Photos
Videos
Underbart att få vara med när 150 unga socialdemokrater lyfter upp sambon på en stol och sjunger - Simply the best! Jag hållet med - Cina är verkligen - Simply the best och vackrast!
390
14
Semester! Dags för bisyssla och garagerenovering. Förhoppningsvis med samma väder som idag. Trevlig sommar önskar jag er alla!
135
12
Kolla in hur många bin som är igång idag. En äng full av vitklöver och massor av bin är lite av en biodlares dröm. #paradiset
234
13
Posts

Idag har jag firat nationaldag!

Fössta tossdan i Mass!

Firar såklat me - Massipantåta på Arlanna väntandes på den yngsta däkan.

...

Gattis alla Smålänningar!

See More
Image may contain: 1 person, eyeglasses

Underbar dag i södra Sörmland. Tack #sörmlandsleden för kanonfint vindskydd på sträcka 29. Tack LO Norge för mössa med tofs.....

Image may contain: 3 people, people smiling, people standing, hat, eyeglasses and closeup
Posts

Nöjd med årets första bröd. Ett rågbröd. God fortsättning!

Image may contain: food and indoor

Snacka om underbart slut på 2017. Kantareller och korvgrillning. Tack #sörmlandsleden för underbart vindskydd på etapp 28, vid Hönstorpasjön. Gott Nytt År!

Image may contain: 3 people, people smiling, people standing and outdoor

Håll ut - om några timmar vänder det. Vi går mot ljusare tider, efter 17.28 är vi på väg mot sommaren! Idag är solen bara uppe i 6 timmar och 4 minuter (södra Sörmland) - redan om en månad är dagen 1 timme och 19 minuter längre. Med ljuset kommer värmen tillbaka och våren närmar sig. Sen är det ljust och varm enda fram till valet - då vi så klart omväljer Stefan Löfven till statsminister. Det ska vi kämpa för varje dag under 2018, men först behöver vi vila lite och fira jul.

God Jul alla goda vänner!

Image may contain: plant, tree and outdoor

Närbild på tassen, bak och framtass ganska lika i storlek - någon som vet? (Ett Lo borde ju vara en självklarhet 😀)

Image may contain: sky and outdoor

Detta djur har gått över trädgården i natt. Tror det är en Lo, men vet inte säkert. Någon som vet? Avtrycket är mellan 7-8 cm.

Image may contain: cloud, sky, snow and outdoor

Årets sista röda tomat... 36 dagar till första tomatfröet ska i jorden. (@stef5684 , ingen tjuvstart..)

Image may contain: food

Om några timmar är det exakt 30 år sedan den här lilla parveln såg dagens ljus. Sebastian har vuxit en del sedan dess och till och med fått skägg. Grattis underbara Sebastian - du är helt enkelt bäst! Hurra, hurra, hurra, hurra!

Image may contain: 1 person, beard, eyeglasses and indoor

Vi kommer aldrig att kunna konkurrera ut Dafgård - vi vek 24 stycken på en timme, kvinnorna på Dafgård närmare 1000. Men gott blev det!

Image may contain: 1 person, food

Min kompis Anders Karlsson (snickare som har hjälpt mig då och då) har hittat namnet på denna märkliga svamp. Namnet är Rökfingersvamp - Clavaria fumosa, tydligen rödlistad. (Jag plockade den inte.)

Image may contain: plant, outdoor and nature

Höstens/vinterns risotton fixade. Skogen är full av svamp - många som jag inte sett på många år. Äkta fingersvamp och gigantiska blomkålssvampar. Två som jag inte känner igen. Någon som vet namnen på dem?

Det är inte speciellt svårt att njuta efter en runda i trädgården.

Image may contain: food

Äntligen också i södra Sörmland. Trevlig helg!

Image may contain: food

Honungstappning avklarad. 23 kilo blev årets skörd. Långt ifrån rekordet (53 kilo) men helt okej. Bin är verkligen fantastiska.

No automatic alt text available.

Om några timmar ska jag tala för Sveriges viktigaste organisation - SSU.

De firar 100 år - Grattis underbara SSU!

Att unga människor väljer att bli medlemmar och aktiva i folkrörelser stärker demokratin. Och det ger unga människor makten både över sitt eget liv och tillsammans med andra makten över hela samhället. Det är så jäkla mycket bättre än att följa starka ledare.

...

Nu ser vi fram emot ytterligare 100 års kamp för jämlikhet!

Grattis SSU!

See More
No automatic alt text available.