Reviews
5.0
6 Reviews
Tell people what you think
Renske Peters
· March 28, 2018
Altijd persoonlijk en kundig advies.
Photos
Videos
Een vaste 'badgast' in de winkel. Is z'n roeping misgelopen
8
4
Posts
Uw Schylger Vakwinkel updated their profile picture.
Image may contain: drink and indoor
Uw Schylger Vakwinkel updated their cover photo.
Image may contain: one or more people, people standing and indoor
Posts
Uw Schylger Vakwinkel is feeling slimmer.

Ook UW SCHYLGER VAKWINKEL blijft up-to-date met een social media training!😀😍

Image may contain: 2 people, people smiling

Wordt jij de nieuwe eigenaar van zo ‘n mooie kast?

Ontwerp je eigen maatwerk kast in 3 stappen met de Raffito Kastendesigner. Start Direct!

Ontwerp je eigen kast in 3 stappen met de Raffito Kastendesigner. 1. Kies uw stijl 2. Kies uw opstelling 3. Maak uw ontwerp.
raffito.com
No automatic alt text available.
Marike Roos

Klussen was niet leuk , met die oude meuk. Klussen gaat nu lekker , met mijn nieuwe Black en Decker. Van de : Uw Schylger Vakwinkel. 😃

Uw Schylger Vakwinkel shared Sikkens NL's postfeeling lucky.

En de hele maand mei is de Rubbol XD High Gloss in de aanbieding!!!😍
Van €80,45 Nu:
€59,95👍🏻

Sikkens Rubol SB en Rubbol XD zijn extreem beschermende lakken voor buiten. Gebruik jij deze al? Kijk voor meer informatie op Sikkens.nl/buitenlak.

Image may contain: text
Rovince NL

ACTIE WEEK VAN DE TEEK | Vandaag is de kick-off van de Week van de Teek 2018! 🕷️ Wij hebben deze hele week een speciale actie. Koop van 16 t/m 22 april Rovince ...kleding, registreer je aankoop en maak kans op een "Expeditie Robinson" Survival Cursus voor 2 personen verzorgd door Backtravel.nl - Bushcraft en Survival, het hele jaar door. 😎🔥🌴

Meer informatie? https://bit.ly/2H1Y2cL

See More

En dat gewoon op Terschelling te koop🤩

Image may contain: 1 person, standing, outdoor and nature
Rovince NL

Het RIVM - Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu heeft het afgelopen jaar 27.000 nieuwe gevallen van de ziekte van Lyme geteld. Aandacht (voor preventie...) is dus van belang! Boswachter Tim beschermt zich tegen tekenbeten met Rovince kleding. Hij vertelt in deze film van NU.nl alles wat je moet weten over teken. https://bit.ly/2qAIKog

See More
Image may contain: text
Biofood Diervoeding

TEKEN INFORMATIE
De teek leeft graag in struiken, bomen en gras en is in Nederland in de warmere maanden van het jaar, vanaf het voorjaar tot in het najaar, act...ief. In warmere landen kan de teek het hele jaar door actief zijn, dus als u met uw huisdier naar het buitenland op vakantie gaat dient u hiermee het beste rekening te houden.

Met het verschuiven van het klimaat komt de teek in ons land steeds meer voor en uit onderzoek blijkt dat deze teken ook steeds vaker besmet zijn met Lyme, Babesia of Ehrlichia. Voor een dergelijke infectie hoeven we dus niet meer naar het buitenland. Om door teken overgedragen ziektes bij onze huisdieren te voorkomen is het dus van belang om aandacht aan de preventie van teken te besteden.

Wist je dat:
-teken vooral in struiken en grassen tot ongeveer anderhalve meter hoogte leven? Je vindt ze in bossen, duinen, weilanden en heidegebieden maar ook bij jou in de tuin.
-teken actief worden als de temperatuur boven de 8-10 graden Celsius komt?
-je teken niet volledig kunt verwijderen met je nagels? Verwijder een teek daarom dus altijd met een speciale tekenverwijderaar.
-de kans op besmetting met bijvoorbeeld de ziekte van Lyme minimaal is als je de teek binnen acht uur na de beet verwijdert?

Voor honden en katten die beperkt of niet buiten komen is sprake van een minimaal infectierisico voor teken. Preventie bestaat in dit geval uit regelmatige visuele controle. Er bestaan verschillende producten tegen teken, waaronder spot-on, tekenbanden, sprays (allen meestal chemisch) of natuurlijke producten.

Zichtbare teken moeten zo snel mogelijk na ontdekking verwijderd worden om een mogelijke overdracht van door teken overgedragen aandoeningen te vermijden.

Het verwijderen van een teek
- doe bij voorkeur eerst plastic wegwerphandschoenen aan
- verwijder de teek met een goede tekenverwijderaar (bijv. de Tick Key zie link onderaan) en goede techniek (zonder de teek te pletten en liefst zonder te draaien)
- deponeer de teek in het toilet of in de vuilnisbak omdat hierdoor herbesmetting door dezelfde teek onmogelijk is.
- ontsmet het wondje met een alcoholoplossing
- was daarna uw handen met een antibacteriële zeep (indien u geen handschoenen aan had)

Merk je dat je huisdier zich anders gedraagt na een tekenbeet? Schakel dan een dierenarts is voor een controle.

Meer info:
www.tekenradar.nl

De Tick Key (tekenverwijderaar)
https://www.meatandbones.nl/…/v…/tick-key-tekenverwijderaar/

See More
Image may contain: people sitting, living room, table and indoor
Mirjam Scheerman

Super blij met kleuradvies van
mijn schylger vakwinkel...
geweldige verf..!!!! Xx

Hallo Pure-gebruikers van t eiland. Hier kan jullie foto ook staan (met bijbehorende prijs😍🎉).

Image may contain: indoor
Flexa

Martijn heeft meegedaan aan de Pure by Flexa ColorLab® actie via Guldie Colorstore in Barneveld: win je aankoopbedrag terug. Gefeliciteerd Martijn!
Volgende we...ek wordt de 6e en laatste winnaar bekend gemaakt. Heb jij al meegedaan? Meer informatie op www.flexa-pure.nl.
Martijn heeft de kleur Full River gebruikt.

See More

NIEUW nu ook voor kleine rassen! Verkrijgbaar bij uw Biofood-dealer op het eiland😍 Er ligt een proefpakket voor u klaar!

Image may contain: 1 person, text

Heb jij kleurinspiratie nodig? Haal dan nu een gratis Pure by Flexa ColorLab® inspiratiepakket op bij de Pure by Flexa dealer bij jou in de buurt: www.flexa-pure.nl/storelocator

Haal een gratis Pure by Flexa ColorLab® inspiratiepakket op.
Image may contain: indoor
Flexa

Rianne heeft meegedaan aan de Pure by Flexa ColorLab® actie via ‘T Binnenhuys in Oegstgeest: win je aankoopbedrag terug. Gefeliciteerd Rianne! Volgende week wor...dt de 5e winnaar bekend gemaakt. Heb jij al meegedaan? Meer informatie op www.flexa-pure.nl. Rianne heeft de kleur Lush Indigo gebruikt.

See More
Image may contain: 3 people, shoes
Sikkens NL

De portretten van Marten & Oopjen zijn wereldberoemde schilderijen. Ze hangen prachtig in het Rijksmuseum op een muur met Sikkens verf. Als je heel goed kijkt zie je ook Glitsa! De glimmende vlakken geven de wanden iets extra's. #SikkensNL #AkzoNobel