Photos
Posts

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ THECYPRUSPROBLEM.COM

Πριν 18 περίπου μήνες ξεκινήσαμε ένα τρελό ταξίδι για να κάνουμε κάτι που για εμάς ήταν η σωστή προσέγγιση στο μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το νησί μας. Θελήσαμε να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία για να φέρουμε κοντά έξυπνους ανθρώπους με κάθετες απόψεις για να δουλέψουμε όλοι μαζί κοντά, για το μέλλον της χώρας μας.

Δεν καταφέραμε να πετύχουμε αυτό που ονειρευόμασταν αλλά θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους στάθηκαν δίπλα μας κ...αι πίστεψαν στο όραμα μας.

Η Κύπρος χρειάζεται τους νέους να παίρνουν πρωτοβουλίες και να αφήσουν τις όποιες αντιπαραθέσεις τους στο πλάι. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η κάθε χώρα έχει τα δικά της προβλήματα και κανένας δεν ενδιαφέρεται ειλικρινά για τα προβλήματα που έχει ένα νησάκι στην άκρη της Μεσογείου. Πρέπει να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας και να σηκωθούμε από τον καναπέ μας! Το χρωστάμε σε αυτούς που έφυγαν και σε αυτούς που θα έρθουν!

Η αυλαία έχει πέσει για το thecyprusproblem.com. Θα διαγράψουμε όλο το περιεχόμενο που έχουμε στην κατοχή μας στις 3 Μαρτίου 2013 12 μ.μ. Εάν θέλετε να κρατήσετε το υλικό που έχετε δημιουργήσει, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εμείς τώρα θα σταθούμε στο πλάι - σιωπηλοί.

Η ομάδα,
Γιώργος, Αλέξης, Γιώργος, Παναγιώτης, Κωνσταντίνος, Τάκης, Λοΐζος, Φαέθων, Θεοδόσης, Κωνσταντίνος, Αιμίλιος, Γιάννης, Στέλιος, Παναγιώτης

See More

#Ζωντανή μετάδοση απο το One Young World για το thecyprusproblem.com

Όπως έχουμε προαναφέρει το διακεκριμένο συνέδριο One Young World μας έχει δώσει βήμα για να μιλήσουμε για το thecyprusproblem.com. Ο Γιώργος Μακκούλης απο την ομάδα του thecyprusproblem.com θα είναι εκεί για να μιλήσει για το κυπριακό και πώς μια ομάδα νεαρών Κυπρίων προσπαθεί να δώσει δύναμη στη φωνή του απλού Κύπριου για το κυπριακό μέσα απο το διαδίκτυο.

Μπορείτε να επισκεφθέιτε το λινκ: http://oneyoungwo...rld.com/ για να παρακολουθήσετε ζωντανά την ομιλία του Γιώργου. Η ζωντανή μετάδοση θα ξεκινήσει στις 21:45 ώρα Κύπρου (19:45 ώρα Αγγλίας) και η ομιλία υπολογίζεται να ξεκινήσει γύρω στις **22:00** ώρα Κύπρου (20:00 ώρα Αγγλίας).

Η φωνή του Γιώργου είναι και δική μας φωνή οπότε ας την κάνουμε να ακουστεί δυνατά. Μοιραστείτε το λινκ με τους φίλους σας και βοηθήστε το thecyprusproblem.com να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε εδώ και ένα χρόνο...Να δίνει δύναμη στη φωνή του απλού Κύπριου.

See More
The Plenary Sessions are the cornerstones of the One Young World Summit. They cover the areas with which the Delegates...
oneyoungworld.com
Posts

Το Κυπριακό έχει περάσει πλέον στο περιθώριο αλλά δεν παύει να είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του νησιού μας, που επηρέαζε και θα επηρεάζει το μέλλον μας. Η ομάδα του thecyprusproblem.com είναι εδώ και θα προσπαθεί για το καλύτερο.

Είναι με μεγάλη μας τιμή και χαρά που σας ανακοινώνουμε ότι μας δώθηκε το βήμα να μιλήσουμε για το thecyprusproblem.com και το Κυπριακό σε παγκόσμιο επίπεδο. Στο διακεκριμένο συνέδριο One Young World που πραγματοποιείται φέτος στην Αμερική και όπου περισσότεροι από 2500 νέοι από όλες τις χώρες του κόσμου θα μαζευτούν για να μιλήσουν για τα προβλήματα που ταλανίζουν τον πλανήτη, εμείς θα είμαστε εκεί και θα αποδείξουμε ότι ακόμα και αν πέρασαν 40 χρόνια, οι νέοι τις Κύπρου είναι εδώ και παλεύουν για το μέλλον τους!

