Photos
Reviews
4.0
2 Reviews
Tell people what you think
Posts

Hebben we een deal? Je stuurt ons een leuke fiets of wandelroute toe door en rondom Twenterand en omgeving en in ruil daarvoor ontvang je van ons GRATIS het jaarboek 2018 van route.nl met daarin 249 mooie fiets- en wandelroutes ter waarde van €9,95.

- stuur je route naar: info@puurtwenterand.nl
- duidelijke vermelding: naam, adres, woonplaats, e-mailadres
- geef aan wat de route voor jou zo bijzonder maakt...
- indien aanwezig zijn foto's van harte welkom

Inzendingen mogelijk tot eind mei.
De mooiste 10 routes zullen worden beloond met een gratis routeboek.

See More
Image may contain: 2 people, people smiling, people sitting

Mooie promotie voor Twenterand!
Opnieuw een fietsroute in het jaarboek 2018 van route.nl., aangeboden door Twenterand Tourist Info. Oplage 60.000 stuks verspreid via de fiets- en wandelbeurzen in binnen en buitenland. Je fiets o.a. langs Engbertsdijksvenen Stichting Veenmuseum, Klooster Sibculo, Fruitteelt bedrijf De Greftenhoeve en het historisch museum Vriezenveen.

Download deze fietsroute gratis via:
http://www.puurtwenterand.nl/…/26090-Nostalgisch-fietsrond…/

No automatic alt text available.
Image may contain: 2 people, people smiling, people sitting
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
Posts

Gezelligheid kent geen tijd.....

FEB24
Sat 8:00 PM UTC+01Sibculo, Westerhaar, Geerdijk, Vroomshoop.
11 people going

Heb je de expositie van Frieda Waanders nog niet gezien? Pak dan deze laatste kans: Donderdag en vrijdagmiddag van 14.00 - 16.00 uur in het Middendorpshuis te Den Ham!
http://www.puurtwenterand.nl/…/6…/Expositie-Frieda-Waanders/

"Facetten van de mens"Beelden in natuursteen. Tot en met 16 februari geopend van woensdag t/m vrijdag van 14-16 uur. Gratis toegang.
puurtwenterand.nl

Het ijs (nog) niet dik genoeg om te schaatsen, maar wel prachtig weer om naar buiten te gaan?
Maak dan gebruik van het wandelarrangement "Het loopt in de soep". Een mooie wandeling door het buitengebied van Den Ham, Zandstuvebos en over de Mageler Es. Aan het eind van de wandeling een heerlijke kop snert of bruine bonensoep als beloning.
Mogelijk van woensdag t/m zondag. Voor meer informatie zie:
http://www.puurtwenterand.nl/10504/2283/

Het Heerlijke wandelarrangement,met een knipoog is het arrangement “Het loopt in de soep” als naam meegegeven. De uitkomst voor elke deelnemer is behalve het kennismaken met de bijzondere omgeving van Den Ham een overheerlijke kom soep.
puurtwenterand.nl

Op weg naar Pasen 2018: Bezinning en Onvoorwaardelijke liefde
In het kader van de periode op weg naar Pasen 2018 heeft de werkgroep Stille Momenten uit Brinkdorp Den Ham dit jaar tijdens de 40-dagentijd de volgende activiteiten ontwikkeld:
a. Zeven Stille Momenten: Onvoorwaardelijke liefde
b. Hammer Bezinningswandeling (Nieuw).
De 40-dagentijd begint op de Aswoensdag. Wanneer je dan begint te tellen en de zondagen niet meetelt (zondagen zijn feestdagen omdat het de opstandin...gdag is) kom je precies bij Pasen uit! In de 40-dagentijd doen we dingen vaak net even anders. Door bezinning en door te vasten, richten we ons op God en onze naaste. We leven toe naar Pasen, het feest van de onvoorwaardelijke liefde. Dichtbij en ver weg bidden mensen om de onvoorwaardelijke liefde in hun persoonlijke leven of in de situatie in hun land. In Stille Momenten en een wandeling kunnen we elkaar hierbij tot steun zijn.
Naar goede gewoonte, wordt jaarlijks tijdens de 40-dagentijd wekelijks een “Stil moment” van een half uur gehouden, dit jaar vinden de Stille Momenten plaats in de Gereformeerde Kerk aan de Ommerweg 27 te Den Ham op de vrijdagavonden 16 en 23 februari en 9, 16 en 23 maart en op Witte Donderdag, die dit jaar op 29 maart valt. Aanvang: 19.30 uur.
Op vrijdagavond 2 maart is het Stille Moment in de Hervormde Kerk aan de Brink 4 in Den Ham. Het “moment” bestaat uit: schriftlezing, gebed, samenzang, een moment van Stilte en Passiemuziek.
Wandelen als vorm voor bezinning is zo oud als de Bijbel. Het is een goede manier om ergens bij stil te staan. Een ideale bezigheid voor de 40-dagentijd dus. Op 31 maart Stille Zaterdag gaan we tussen 14.45 uur en 16.15 uur samen 4 km wandelen en combineren dit met bezinning. Om 14.30 uur zal deze nieuwe Hammer Bezinningswandeling op gepaste wijze worden geopend. De Hammerbezinningswandeling is een samenwerkingsproject tussen de werkgroep Stille Momenten en IVN afdeling Den Ham-Vroomshoop.

