Shukri
· October 7, 2016
Stiap sesuatu Ada manfaatnya..InsyaAllah stiap penyakit Ada ubat nya Kecuali mati
Syahmirrudin Bin Abdul Razak
· April 17, 2015
Alhamdulillah..rawatan sunnah yang terbaik..semua kena cuba walaupun sekali seumur hidup.
Noor Azroy
· November 30, 2016
alhamdulillah selepas mendapatkan rawatan disini badan terasa segar..ustaz shamsul mmg pakar dalam bidang ini..sy mmg syorkn sesiapa yg ingin membuat rawatan boleh dapatkn dr ustaz shamsul
Are Myr
· November 25, 2015
baru selesai berbekam... badan btl2 rase ringan la.. terbaik la ust shamsul
Amin Rahman
· August 3, 2015
Gabungan rawatan yang terbaik
Ida Wan
· February 25, 2016
Sangat bagus..
Photos
Videos
Fakta ilmiah penyembuhan melalui BEKAM.. Pilihan ditangan anda.. TARIKH SUNNAH BERBEKAM. (Terapi Al-mujahid) 🔵 JOM BERBEKAM 🔵 🗓 Bulan November 2016/ Safar 1437. ~ 17.11.2016 | 17 Safar 1437 - Khamis ~ 19.11.2016 | 19 Safar 1437 - Sabtu ~ 21.11.2016 | 21 Safar 1437 - Isnin RM5-7 PERCUP Pakej RM60-80 🌸PERCUMA URUTAN SATU BADAN🌸 SEDAP MURAH DAN BERKUALITI JELAJAH BEKAM : : RAWANG / BUKIT SENTOSE,BERUNTUNG / SUNGAI BULOH / KEPONG / SELAYANG/ DAMANSARA / KUALA LUMPUR / PJ / GOMBAK /SABAK BERNAM ... SEKITAR SELANGOR DAN KL LOKASI UTAMA: NO49,JALAN KEMBOJA 4A/5, BUKIT SENTOSE RAWANG.. Untuk Temujanji sila call/WSSP ke 019-3687297 https://m.facebook.com/TerapiAlMujahid/ @rawatan_islam @shamsul_mujahid #terapialmujahid #rawatanislam #bekamsunnah #akupuntur #urutan #homeopathy
4
Posts

🔰 TERAPI AL-MUJAHID 🔰

PERKHIDMATAN::

1- 👹 RAWATAN ISLAM 👿 ...
Merawat Masalah Gangguan:: - SAKA - SIHIR - SANTAU -PAGAR /BERSIH RUMAH , KEDAI & BARANG LAMA.

- PUSAT RAWATAN RM50-80
- KE RUMAH PESAKIT RM80 + KOS PERJALANAN DAN TOL.

2- 📌 PAKEJ BEKAM 📌

🔹RM5-7/CUP🔹
- RM7 BERGERAK KERUMAH (PAKEJ SATU BADAN)
- RM5 PERCUP BEKAM MUKA
- PAKEJ -1 RM60 (10-12CUP)
- PAKEJ -2 RM80 (14-18CUP)
- PAKEJ -3 RM100 (UNLIMITED CUP)
*PERCUMA URUTAN

3- PAKEJ AKUPUNTUR📍

-AKU POINT: 10 JARUM (RM45)
- SATU BADAN: 10-20 JARUM (RM70)
- UNLIMITED JARUM (RM90)

* PERCUMA URUTAN

4-💆🏻‍♂ PAKEJ URUTAN TRADISIONAL

🔹 RM40 ( BAHAGIAN TERTENTU)
🔹RM70 (SATU BADAN)
🔹RM100 (URUTAN KERUMAH)
🔷URUT BATIN +RM50
🔷FISIO TERAPI RM100

5- AL FASHDU RM45-80/SET💉

6- UBATAN DAN HOMEOPATI 💊

Waktu Rawatan; 9:00am - 11:00pm (Setiap Hari)

🏥 Alamat Pusat Rawatan: No 49,jalan kemboja 4a/5,bukit sentose rawang.
https://g.co/kgs/WsukE9

RAWATAN KERUMAH- RAWANG / BUKIT SENTOSE/ MK / SERENDAH / BATANGKALI / KUALA KUBU / PJ / AMPANG / SG BULUH / SELAYANG / KEPONG / DAMANSARA / TTDI / SG PENCHALA / KUALA LUMPUR / GOMBAK / KUALA SELANGOR / TANJUNG KARANG /SABAK BERNAM
* BERGANTUNG PD KOS PERJALANAN,MINYAK DAN TOL

Perawat Lelaki dan Wanita
Temu Janji Awal:
🔹Ust Shamsul = 019-3687 297
www.wasap.my/60193687297
🔹Nurul Anis = 0133844865
www.wasap.my/60133844865

IKHTIAR kesembuhan di Pusat Rawatan Islam Terapi Al Mujahid
rawatanislam.my
https://m.facebook.com/TerapiAlMujahid/

Apa yang anda dapat selepas mendapatkan rawatan d Pusat Rawatan Islam Terapi al Mujahid:
kami jamin anda 100% berpuas hati.
kami jamin kesihatan anda bertambah baik.
kami jamin segala permasalahan anda dapat diatasi.
kami jamin anda akan syorkan perkhidmatan kami pada org lain.
# dah baca harap boleh share.tq😊😄👌🏻

Nak Minta Jase Baik Sahabat utk Sebar2kn Msg ni pd RAKAN2x & Group Sebelah,Manetahu ade yg Memerlukan..Semoge Allah membalas kebaikan yg tlh dilakukan.Amin..

#rawatanalternatif #BEKAM #AKUPUNTUR #ALFASHDU #URUTAN #HOMEOPATI #rawatansunnah #RUQYAH #masalahgangguan #saka #sihir #santau #mastermujahid #rawatankerumah
#terapialmujahid
#BEKAMMURAH #KELASBEKAM #RAWATANPENYAKIT
#PERUBATANVIRAL #SUNNAHUTAMA #BEKAMTANPACUKUR
#PERUBATANSUNNAH
#perubatanviral
#perubatanterbaik
#ikhtiarterbaik

See More
Image may contain: text

Adakah kalian tahu? 🤔Ramai atlet luar negara melakukan bekam atau hijamah demi kesihatan mereka... jom kita melakukan sunnah dan sihat dengan berbekam... 🤗🤗

Image may contain: one or more people and text
Image may contain: one or more people and text
Posts