See more of Tracon by logging into Facebook
Message this Page, learn about upcoming events and more.
See more of Tracon by logging into Facebook
Message this Page, learn about upcoming events and more.
Not Now
Tampereen anime- ja roolipelitapahtuma Tracon 2017 järjestetään 8.-10.9.2017 Tampere-talossa.

Vuoden 2017 teema ovat Pahikset.
People
6,064 likes
1,799 visits
Visitor Posts
 • Elina Nokelainen
  March 28 at 7:36am
  Milloin vänkärihaku aukeaa tänä vuonna? 😁
 • Pekka Hänninen
  February 24 at 1:19am
  Hei, koska ohjelma julkaistaan? Osa muualta tulevista päätää osall...istumispäivänsä ohjelman perusteella, joten matkojen ja majoituksen järjestäminen menee koko ajan vaikeammaksi ja kalliimmaksi, mitä lähemmäksi tapahtumaa järjestelyt venyy. See More
 • 10 vuotta sitten osallistuin elämäni ensimmäiseen coniin joka oli Tr...acon II. Jouduin heräämään aamuyöstä, että äiti ehti viedä minut junaan joka lähti viereisestä kaupungista. Bussi oli tupaten täynnä conittajia jotka istuivat sylikkäin penkeillä ja bussi raukka jaksoi nipin napin kiivetä jäisen mäen ylös. Liput maksoivat 2 euroa, Longcat kiemurteli yleisön joukossa ja Naruto.fi miitistä tuli kunnon floppi, kun jouduimme vaihtamaan tilaa kesken kaiken pienempään joka oli jo tyhjänä ahdas. Paljon on muuttunut noista ajoista, mutta yksi asia on säilynyt... Nimittäin avomieheni jonka tapasin tuona kohtalokkaana päivänä. Tänään juhlimme tuota tapaamista Doctor Strangen ja toivottavasti hyvän ruuan (ja kaljan...) merkeissä! See More
Pages liked by this Page
Photos
Reviews
135 Reviews
Tell people what you think
Sami Kunnas
· September 6, 2015
Great con and one of my personal favorite cons in Tampere :D
Laura Viitamäki
· September 4, 2016
Kiitos sunnuntai conista! Ensi vuonna uudestaan!
Janne Kemppi
· September 9, 2016
Oli oikein mukavaa olla Traconissa ihan siviilinä. Järjestelyt näyttivät toimivan ja minulla oli oikein mukavaa seurata hyviä videopelialan luentoja. Toivon että Ropecon ryhdistäytyisi tällä alalla.
Roope Tulimaa
· September 6, 2016
Kiitos hyvin järjestetystä conista! Lippujen muuttaminen rannekkeiksi oli erityisen hyvin hoidettu. Muutenkin onnistunut coni. Slenderman kiittää eikä tule yöllä teidän ikkunan eteen seisomaan.
Liisa Tuomi
· July 2, 2016
Tulin aivan turhaan Finnconiin kymmeneksi lippua hakemaan, kun ei niitä sitten enää ollutkaan. Olisitte voineet aikaisemmin ilmoittaa, jos rupeette aikaisemmin niitä myymään. Nyt suututtaa...
Nancy Mary-Ann Rodman
· September 6, 2015
9-vuosi Traconissa minulle ( sääli että vieläkin ilman pukua tosin ) -
Ja nautin koko viikonlopusta jälleen täysin sydämin! Kiitos kaikille,sekä järjestäjille e...ttä
osallistujille! Ja jeeee tänä vuonna ei tarvinnu tulla yksin,kerrankin oli koko viikonlopulle seuraa ♥ Ensi vuotta jo taas odottaen!
See More
Jenny Huovinen
· August 12, 2015
Tracon on ollu joka vuosi aivan mahtava ja siit on tullu se coni johon on aina pakko päästä. :-D
Pinja Kristina
· July 1, 2016
Tulin finnconista ostamaan lippuja ja myynnin piti alkaa klo 10. Olitte kuitenkin jo varanneet liput heille, jotka oli aamu kasista jonottanut. Olisitte voineet ilmoittaa, niin en olisi edes vaivautunut.
Eija Lahtinen
· September 13, 2014
Tapahtuma haastaa hyvällä tavalla vuodesta toiseen myös meidät, jotka osallistumme ehkä vain yhden cossaajan visioiden henkiinherättämiseen. Hämmästyttävää, kuinka paljon sitä oppiikaan!
Jani Vuolle
· September 4, 2015
Tänne on aina pakko päästä tulemaan joka vuosi!
Lottis Laakkonen
· May 23, 2015
Vuodesta 2008 lähtien käynyt jokaisessa, melkeen alusta asti mukana siis :)
Henriikka Helpiölä
· September 22, 2013
Vielä ei ole kertaakaan tarvinnut miettiä miksi piti lähteä. Aina on ollut hienoa ja suurin ongelma ehdottomasti on tekemisen laajuus ja se ettei voi olla jokapaikassa samaan aikaan. Ensi vuonna uudestaan ♥
Tiia Skogberg
· September 16, 2014
Todella mukavaa päästä mesoon taaa cossi asupäällä ja ottaan makeita kuvii.
Sonja Hynninen
· August 23, 2015
Tracon on ihanin tapahtuma♡
Samuli Björkling
· September 17, 2014
Traconiin on aina helppo palata vuodesta toiseen ☆
Noora Virola
· September 14, 2014
En ostanu ees lippua ja silti oli parhain viikonloppu hetkeen ♥
Anna Telaranta
· April 14, 2014
Tracon on yksi vuoden huippuhetkistä! On ihanaa tavata samanhenkisiä ihmisiä ja cossata lempi hahmojaan.
Roni Merivirta
· September 14, 2014
Ostin laaman ja häräsmöin sillä muita. Hauskaa oli enkä saanut lähestymiskieltojakaan. Luennot kiinnostavia ja eritoten proppiluento oli nauruhermoja kutkuttava.
Huonona puolena oma ansasisäkköpuku joka teki istumisesta inhoittavampaa kuin ampiaispesä takapuolen uumenissa.
Mikki Salo
· September 14, 2014
Jos vois olisin siellä edelleen ♥
Posts