See More
Image may contain: sky, tree, outdoor and nature

Prachtig evenement! Hopelijk genoeg wind zaterdag!

JAN27
Sat 10:30 AM UTC+01Vliegerfeest TwenteWesterhaar-Vriezenveensewijk, Netherlands
57 people interested

Hij is er weer!! De Toeristische gids van Twenterand 2018.
Boordevol informatie over fietsen en wandelen, musea, natuur, evenementen, eten & drinken, winkelen en nog veel meer.
Dit jaar inclusief 2 gratis fietsroutes!
Haal hem gratis bij Twenterand Tourist Info in Den Ham of bij één van de folderposten in Twenterand: De Klaampe in Westerhaar, Het Punt in Vroomshoop of de Wereldwinkel in Vriezenveen.

Image may contain: one or more people, outdoor and nature

Op naar een mooi seizoen 2018!

Image may contain: 3 people, people smiling, people standing
TwenterandLive.nl

Aquapark De Zandstuve Vroomshoop krijgt steeds meer vorm
http://www.twenterandlive.nl/…/Nam-prijs-Aquapark-De-Zandst…

Het bestuur van de stichting Aquapark De Z...andstuve Vroomshoop blikte onlangs met tevredenheid terug op het afgelopen jaar. De eerste concrete stappen zijn gezet op weg naar het opwaarderen van voorzieningen in het huidige openluchtzwembad in het bos De Zandstuve. De contacten met de gemeente Twenterand als exploitant en beheerder van De Zandstuve, zijn geïntensiveerd en vanaf het nieuwe zwemseizoen in 2018 is de nieuwe naamgeving een feit. Dat zal ook op het Aquapark als langs de Hammerweg zichtbaar worden.
Dankzij een stimuleringssubsidie van de NAM en hartverwarmende acties (dank aan cafés Kremer, waar meer dan € 3.000 binnen gehaald werd) en eigen activiteiten, zoals op ook op Koningsdag 2017, is het mogelijk als vervolg op afgelopen zwemseizoen de eerste tastbare resultaten van de opwaardering te laten zien. Zo komen er nog meer opblaasbare speelattributen op het water, wordt doorgegaan met de Freeplayer met meerdere balsporten op de zonneweide en worden schaduwdoeken gerealiseerd. Ook wordt er een bedrag gereserveerd voor een uitgesproken wens: een grote glijbaan.
Voor het financieren van de plannen gaan de bestuursleden in januari en februari 2018 persoonlijk bij alle Vroomshoopse ondernemers op bezoek. Dat is een eenmalige actie, die het fundament moet vormen voor een prachtig eigentijds Aquapark De Zandstuve Vroomshoop met een totaal recreatief beleven voor jong en oud. Op Koningsdag 2018 wordt er gestart met een financiële actie onder de bevolking ”Vrienden van” en daarbij wordt gehecht aan een breed draagvlak voor de plannen van het bestuur voor de komende jaren.

See More

Van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat!!!!

Image may contain: text
Image may contain: text
De Johanneshoeve added 2 new photos.

Vandaag op de Vakantiebeurs in Utrecht gekregen. We behoren tot een van de beste appartementen beoordeeld op Zoover.
Trots op ieder van ons die dit mogelijk maakt.

Dit prachtige plaatje delen we graag!

Image may contain: sky, tree, cloud, plant, outdoor, nature and water
Ons mooie Twente added a new photo to the album: Ontdek puur Twenterand.

Stromend beweegt de beek door het agrarisch landschap. Ze laat je genieten van haar oevers en is even helemaal van jou.

Deze mooie foto is van Gre Pape-Wichers uit Vriezenveen. Ze maakte het plaatje onlangs aan de oevers van de Linderbeek, aan de zuidkant van Den Ham.

Twenterand Tourist Info updated their cover photo.
January 8
Image may contain: house, tree, outdoor and nature

Bestuur en medewerkers van het Twenterand Tourist Info TTI wensen alle bezoekers en ook onze 'volgers' hele gezellige Kerstdagen en een voorspoedig 2018. En natuurlijk tot ziens in Twenterand.

(Foto Sylvain Poel; Den Ham doorkijkend langs de Hervormde Kerk naar de fraaie Brink)

Image may contain: night, sky, tree and outdoor

Concerten, wandelingen, exposities, midwinterhoornblazen, er is weer van alles te zien en te beleven in Twenterand de komende weken. Kijk hier voor een actueel overzicht van de activiteiten rondom de feestdagen.
http://www.puurtwenterand.nl/Agenda/
Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig nieuwjaar!

Ontdek hier de uitgebreide evenementenagenda van Twenterand. Jong, oud, binnen of buiten, er is altijd wel wat te doen. Wilt u uw evenement graag vermeld zien op onze website of in onze agenda's meld u uw evenement dan aan via info@puurtwenterand.nl | op 21 december 2017
puurtwenterand.nl

Een fijne wandeling maken? Probeer deze eens!
Het Hammer Ommetje gecombineerd met een lekkere kop snert na afloop bij Eetcafé 'n Esch
http://www.puurtwenterand.nl/10504/2283/

Het Heerlijke wandelarrangement,met een knipoog is het arrangement “Het loopt in de soep” als naam meegegeven. De uitkomst voor elke deelnemer is behalve het kennismaken met de bijzondere omgeving van Den Ham een overheerlijke kom soep.
puurtwenterand.nl