The One Young World Summit 2010 highlights video. For more information visit www.OneYoungWorld.com
youtube.com

Ξεκινήσαμε αυτή την ιστοσελίδα πριν σχεδόν ένα χρόνο με όνειρο να βοηθήσουμε την Κύπρο μας στο μεγαλύτερο πρόβλημα που την ταλανίζει. Δυστυχώς, ένα χρόνο μετά, υπάρχουν τόσα πολλά καινούρια προβλήματα που βασανίζουν αυτό τον τόπο που θεωρήσαμε φρόνιμο να μπούμε στο ψυγείο και να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Το Κυπριακό είναι ένα θέμα που κουράζει, χωρίς να προσφέρει ελπίδες και που κινείται με πολύ αργούς ρυθμούς έχοντας συνεχής αδιέξοδα. Η προσέγγιση μας ίσως να μην ήταν και η καλύτερη και προσπαθήσαμε να βελτιωθούμε. Θέλουμε να βοηθήσουμε στο Κυπριακό αλλά υπάρχουν άλλα προβλήματα, όπως η ανεργία στους νέους, που μας αγγίζουν σε καθημερινή βάση και πρέπει να βοηθήσουμε να αντιμετωπιστούν άμεσα.

Είμαστε ακόμη εδώ αλλά οποιαδήποτε μορφή υποστήριξης θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε.

Γιώργος

No automatic alt text available.

Θα γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στην Κύπρο.

No automatic alt text available.

Θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε την δική σου οπτική γωνία!
http://bit.ly/J1OidR

No automatic alt text available.

Θα θέλαμε την άποψη σου στον προβληματισμό που έθεσε ο Valentinos. Πρέπει να αποσυνδεθεί ο θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας από τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό;

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την ανταπόκριση σας στο πώς θα έχουμε ουσιαστικό όφελος για το Κυπριακό. Βάση της δικής σας προτροπής, προτεραιότητα μας τώρα είναι να απευθυνόμαστε στα Κυπριακά ΜΜΕ και έχουμε ξεκινήσει ήδη να δουλεύουμε στο επόμενο μας project προς αυτή την κατεύθυνση!

No automatic alt text available.
TheCyprusProblem.com updated their cover photo.
Image may contain: text
TheCyprusProblem.com updated their cover photo.
No automatic alt text available.

Μέρος της προσπάθειας μας για ενημέρωση της Κυπριακής νεολαίας για αυτή την πρωτοβουλία, έχουμε λάβει μέρος στο Cyprus Entrepreneurship Competition 2012 . Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι έχουμε περάσει επιτυχώς στην 2η φάση του διαγωνισμού!

Θέλουμε να μας βοηθήσεις να χαράξουμε την κατεύθυνση μας. Θα χρειαστείς λιγότερο από ένα λεπτό!

TheCyprusProblem.com created a poll.

Θέλουμε να γίνουμε η πλατφόρμα για να ακούεται η φωνή των νέων. Σε ποιους πρέπει να απευθύνεται αυτή η φωνή για να έχει το μεγαλύτερο όφελος για το Κυπριακό;

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την βοήθεια σας! 38 δευτερόλεπτα από 85 άτομα ήταν αρκετά για να αγγίξουμε 8,834 άτομα. Μαζί, μπορούμε να βοηθήσουμε την Κύπρο μας!

No automatic alt text available.
TheCyprusProblem.com created a poll.

Θέλουμε να γίνουμε η πλατφόρμα για να ακούεται η φωνή των νέων. Σε ποιους πρέπει να απευθύνεται αυτή η φωνή για να έχει το μεγαλύτερο όφελος για το Κυπριακό;

Εσύ θέλεις; 38 δευτερόλεπτα για την Κύπρο μας.

http://thecyprusproblem.com/38seconds/march2012

No automatic alt text available.

1η Απριλίου 2012. Η Κύπρος μας δίνει ένα διαφορετικό αγώνα. Αυτή την φορά είναι η Τουρκία αντί η Αγγλία. Οι μάχες γίνονται σε κλειστά δωμάτια αντί στα βουνά. Οι πρωταγωνιστές είναι οι επικεφαλείς της κοινωνίας αντί ο απλός ο κόσμος. Το αίμα και ο ιδρώτας έχουν αντικατασταθεί με δημοσιογραφικές δηλώσεις και εντυπώσεις.

Είναι καιρός να αφήσουμε τα facebook updates και να αρχίσουμε να γράφουμε ξανά ποιήματα;

Ποιες πρέπει να είναι οι ελάχιστες απαιτήσεις της Ε/Κ πλευράς στο θέμα του περιουσιακού;