Kuukauden päästä Helsingissä löytyy popkulttuuriaiheista silmäiltävää Popcult Helsinki -tapahtumassa! Tapahtuman ohjelmakartasta löytyy myös Traconin ystäviä varmasti ilahduttavia aiheita, joten kannattaa käydä vilkaisemassa. Tracon on myös edustamassa tapahtumassa: pöydällä jatkuu Pahisten VS-turnaus ja vastailemme kävijöiden kysymyksiin Traconiin liittyen.

Image may contain: text
Popcult Helsinki to Popcult Helsinki 2017

Oletko valmis? Se on täällä nopeammin kuin arvaatkaan. Popcult Helsinki koittaa Silmänräpäyksessä. 👁

Hyödyllistä informaatiota tapahtumaan liittyen ja lippuj...en ostomahdollisuuden (à 26€) löydät osoitteesta www.popcult.fi. Tule äkkiä mukaan!

HUOMIOKSI! Ylihuomenna lauantaina 8.4. olemme edustamassa Tylyconissa 🌚 Malmitalon piha-alueella. Bongaa Popcult Helsingin bilepolkupyörä 🚲 ja tule tervehtimään! Bilepolkupyörältä voi ostaa rannekkeita Popcult Helsinkiin käteisellä.

See More

AMV-kilpailu tulee taas! Kilpailun säännöt on nyt julkaistu ja ilmoittautuminen kilpailuun aukeaa 1.5.
https://2017.tracon.fi/ohjelma/amv-kilpailu

Tampereen roolipeli- ja animetapahtuma Tracon järjestetään Tampere-talossa 8.–10. syyskuuta 2017. Tracon tarjoaa kävijöilleen jälleen monipuolisesti puhe- ja esitysohjelmaa, työpajoja, kilpailuja ja pelejä kaikille rooli-, lauta-, kortti-, miniatyyri- ja strategiapelaamisesta sekä animesta, mangasta...
2017.tracon.fi
Posts

Traconin lipunmyynti Tampere Kupliissa on nyt päättynyt! Seuraava ja viimeinen lipunmyyntitapahtuma on Ropecon, nettilipunmyynti alkaa 1.7.

