CommunitySee All
Highlights info row image
6,153 people like this
Highlights info row image
6,060 people follow this
Highlights info row image
1,794 people have visited
Photos
Reviews
132 Reviews
Tell people what you think
Sami Kunnas
· September 6, 2015
Great con and one of my personal favorite cons in Tampere :D
Roope Tulimaa
· September 6, 2016
Kiitos hyvin järjestetystä conista! Lippujen muuttaminen rannekkeiksi oli erityisen hyvin hoidettu. Muutenkin onnistunut coni. Slenderman kiittää eikä tule yöllä teidän ikkunan eteen seisomaan.
Liisa Tuomi
· July 2, 2016
Tulin aivan turhaan Finnconiin kymmeneksi lippua hakemaan, kun ei niitä sitten enää ollutkaan. Olisitte voineet aikaisemmin ilmoittaa, jos rupeette aikaisemmin niitä myymään. Nyt suututtaa...
Nancy Mary-Ann Rodman
· September 6, 2015
9-vuosi Traconissa minulle ( sääli että vieläkin ilman pukua tosin ) -
Ja nautin koko viikonlopusta jälleen täysin sydämin! Kiitos kaikille,sekä järjestäjille e...ttä
osallistujille! Ja jeeee tänä vuonna ei tarvinnu tulla yksin,kerrankin oli koko viikonlopulle seuraa ♥ Ensi vuotta jo taas odottaen!
See More
Jenny Huovinen
· August 12, 2015
Tracon on ollu joka vuosi aivan mahtava ja siit on tullu se coni johon on aina pakko päästä. :-D
Laura Viitamäki
· September 4, 2016
Kiitos sunnuntai conista! Ensi vuonna uudestaan!
Janne Kemppi
· September 9, 2016
Oli oikein mukavaa olla Traconissa ihan siviilinä. Järjestelyt näyttivät toimivan ja minulla oli oikein mukavaa seurata hyviä videopelialan luentoja. Toivon että Ropecon ryhdistäytyisi tällä alalla.
Pinja Kristina
· July 1, 2016
Tulin finnconista ostamaan lippuja ja myynnin piti alkaa klo 10. Olitte kuitenkin jo varanneet liput heille, jotka oli aamu kasista jonottanut. Olisitte voineet ilmoittaa, niin en olisi edes vaivautunut.
Anna Telaranta
· April 14, 2014
Tracon on yksi vuoden huippuhetkistä! On ihanaa tavata samanhenkisiä ihmisiä ja cossata lempi hahmojaan.
Eija Lahtinen
· September 13, 2014
Tapahtuma haastaa hyvällä tavalla vuodesta toiseen myös meidät, jotka osallistumme ehkä vain yhden cossaajan visioiden henkiinherättämiseen. Hämmästyttävää, kuinka paljon sitä oppiikaan!
Jani Vuolle
· September 4, 2015
Tänne on aina pakko päästä tulemaan joka vuosi!
Lottis Laakkonen
· May 23, 2015
Vuodesta 2008 lähtien käynyt jokaisessa, melkeen alusta asti mukana siis :)
Inka Kääriäinen
· August 7, 2015
Ihan ok tapahtuma vieraampi minulle kun olen ollut siellä vain kerran. ^^
Henriikka Helpiölä
· September 22, 2013
Vielä ei ole kertaakaan tarvinnut miettiä miksi piti lähteä. Aina on ollut hienoa ja suurin ongelma ehdottomasti on tekemisen laajuus ja se ettei voi olla jokapaikassa samaan aikaan. Ensi vuonna uudestaan ♥
Toni Blikst
· October 26, 2015
Todella hyvät fiilikset jäänyt. Ensvuotta odotellessa
Jari Tapio Ala-Rohdainen
March 16, 2014
Tulossa traconiin mutta mut päästetään vain kamun kaa vaikka on 21 vuotias no helposti saattaa tulla niitä jotka kiusaa tai uhkailee
Tiia Skogberg
· September 16, 2014
Todella mukavaa päästä mesoon taaa cossi asupäällä ja ottaan makeita kuvii.
Kare Koponen
· September 6, 2015
Ihan mahtava fiilis ens vuonna uusiksi
Sonja Hynninen
· August 23, 2015
Tracon on ihanin tapahtuma♡
Samuli Björkling
· September 17, 2014
Traconiin on aina helppo palata vuodesta toiseen ☆
Posts
Tracon
5 hrs

