Photos
Reviews
4.7
14 Reviews
Tell people what you think
Louisa Littell
· December 7, 2017
Fantastisk kombination af krop og dialog. Thor kan sit kram som kropsterapeut, intet bliver overset eller overhørt, ingen fløjlshandsker eller overfladiskhed. Dybde, nærvær og provokation! Ind til ben...et, både fysisk og psykisk, krævende,befriende og forløsende.
Endelig! Af hjertet tak Thor! �
See More
Tine Thydal
· February 1, 2018
Kan varmt anbefale Thor. Sætter tankerne i gang og giver redskaber til selvhjælp. Kan anbefale denne form for behandling til stress ramte.
Nicola Petersen
· November 7, 2017
Mega dårlig service.
Amanda Cecilie O. Gudmand
· April 13, 2016
Jeg har i mange år prøvet en del forskellige behandlinger for fysisk smerte og personlige skavanker, som jeg var træt af stod i vejen for at jeg kunne leve mit liv, som jeg gerne ville. Intet har være...t så effektivt som at komme til kropsterapi hos Thor, hvor jeg har kommet siden sommeren sidste år!
Det bedste er at behandlingen hos Thor har en sidegevinst i form af "hjælp til selvhjælp". Det vil sige, at jeg får nogle "redskaber" med mig, jeg har formået selv at tage ansvar og styringen for min "behandling" i hverdagen.. For mit vedkommende har det gjort en betydelig forskel at komme til kropsterapi. Jeg har fået nået mange milepæle det sidste års tid med de redskaber og den indsigt jeg har opnået.
Jeg vil klart anbefale det til andre.
Om man har "store problemer" eller ej, så tror jeg det er godt for alle at få den indsigt i sig selv og de redskaber, man får ved denne behandling :-)
See More
Thor Storm
September 3, 2012
"Hos Thor Storm får den klassiske kropsmassage baghjul. Udover at anvende dybdemassage i sit arbejde med kroppen, benytter han en bred vifte af andre teknikker, såsom unikke, pulserende massageteknikk...er, akupressur, tryk på særlige zonepunkter samt ledfrigørelse. Kropsterapi minder ikke om noget, som du tidligere har prøvet.

Behandlingen starter med, at man ligger på ryggen med et dejlig varmt tæppe over sig. Og så går kropsterapien i gang fra top til tå - ingen spændinger går Thor Storms næse forbi. Derefter er det ryggen, nakken og bagkroppens tur. Man kan virkelig mærke, at der bliver løsnet gevaldigt op efterhånden som kropsterapien omhyggeligt skrider frem.

Behandlingen kan godt føles lidt hårdhændet, i hvert fald hvis du regner med at få en klassisk wellnessmassage, for det er der bestemt ikke tale om - kropsterapi er langt mere dybdegående. Thor Storm går virkelig ind og arbejder i dybden med kroppens muskel- og ledspændinger. Det kan godt være lidt smertefuldt indtil musklerne er blevet bearbejdet, men når man svæver derfra efter en times forløsende behandling, er det det hele værd." -Wendy Beekhuis, Downtown
See More
Maria Josefin
· June 1, 2015
Jeg følte mig glad (snarere euforisk), fri (og befriet), opløftet og kreativ helt igennem hele mit væsen (krop, sind, ånd... eller hvad vi nu består af) efter behandlingen hos Thor. En ret vild opleve...lse og følelse... Jeg var nødt til at både synge en ny sang og tage nogle dansetrin på mit stuegulv da jeg kom hjem. Positivt! See More
Michael Munksgaard Larsen
· August 10, 2016
Kompetent, dygtig, og ikke mindst ( sagt på jysk), et rart empatisk menneske :-)
Posts

Så er der blevet åbnet for tider frem til og med 30/4.

Jeg holder ferie 1/4-13/4 og der er derfor et lidt begrænset antal tider i april. Hvis det er svært at finde en tid der passer, så skriv til mig og jeg ser om vi kan finde en løsning.

Glæder mig til at se dig på briksen.

...

Fortsat god søndag.

See More

Så har jeg åbnet op for tider fra 28/2 og frem.

Min kalender i den periode er ikke faldet helt på plads, så der vil løbende komme lidt flere tider.

Vi ses 😊

Posts

Godt nytår allesammen.