Tampere Kupliissa Traconin edustuspöydällä jatkuu Pahisten VS-turnaus! Käy äänestämässä viimeisestä alkulohkosta suosikkisi jatkoon.

No automatic alt text available.
Image may contain: text
No automatic alt text available.

Viimeisiä sataa Tracon-lippua Kupliin osalta viedään! Lippuja myydään vielä Ropeconissa ja nettilipunmyynti alkaa 1.7.

Huomio Kupliiseen lippuja ostamaan tulevat!

Aiemmista tiedoista poiketen lipunmyynti siirretään 2. kerroksen yhdistyspöydälle klo 11: lippuja myydään siihen saakka edelleen aulassa. Pahoittelemme äkillistä muutosta! Lippuja on jäljellä vielä vajaat 300.

Lipunmyynti on aloitettu! Myyntijonoa ei oikein voi tässä vaiheessa olla huomaamatta, mutta pöytä sijaitsee keskellä Tampere-talon etuaulaa.

Image may contain: 1 person, sitting, table and indoor
Image may contain: one or more people, people standing and shoes

Kuplii aukeaa klo 10 ja samalla alkaa Traconin lipunmyynti! Etuovien jonossa on tällä hetkellä reippaasti alle sata henkeä ja myynnissä on 700 lippua.

Tracon kuplii viikonloppuna Tampere Kuplii -sarjakuvafestivaaleilla!

Tracon myy lippuja Tampere Kupliissa erillisellä lipunmyyntipöydällä, joka sijaitsee Tampere-talon eteisaulassa Tampere-talon oman infotiskin lähellä, ennen narikkaa.

Lipunmyyntijonon saa muodostaa Tampere-talon etuoville alkaen klo 8 lauantaiaamuna. Ovet avataan Kupliita varten klo 10, jolloin jonon alkupää ohjataan lipunmyyntipöydälle ja jono kulkee sieltä kohti etuovia.

...

Lipunmyyntipöydällä voi maksaa VAIN KÄTEISELLÄ ja arvostamme tasarahaa. Myymme vain koko viikonlopun lippuja ja niiden hinta tapahtumamyynnissä on 30 e.

Tiedotamme sosiaalisessa mediassa lipunmyynnin etenemisestä ja päättymisestä. Myyntiin on tulossa yhteensä 700 viikonloppulippua.

Lisätietoja lipunmyynnistä: https://2017.tracon.fi/tapahtuma/liput

See More
Tampereen roolipeli- ja animetapahtuma Tracon järjestetään Tampere-talossa 8.–10. syyskuuta 2017. Tracon tarjoaa kävijöilleen jälleen monipuolisesti puhe- ja esitysohjelmaa, työpajoja, kilpailuja ja pelejä kaikille rooli-, lauta-, kortti-, miniatyyri- ja strategiapelaamisesta sekä animesta, mangasta...
2017.tracon.fi

Traconin pöydällä Tracon Hitpointissa jatkuu Pahisten VS-turnaus! Tule äänestämään jatkoon pahiksista pahin.

No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
Image may contain: text
Tracon Hitpoint
February 27

Tracon Hitpoint on jo tällä viikolla!

Coniviikon kunniaksi päätimme pistää pikaisen arvonnan pystyyn. Palkintona kolme paria rannekkeita! Osallistut arvontaan t...ykkäämällä tästä postauksesta ja kommentoimalla alle, haluatko voittaessasi kaksi Tracon Hitpoint -ranneketta vai kaksi Tracon 2017 -ranneketta! Postausta saa myös jakaa!

Arvonta suoritetaan perjantaina 3.3. klo 12:00, ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkinnon voi noutaa Hitpointista tai sovitusti muulla tavoin.

Facebook ei osallistu arvontaan millään tavalla.

See More

Traconiin on vielä hyvä tovi, mutta viikonloppuna vuorossa on sisartapahtumamme Tracon Hitpoint!