Sunnuntailiput ovat nyt loppuneet Traconin nettikaupasta - pääsylippujen myynti netissä on täten päättynyt!

Lippuja saa vielä Ropeconista, lisätietoja Ropeconin myynnistä: https://2017.tracon.fi/…/traconin-viikonloppulippuja-saa-vi…

Traconin lippuja saa vielä Ropeconista 29.7. klo 10 alkaen! Lisätietoja lipunmyynnistä löytyy nyt Traconin blogista: https://2017.tracon.fi/…/traconin-viikonloppulippuja-saa-vi…

Tampereen roolipeli- ja animetapahtuma Tracon järjestetään Tampere-talossa 8.–10. syyskuuta 2017. Tracon tarjoaa kävijöilleen jälleen monipuolisesti puhe- ja esitysohjelmaa, työpajoja, kilpailuja ja pelejä kaikille rooli-, lauta-, kortti-, miniatyyri- ja strategiapelaamisesta sekä animesta, mangasta...
2017.tracon.fi
Posts

Tracon Live etsii esiintyjiä!

Tracon Live etsii esiintyjiä Sorsapuiston ulkolavalle. Onko sinulla bändi, muu musiikkiesitys, tanssishow tai jotain muuta, jota haluaisit tulla esittämään Traconin kävijöille koko Sorsapuiston yli? Livelavan esitysten olisi hyvä olla pituudeltaan 30-60 min.

Jos sinulla on tarjota meille jotain siistiä, ota yhteyttä sähköpostitse: ohjelma(at)tracon.fi!

Traconin lipunmyynti Ropeconissa alkaa lauantaina 29.7. klo 10! Edustuspöydän tarkempi sijainti tarkentuu vielä. Myyntiin tulee yhteensä 500 viikonloppulippua.

Traconin viikonloppu- ja lauantailiput on nyt myyty loppuun nettikaupasta! Sunnuntailippuja on vielä jäljellä.

Myymme pienen erän viikonloppulippuja vielä Ropeconissa 28.-30.7.

Pahisteemaamme sopivasti: viikonloppulippuja jäljellä verkkokaupassa 666.

Lipunmyynti on lähtenyt käyntiin räjähtävästi - viikonloppulippuja on jäljellä vielä n. 1450 eli 1/3 kaikista verkkokaupan lipuista.

Jos veloitus on lähtenyt tililtäsi, älä hätäile - vaikka sähköposti tulisikin hitaasti, saat lippusi!

https://kompassi.eu/events/tracon2017/tickets

Liput ovat saapuneet!!

EDIT: Lippujen pitäisi tulla postiin melko lailla välittömästi, ottaen toki huomioon sen, että serverimme ovat parhaillaan huomittavan kuormituksen alla. Viestin pitäisi kuitenkin tulla viimeistään tunnin sisään, mikäli veloitus on mennyt tililtä.

Tracon updated their cover photo.
Image may contain: text
Tracon added an event.

Tampereen anime- ja roolipelitapahtuma Tracon 2017 järjestetään 8.-10.9.2017 Tampere-talossa. Tracon tarjoaa perinteiseen tapaan monipuolisesti luento-, paneeli- ja esitysohjelmia, työpajoja, kilpailuja, pelejä ja kaikenlaista muuta ohjelmaa niin rooli-, lauta-, kortti-, miniatyyri- ja strategiapelien kuin animen, mangan sekä muun japanilaisen ja aasialaisen populaarikulttuurin ystäville. Traconin Peliperjantaina pääsee ilmaiseksi kuuntelemaan pelialan ammattilaisten paneelej...a ja luentoja pelialaan liittyen: lauantaina ja sunnuntaina Sorsapuistossa pääsee nauttimaan Tracon Live! -lavan esityksistä. Tervetuloa!

