Photos
Videos
Asalkan kau bahagia. 🤗🎃 #arizlufias #lufiasvid #lufiaslights
1K
39
Photoshoot for my upcoming single 'Pergi'. Thank you @fatinfarhanariffin 🙏🏻 Jumper from @elfie.clo Video by @napeecha #PergibyArizLufias #lufiaslights #forteenagers
161
9
Petang ini saya dan kak @sharifahshahora akan berada di booth finas jam 4 petang bertempat di GSC cinema IOI City Mall, Putrajaya. See you there. #lufiaslights #forteenagers #finas
183
2
Posts

Siapa sini geng rabun angkat tangan? 🙋🏻‍♂️

Image may contain: 1 person, eyeglasses and closeup

Khai Bahar - Luluh (Ariz Lufias Cover) https://www.youtube.com/watch…

klik like, share and jangan lupa subscribeeeee! :)
youtube.com
Posts

Great show @shanellharun 💯🔥
Thank you @elfieazizan for inviting.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Ariz Lufias
219 Views
219 Views

Jom dengarkan single terbaru @ameerais.azhar sekarang di youtube! All the best Bameer untuk 'Pulangkan Cinta' ! This is my new fav song! Terbaikkkkk. ⚡️🔥 #pulangkancinta #Ameerais #teamrais

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Ariz Lufias
353 Views
353 Views

Apa lagu kegemaran awak ya? 🤔

Image may contain: 1 person, standing, shoes and stripes

Awak tengah buat apa tu? Dah dinner ke belum? 🤔
Haircut from @monsoon_id @kelvin7575 .

Image may contain: 1 person, standing

kali pertama buat brownies! agak-agak berjaya ke tidak? https://www.youtube.com/watch?v=IqWje-qluMY😅

kali pertama buat brownies! =D jangan lupa tekan like, share and subscribeeee! video by : Saiful Amri recipe dari channel tasty : https://www.youtube.com/wat...
youtube.com

Ariff Bahran - Kata Akhirmu (Ariz Lufias Cover) https://www.youtube.com/watch?v=KHNm7kb6MXg

enjoy guys! dont forget to like, share and subscribe! :D
youtube.com

2017 was awesome! Can’t wait for 2018! Nak tanya tahun 2017 kalian okay ke tidak? 😁

Image may contain: 1 person, sitting
berapa kali korang gelak? kalau suka video ni jangan lupa tekan like button, komen dan tekan butang subscribeeeeeeeeeeeeee! XD
youtube.com

Should i cut my hair? 🤔

Image may contain: 1 person, standing
Haaa Assalamualaikum semua! Sorry (not sorry) i was so awkward in this video (dan video lain juga) , harap korang enjoy dengan content 2 minit lebih ni. Anyw...
youtube.com

Assalamualaikum, semoga dipermudahkan segala urusan kalian harini. Amin! 😁

Image may contain: 1 person

Dengar macam ada orang panggil. 😒

Image may contain: 1 person, standing

Ariz suka tengok video dan bermain games. Dengan skrin besar ASUS Zenfone Max Plus ni, rasa puas yang tak terungkap bila tengok video-video dan bermain game 'favourite' Ariz! Bukan itu saja, bateri yang tahan lama mainkan peranan yang penting juga tau! Tak payah charge banyak kali. ASUS Zenfone Max Plus boleh didapati dengan RM899 sahaja, dan dah mula dijual sekarang! @asusmobilemalaysia
#ZenFoneMaxPlusMY #WOWMaxPlus

Image may contain: 1 person, smiling, phone

Muka stress sebab kena bakar lemak berlebihan! Haha nasib baik ada earphones wireless berkualiti tinggi dari @sudio boleh work out sambil dengar lagu favorite! Ni nak beritahu Sudio Sweden sekarang tengah buat promotion, percuma 1 kotak hadiah untuk satu pembelian earphone & penghantaran percuma ke Malaysia. Jika berminat boleh layari https://www.sudiosweden.com/my/ dan jangan lupa masukkan kod LUFIAS sebelum checkout untuk dapat 15% diskaun. Kalau dah beli jangan lupa selfie nanti Ariz like gambar! 😍❄️😁 Photo by @saifulamri_87 #sudiosweden #treblack #sudiomoments #sudio #arizlufias #forteenagers #lufiaslights

Image may contain: 1 person, closeup