Har du brug for hjælp til dit nytårsfortsæt om at være mere i balance og kontakt med dig selv eller få løsnet lidt op for de ømme muskler efter endnu en gang at have startet op på træningen? 😜

Så er der igen ledige tider at finde på www.thorstorm.onlinebooq.dk.

...

Glæder mig til at se dig. 😊

-Thor

See More
thorstorm.online

Så er der åbnet op for tider i Januar.

Book løs! 🙂

Håber I har en dejlig dag derude.

Så er der igen ledige tider at få frem til nytår og der kan løbende komme lidt flere, da flere tider ligger lidt skævt og spærrer mere tid end nødvendigt.

I forhold til tider efter nytår må I desværre væbne Jer lidt med tålmodighed da jeg lige skal have styr på nogle eksamensdatoer og andre ting der påvirker min kalender.

Jeg giver selvfølgelig besked når jeg tager hul på det nye år i bookingsystemet.

...

God aften derude. ☺️

Mvh

Thor

See More

Så er der åbnet op for tider frem til jul.

Har ikke fået helt styr på dagene mellem jul og nytår, men regner med at jeg også får nogle ledige tider der. Mere herom følger.

Book løs! ☺️

Jeg er opmærksom på at der pt ikke er flere ledige tider på min online booking.

Skal lige have styr på min kalender i forhold til mit studie, hvilket jeg regner med at have senest i starten af næste uge.

I mellemtiden kan I evt skrive jer på den venteliste som der lige er blevet gjort tilgængelig i mit bookingsystem:

...

thorstorm.onlinebooq.dk

Tak for Jeres forståelse.

Mvh

Thor

See More

Jeg er endt med et par huller i kalenderen i morgen kl 10 og 1315 og dem sælger jeg for kun 500 kr nu hvor jeg alligevel er der.

Så trænger din krop til at blive løsnet lidt op eller har du behov for at komme et par gear ned inden sommerferien så skriv til mig på 26744077.

Håber vi ses. 😊

Hvis du har behov for at få kroppen løsnet op og få tanket lidt ny energi, så har jeg fået et afbud imorgen, fredag, kl 10.

Kontakt mig på 26744077 eller kontakt@thorstorm.dk.

God aften. 😊

Godt nytår!

Fremadrettet foregår bookingen via mail til kontakt@thorstorm.dk.

Skriv blot hvilke dage/tidspunkter du ønsker en behandling og jeg vender hurtigt tilbage til dig med forslag til hvornår du kan komme en tur på min briks.

...

Det er muligt at få tider mandag-fredag i tidsrummet 08-20 og lørdag fra 08-17.

See More

Et program med min læremester, Ole Kåre Føli, der viser potentialet af kropsterapi.

Om det er stort eller småt, så føles det fantastisk når man hjælper et menneske videre til et bedre sted.

Der findes ingen undersøgelser som dokumenterer reel effekt af alternative behandlingsmetoder, alt lige fra akupunktur, over healing til pendulering. I denne episode undersøger Lasse Spang Olsen om der findes alternative metoder der kan afhjælpe de bivirkninger en hel del piger efterhånden mener at…
dr.dk

Hvad gør du for at distancere dig fra dine følelser?

Kender du din smerte-dulme-cyklus? Vi dulmer, når vi ikke kan holde vores tristhed, angst, vrede, skuffelse ud.
jyllands-posten.dk

August har været meget begivenhedsrig med nogle meget pludselige ændringer, som jeg først nu får tid til at kommunikere ud.

Fra 1/9, dvs imorgen, er jeg flyttet til et lækkert lokale hos People der ligger Sankt Peders Vej 4, 2900 Hellerup som ligger blot 600 meter fra stationen.

Derudover har jeg fået nye priser:

...

1 behandling 700 kr.
4 behandlinger 2400 kr.
10 behandlinger 5500 kr.

Ser frem til at se dig i mine nye omgivelser.

Mvh

Thor

See More

En artikel der meget godt beskriver det jeg oplever når folk kommer på min briks med smerter.

In many ways, pain is not real. It can’t be seen or touched, it doesn’t show up in your blood chemistry. Modern medicine can’t scan it, or remove it. It is intangible. And yet the pain is so incredibly real for millions of people around the world.
www.foodmatters.com