Traconin vuoden 2017 kunniavieraat ovat pelimusiikkisäveltäjä Chris Huelsbeck ja roolipelikirjoittaja Angel Leigh McCoy! Chris Huelsbeckin musiikkia pääset kuulemaan perjantaina Tampere-talossa järjestettävässä pianokonsertissa (liput konserttiin Tampere-talon sivujen kautta).

Traconin nettilipunmyynti alkaa 1.7. klo 18. Myymme tämän jälkeen lippuja vielä Ropecon-tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 28.-30.7.

Lisätietoja kaikesta Traconiin liittyvästä löydät nettisivuiltamme: https://2017.tracon.fi/

See More
SEP8
Sep 8 - Sep 10TraconTampere, Finland
1,523 people going

Vihdoinkin se on täällä - tässä Traconin alustava ohjelmakartta! https://kompassi.eu/events/tracon2017/programme

Ohjelmakarttaan tulee vielä lisää ohjelmia ja mahdollisia muutoksia ennen tapahtumaa. Iltabileiden ja Tracon Live! -lavan ohjelmasta tulee tarkempaa tietoa ennen tapahtumaa - ja jos haluat esiintymään Tracon Live! -lavalle Sorsapuistoon, ohjelmassa on vielä tilaa! Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen ohjelma(at)tracon.fi, mikäli sinulla on tarjota jotain näyttävää puistolavallemme. Kaipailisimme erityisesti soittajia ja livemusiikkia!

kompassi.eu

Traconin NCC-karsinnan ilmoittautuminen on nyt auki ja jatkuu 9.7. asti! Lisätietoa kaikkien Traconin cosplaykisojen säännöistä ja ilmoittautumisaikataulut löydät nyt nettisivuiltamme osoitteesta: https://2017.tracon.fi/ohjelma/cosplay

Traconin kunniavieraaksi saapuu tänä vuonna roolipelikirjoittaja Angel Leigh McCoy!

McCoy on tehnyt 25 vuotta uraa pelisuunnittelun parissa, erikoisalanaan tarinankerronta ja hahmosuunnittelu. Dungeons & Dragonsia ja World of Darknessin pelejäkin tehnyt McCoy työskentelee tällä hetkellä ArenaNetillä Guild Wars 2 -MMORPG:n parissa.

Lisätietoja McCoysta: https://2017.tracon.fi/ohjelma/angel-leigh-mccoy

2017.tracon.fi

Sieltä se lähestyy - Traconin lipunmyynti alkaa nettikaupassamme 1.7. klo 18! Facebookiin ja Twitteriin ilmestyy tuolloin suorat linkit nettikauppaan, joten ei hätää vaikket kauppaa sivuiltamme heti löytäisikään.

Lippukauppaan ei ole asetettu rajoja sille, kuinka monta lippua yksittäinen henkilö voi ostaa. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että liput on maksettava välittömästi ostotilanteessa.

Lisäksi aiemmin kerrotusta poiketen lattiamajoituspaikat eivät valitettavasti tule myyntiin samaan aikaan kuin tapahtumaliput. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa ja harmia. Pyrimme ilmoittamaan lattiamajoituksen myynnin alkamisesta heti, kun saamme sen tietoomme.

Kaikki Traconin vänkärihakemukset on nyt käsitelty! Tarkista sähkö- ja roskapostisi: jos et saanut viestiä, ota yhteyttä osoitteeseen tyovoima@tracon.fi.

Pahisten VS-turnauksen seuraavia pareja viedään Traconin pöydällä Desuconissa! Tule äänestämään parhaat pahikset mukaan semifinaaliin.

No automatic alt text available.
Image may contain: one or more people and text
Image may contain: text