Sieltä se tulee jo ensi viikonloppuna - Tracon Hitpoint! Epävirallinen oppaamme tapahtumaan valmistautumiseen löytyy Hitpointin blogista: https://2017.hitpoint....tracon.fi/…/valmistaudu-hitpointtiin-…

Myös ohjelma, niin kartta kuin sen ulkopuolinen ohjelma, löytyy nyt sivuiltamme: https://2017.hitpoint.tracon.fi/fi/ohjelma

See More
Meillä coniteassa on pitänyt kiirettä, mutta meidätkin ehdit varmasti tavata pelaamasta tapahtumassa. Keräsimme teille helpottavan listan suunnitellaksesi oman tapahtumasi aktiviteettejä, sillä Hitpoint on jo ihan nurkan takana, alle viikon päästä!
2017.hitpoint.tracon.fi

EDIT: Häiriö on nyt korjattu ja lippujen tilaaminen onnistuu jälleen.

Kompassin käyttämässä maksunvälityspalvelussa Checkoutissa on tällä hetkellä häiriö, joka estää tilaamisen Tracon Hitpointin, Matsuconin, Popcult Helsinki -tapahtuman, Tylyconin ja Ropeconin verkkokaupoista. Pahoittelemme häiriötä. Odotamme ongelman korjautuvan huomenna perjantaina toimistoaikana.

Tracon edustaa viikonloppuna Yukiconissa! Tervetuloa keskustelemaan tapahtumasta ja osallistumaan Desucon Frostbitessa alkaneeseen Pahisten VS-turnaukseen - kuvissa tämänkertaiset taisteluparit ja turnaustaulukko ensimmäisten erien jälkeen.

Emme myy Yukiconissa lippuja. Lisätietoja aiheesta löytyy blogistamme: https://blog.tracon.fi/…/traconin-lipunmyynti-tapahtumissa-…

Image may contain: text
Image may contain: 1 person
No automatic alt text available.

Traconin iltabileiden suunnittelu on aloitettu ja iltabilevastaavat kaipaavat ideoita ja palautetta K-18 -bileitä varten! Mikäli täysi-ikäisten iltabileet kiinnostavat, vastaa kyselyymme: https://2017.tracon.fi/…/02/03/mita-toivot-k-18-iltabileilta

Tampereen roolipeli- ja animetapahtuma Tracon järjestetään Tampere-talossa 8.–10. syyskuuta 2017. Tracon tarjoaa kävijöilleen jälleen monipuolisesti puhe- ja esitysohjelmaa, työpajoja, kilpailuja ja pelejä kaikille rooli-, lauta-, kortti-, miniatyyri- ja strategiapelaamisesta sekä animesta, mangasta...
2017.tracon.fi

Traconin nettisivujen Ohjelma-osio on nyt avattu ja sitä myötä sekä julkistamme ensimmäisen kunniavieraan että avaamme ohjelmahaun!

Traconin ensimmäinen kunniavieras vuonna 2017 on maineikas pelimusiikkisäveltäjä Chris Huelsbeck, jonka musiikkia kuullaan Tracon-perjantaina Tampere-talossa järjestettävässä konsertissa. Lue lisää Chris Huelsbeckistä ja konsertista sivuiltamme: https://2017.tracon.fi/ohjelma/chris-huelsbeck

Traconin teema tänä vuonna ovat Pahikset - jos tämä tai jokin muu aihe inspiroi tekemään ohjelmaa, lue ohjelmahaun ohjeet täältä: https://2017.tracon.fi/ohjelma/ohjelmanjarjestajaksi

Tampereen roolipeli- ja animetapahtuma Tracon järjestetään Tampere-talossa 8.–10. syyskuuta 2017. Tracon tarjoaa kävijöilleen jälleen monipuolisesti puhe- ja esitysohjelmaa, työpajoja, kilpailuja ja pelejä kaikille rooli-, lauta-, kortti-, miniatyyri- ja strategiapelaamisesta sekä animesta, mangasta...
2017.tracon.fi